• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۶۹۵۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
اقتصادی

درخواست ایران خودرو برای لغو قیمت گذاری دستوری

مدیرعامل ایران خودرو گفت: قیمت گذاری دستوری سبب زیان سهامداران خودرویی شده و براساس ماده ۹۰ سیاست اصل ۴۴ قانون اساسی، دولت محترم موظف به جبران زیان تولیدکننده است و درخواست ما از مسئولان لغو قیمت گذاری دستوری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مهدی خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ضمن انتقاد از انحصاری خواندن صنعت خودرو گفت: کلیدواژه انحصاری صرفا برای ورود به قیمت گذاری خودروسازی به کار می‌رود در صورتی که با توجه به این که ۳۸ درصد از سهم ریالی بازار در اختیار خودروسازان بخش خصوصی است، انحصاری نامیدن این صنعت دقیق و درست نیست و باید در این موضوع بازنگری شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با بیان این که در صورتی که بنا بر دلایلی شرایط پرداخت ضرر و زیان از سوی دولت فراهم نباشد، پیشنهاد ما عرضه خودرو از طریق بورس کالا است، گفت: عرضه در بورس کالا با قیمتی کم‌تر از بازار صورت می‌گیرد و بررسی‌ها نشان می‌دهد، ۸۰ درصد کسانی که در بورس برای خرید خودرو اقدام می‌کنند مشتریان واقعی هستند.

خطیبی تصریح کرد: اعتقاد داریم باید راه بورس ادامه پیدا کند و نباید ایران خودرو محصولات خود را با قیمت تکلیفی و زیان ده عرضه کند بر همین اساس در راستای منافع سهام داران از تمام ظرفیت‌های قانونی برای عرضه خودرو در بورس استفاده خواهیم کرد و درخواست داریم مسئولان در این مسیر همراه ما باشند.

وی در خصوص تحمیل هزینه‌های مرتبط با قرعه کشی خودرو به خودروسازان گفت: هرچند طریق قرعه کشی خودرو مسیری مطلوب از نظر دولت شناسایی شده و ما هم تابع این تصمیم بوده ایم، این روش سبب زیان ده‌ها هزار میلیارد تومانی به خودروسازان شده است و من به عنوان مدیرعامل ایران خودرو موظف به پیگیری مصوبات مجمع عمومی سالانه شرکت برای دریافت خسارت از دولت هستم.

وی ادامه عرضه در بورس کالا را سبب ایجاد رونق در بازار سرمایه دانست و گفت: این اقدام تاثیر مثبتی بر کاهش زیان خودرو سازان، سودآوری، افزایش ارزش سهام خودرو سازان وشرکت‌های زیر مجموعه آنان خواهد داشت و عرضه در بورس را به عنوان یک راه حل منطقی و اقتصادی و خیر مطلق برای صنعت خودرو کشور می‌دانیم و آن را پی گیری خواهیم کرد.

خطیبی با اشتباه و غیرکارشناسی خواندن تفکر افزایش قیمت بازار ناشی از عرضه خودرو در بورس کالا، تصریح کرد: نامه اخیر شورای رقابت باعث ابهام در جامعه شده و تعدادی عنوان کردند که عرضه خودرو در بورس باعث افزایش قیمت در بازار شده که این امر از نظر کارشناسی، فنی و تجربی مورد تایید و مستند نیست.

وی تاکید کرد: در روز‌هایی که نوسانات ارزی به وجود نیامده بود، عرضه هایما در بورس کالا سبب کاهش قیمت این محصول در بازار شد و در ادامه با افزایش عرضه پژو ۲۰۷ و سایر محصولات ایران خودرو شاهد کاهش معنا دار قیمت محصولات در بازار بودیم.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در ادامه با بیان این که مشتریان به شناخت کاملی از خرید خودرو در بورس رسیده اند، گفت: مشتریان واقعی با مطالعه دقیق برای خرید خودرو در بورس اقدام می‌کنند، تا خودرو بدون واسطه و مستقیم از تولیدکننده به دست شان برسد، تصمیم ما در این خصوص پی گیری عرضه در بورس است.

خطیبی از افزایش عرضه به بازار با اجرای طرح بزرگ پیش فروش محصولات خبر داد و گفت: ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو را پیش فروش کرده ایم که از طریق قرعه کشی، مشتریان نهایی را مشخص خواهیم کرد و عرضه این تعداد نیاز بخش زیادی از مشتریان را پوشش خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
هیچ کس نمی تواند و نتوانسته حق مردم را از خودرو سازها بگیر همه دولت ها قبل از روی کار آمدن وعده های قشنگی می دادند ولی وقتی روی کار می آیند همه چیز را فراموش می کنند و فقط پیروی و حمایت کننده خودرو ساز هستند نه مردم مظلوم و مصرف کننده
حمایت چهل ساله از خودروسازان چه نتیجه و سودی برای مردم داشته؟ آمار کشته های تصادفات کم شده؟! هزینه خودرو کم شده؟! مصرف سوخت بهتر شده؟! رضایت ملت جلب شده؟! تا کی قرار به مردم ظلم بشه اما خودرو ساز در امنیت خاطر باشه؟! اقای رئیسی وعده های شما در یاد مردم مانده. کجاست رعایت حقوق مردم؟
دوره الان شده هرکی زورش رسید زور بگه هرکی تونست کلاه کسی رو برداره پیگیری نداشت برداره
جناب صدا و سیما
یعنی نشد یه سوال بپرسی از تحویل دناپلاس های که ۴ ماهه تحویل نشده؟
یعنی خاک بر سر اون خبرنگار بی عرضه یی که از دی ماه شهروند خبرنگار اینقدر گزارش دادیم نشد برین پیگیر باشین
صدا و سیما ی بی عرضه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)