• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۵۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

وزیر ارتباطات خیلی جدی عادی شدن وضعیت اینترنت را پیگیری کند

قاضی زاده هاشمی؛ وزیر ارتباطات به عنوان مسئول باید اقدامات جدی برای دفاع از حقوق مردم انجام دهد و محدودیت اینترنت به حداقل برسد تا کسب و کار‌های اینترنتی بتوانند به روال قبل برگردند.

وزیر ارتباطات خیلی جدی عادی شدن وضعیت اینترنت را پیگیری کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید احسان قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با برنامه «جام انقلاب» رادیو انقلاب در گفتگوی تلفنی صحبت کرد مشروح گفتگو را در ذیل بخوانید.

سید احسان قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: کشور در ماه‌های گذشته درگیر حوادثی بود. متأسفانه فضاسازی‌های دشمن برخی جوانان را تحت تأثیر قرار داد، اما نظام این رویکرد را ندارد که بخواهد به جمع مجرمان و زندانیان بیفزاید بنابراین با عفو عمومی شرایطی را فراهم آورد تا آینده این گروه از جوانان به ویژه در حوزه شغلی و حرفه‌ای به واسطه داشتن سوءسابقه آسیب نبیند.

وی جوانان را آینده سازان این کشور خواند و افزود: رهبر معظم انقلاب با صدور فرمان عفو نشان دادند، جوانان حتی اگر اشتباه هم بکنند، فرزندان خودمان هستند و به آن‌ها اعتماد داریم بنابراین به آن‌ها فرصت بازگشت و خدمت به کشور می‌دهیم. رهبر معظم انقلاب با درایت و جامع نگری نشان دادند که پدری برای جامعه بزرگ ایران هستند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره سوءاستفاده دشمن از اظهارات حاشیه آفرین برخی مسئولان و نمایندگان مجلس یادآور شد: نماینده یا جمعی از نمایندگان شاید دیدگاه یا نظری داشته باشند، اما این دیدگاه را نمی‌توان به تمام مجلس تعمیم داد. زمانی که موضوعی نصف به علاوه یک آرا را در مجلس به دست آورد، در قالب مصوبه به شورای نگهبان برای طی کردن سایر مراحل قانونی ارجاع می‌شود.

وی درباره احتمال اعمال محدودیت سازی‌های جدید در جامعه بیان کرد: چنین محدودیت‌هایی وجود ندارند، افراد می‌توانند در عرصه‌های مختلف اجتماعی فعالانه حضور پیدا کنند. البته در فضای مجازی درباره اعمال برخی محدودیت‌های جدید می‌شنویم که واقعیت ندارند بلکه جریان ضدانقلاب می‌خواهد چنین ذهنیتی را به جامعه القا کند.

احسان قاضی زاده هاشمی درباره عادی سازی وضعیت اینترنت اظهار کرد: در موضوع اینترنت هیچ بحثی در مجلس نداشتیم و مراجع دیگری برای محدودسازی اینترنت تصمیم گرفتند. وزیر ارتباطات به عنوان مسئول باید اقدامات جدی برای دفاع از حقوق مردم انجام دهد و محدودیت اینترنت به حداقل برسد تا کسب و کار‌های اینترنتی بتوانند به روال قبل برگردند.

وی ادامه داد: امیدواریم تماشاگران مسابقات ورزشی بتوانند دوباره در ورزشگاه‌ها حاضر شوند و به طرفداری از تیم‌های محبوب شان بپردازند. وقتی رهبر معظم انقلاب با عفو گسترده محکومان قضایی موافقت کردند این رویکرد باید در سایر دستگاه‌ها و حوزه‌ها نیز جاری و ساری شود.

نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی درباره استفاده نمایندگان از اینترنت بدون فیلتر یادآور شد: نمایندگان نیز با همان شرایطی که برای جامعه وجود دارد از اینترنت استفاده می‌کنند، تصاویرش هم در رسانه‌ها منتشر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)