• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۷۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱
هرمزگان » سیاسی

الحاق ۷۰ فروند شناور پیشرفته به ناوگان مرزبانی فراجا در بندرعباس

همزمان با دهه مبارک فجر ۷۰ فروند شناور پیشرفته‌ی تندرو به ناوگان مرزبانی فراجا در بندرعباس ملحق شد.

الحاق ۷۰ فروند شناور پیشرفته به ناوگان مرزبانی فراجا در بندرعباسبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس؛ وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: این شمار شامل ۶۰ فروند شناور ۲۳ فوتی کلاس خلیج فارس، ۶ فروند شناور HSC اروند و چهار فروند شناور ۶۰ فوتی کلاس حیدر، ساختِ متخصصان و دانشمندان صنایع دریایی وزارت دفاع است.

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی افزود: ماموریت این شناورها، گشت زنی در آب‌های خلیج فارس و دریای خزر و حفظ و حراست از مرز‌های آبی ایران اسلامی است.

وی گفت: شناور حیدر، توانایی دریابانی در دریای مواج با ارتفاع موج بیش از ۸ متر، و قابلیت برگشت پذیری پس از واژگونی برای حفظ تعادل و غرق نشدن شناور در زوایای رول بالا (۱۸۰درجه) را دارد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: این شناور با رویکرد دستیابی به سرعت بالا، برد دریانوردی مناسب، قابلیت حرکت در موج و نیز فضای زیست کافی برای خدمه، طراحی و ساخته شده است.

امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی افزود: سامانه محرکه این شناور شامل دو دستگاه موتور دیزل دریایی با توان حداکثر هر کدام هزار و ۲۰۰ اسب بخار است که با کوپل شدن به دو دستگاه سامانه واترجت بومی، نیروی رانش لازم را برای حرکت شناور ایجاد می‌کند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: شناور خلیج فارس نیز شناوری با جنس بدنه کامپوزیت، که قادر به دریابانی دریای مواج تا ارتفاع موج یک متر است.

بیشتر بخوانید؛  رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش پایان یافت
امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی افزود: سامانه محرکه شناور از دو دستگاه موتور بنزینی برون نصب با توان حداکثر هر کدام ۲۰۰ اسب بخار تشکیل شده است که نیروی رانش لازم را برای حرکت شناور ایجاد می‌کند.

وی گفت: عملیات گشت زنی، کنترل و بازرسی دریایی، تامین امنیت مرز‌های دریایی، مبارزه با فعالیت‌های تروریستی و قاچاق مواد مخدر از ماموریت‌های اصلی این شناور‌ها است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: شناور اروند نیز دارای حداکثر ۶۵ گره دریایی و برد دریانوردی ۳۰۰ مایل با مخزن سوخت بنزینی ضد انفجار یکپارچه، از مانور پذیری و چابکی بالا برخوردار است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح؛ ما طالب صلح و امنیت درجهان و مخالف جنگ و خشونت ایم
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: مهمترین عناصر قدرت ملی ما، ثبات سیاسی، انسجام ملی، قدرت نظامی و قدرت منطقه ای ما است.
 امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی افزود: دشمن در نهایت ضعف و بیچارگی خود قرار دارد و علت آن مشکلات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و  نداشتن انسجام است.

وی گفت: ایران با کشور‌های مختلف همکاری راهبردی دارد و این نشان از اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: ما طالب صلح و امنیت در تمام جهان و مخالف جنگ و خشونت در هر منطقه‌ای از دنیا هستیم.
امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی افزود: وزارت دفاع مأموریت تجهیز نیرو‌های مسلح و حفظ قدرت منطقه‌ای و بین‌المللی دارد.
وی گفت: الحاق ۷۰ فروند شناور به ناوگان دریایی فراجا برای مقابله با تروریسم و انواع قاچاق است و پیشرفت‌ها در وزارت دفاع به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب و تلاش و اراده متخصصان داخلی در تولید محصولات بدست آمده است.

فرمانده کل انتظامی کشور هم در این مراسم گفت: بخش عمده ای از امنیت دریا و دریانوردی بر عهده دریابانی فراجا است که یکی از بندهای هفت گانه رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب فرماندهی فراجا است.


سردار احمدرضا رادان افزود: امنیت دریایی شامل امداد و نجات و مبارزه با قاچاقچیان است و لازمه آن داشتن تجهیزات لازم ، بروز و کارآمد است.

وی گفت: انتخاب تجهیزات ایرانی و اعتماد به متخصصان داخلی در فراجا یک اصل است.

فرمانده کل انتظامی کشور افزود: هرمزگان با داشتن هزار و صد کیلومتر مرز دریایی، حجم ماموریت بالایی دارد که این نشان از اقتدار دریابانی است و باید موجب ترس دشمن و احساس آسایش برای همسایگان و دوستان شود.

سردار احمدرضا رادان گفت: پیام الحاق این ۷۰ فروند شناور به قاچاقچیان و مخلان اقتصادی این است که روزگار سختی در انتظار آنها است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)