• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۷۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

پیش بینی رشد وصول مالیاتی در سال آینده

رییس سازمان امور مالیاتی پیش بینی کرد که وصول مالیات در سال آینده ۷۰۰ هزار میلیارد تومان تعیین شده است که نسبت به امسال ۵۴ درصد افزایش دارد.

پیش بینی رشد وصول مالیاتی در سال آیندهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از داوود منظور روز چهارشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در محل اتاق بازرگانی مشهد افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۴۰۰ هزار میلیارد تومان وصول مالیات در کشور انجام شده که تا پایان سال به ۴۶۰ میلیارد تومان می‌رسد.

منظور تاکید کرد که سال آینده رشد مالیاتی در کشور به صورت متوازن و در همه بخش‌های مالیات‌های مستقیم، شرکت‌ها و مشاغل ادامه دارد.

وی افزود: تغییر رویکردی که وزارت اقتصاد در دولت سیزدهم داشته نگاه ویژه به بخش خصوصی بوده به طوری که بخش خصوصی را اصل و مکمل بخش دولتی می‌داند و تلاش ما نیز بر این مهم استوار است که انتظارات بخش خصوصی را در نشست‌های شورای گفتگو بشنویم که در این راستا تاکنون در پنج نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استانی حضور یافته ام.

رییس سازمان امور مالیاتی گفت: پارسال هدفگذاری وصول مالیات برای شرکت‌ها در بودجه پایین بود از این رو سهم شرکت‌ها از این بخش در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ نسبت به بودجه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲۰ درصد افزایش دارد و نسبت به عملکردشان در این بخش از رشد ۶۰ درصدی برخوردار است.

منظور افزود: این سازمان برای سال آینده پایه مالیاتی جدیدی وضع نکرده و نرخ‌های مالیاتی نیز تغییر نکرده است و حتی در این راستا نسبت به امسال حدود هفت واحد معادل ۱۸ درصد کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: رویکرد سازمان امور مالیاتی در خصوص تولید آن است که بار مالیاتی این بخش را سنگین وضع نکند، اما نرخ مالیات نیز خود به خود متناسب با نرخ تورم افزایش می‌یابد همان طور که به تناسب نرخ ۴۰ درصدی تورم، مالیات بر ارزش افزوده نیز ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

رییس سازمان امور مالیاتی با اشاره به سایر منابع در بخش وصول مالیاتی گفت: پرونده‌های معوق مالیاتی زیادی در هیات‌های حل اختلاف وجود دارد که عدد آن‌ها به ۲۹۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد که از این میزان امسال ۴۰ درصد گرفته شده و باقی آن مانده است و پیش بینی می‌شود با تعیین تکلیف این پرونده ها، ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان وصول کنیم.

منظور افزود: پرونده‌های زیادی از بانک‌ها در خصوص اختلافات در بخش ارز و پرداخت سود سپرده‌ها نیز وجود دارد که تا چند سال آینده تعیین تکلیف می‌شود.

وی با اشاره به این که ۳۰۰ هزار شرکت در کشور از سال ۹۸ تاکنون اظهارنامه مالیاتی نداشته اند افزود: اطلاعات این شرکت‌ها استخراج شده و برای نخستین بار برای آن‌ها اظهارنامه برآوردی صادر شده است و در این راستا سه میلیون واحد صنفی و مشاغل دیگر در کشور فعالیت دارند که طی سه سال گذشته اظهارنامه مالیاتی نداده اند.

رییس سازمان امور مالیاتی گفت: در مجموع اشخاص حقیقی و حقوقی که جزء مودیان سازمان امور مالیاتی بوده و قبلا ثبت نام شده، اما اظهارنامه نداده اند شناسایی شده اند و برای آن‌ها اظهارنامه برآوردی تولید شده است که رقم برآوردی مالیات در این بخش ۹۰ هزار میلیارد تومان است که البته در این بخش اعتراض‌هایی هم وجود خواهد داشت که به آن‌ها رسیدگی می‌کنیم.

منظور افزود: پارسال ۲.۲ میلیون مودی مالیاتی جدید شناسایی شدند که در سامانه‌های سازمان ثبت نام نکرده اند، امسال نیز با شناسایی ۱.۵ میلیون اظهارنامه جدید در حوزه مشاغل، تعداد مودیان جدید در این بخش از ۲.۲ میلیون به چهار میلیون و ۴۵۰ هزار مودی رسیده است.

وی اضافه کرد: از آن طرف امسال اظهارنامه یک میلیون و ۲۵۰ هزار مودی در کشور را قطعی و مالیاتشان را صفر کردیم و تلاش کردیم به خوداظهاری‌ها توجه بیشتری کنیم، برخی مودیان خوش حساب هستند یعنی اظهارنامه سال قبل آنان با مالیات تشخیصی ما تفاوت زیادی ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند
کاهش تامین ماشین آلات خطوط تولید در مقایسه با سال گذشته
تأکید سرپرست فرمانداری ملایر بر نقش فرابخشی آموزش و پرورش در توسعه عدالت آموزشی
رزمایش هوایی سراسری؛ آسمان جنوب ایران موقت بسته می‌شود
صلح و سازش در ۵ پرونده شورای حل اختلاف خرم‌آباد
رقابت در بورس، افزایش هزینه تولید نساجی
تسهیلات ۳ هزار میلیاردی حمایتی به نیازمندان مازندران
افزایش اعتبارات عمرانی شهرستان نیکشهر
هوای اصفهان همچنان آلوده است
آغاز مسابقه سراسری «آیات نور»
روی خوش هوا به مشترکان گاز مازندران
فرصت دو هفته‌ای کمیسیون اصل نود به وزارت کار برای ارائه نحوه دهک‌بندی جامعه
۴ کشته در برخورد نیسان حامل کپسول گاز با پژو
از ۳ اسفند؛ عرضه ۶ محصول سایپا بدون قرعه‌کشی
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت
بررسی مشکلات ۳۲۱ واحد تولیدی خراسان جنوبی
با تظاهر به روزه‌خواری برخورد می‌شود
تناقض های رفتاری پهلوی و مزدورانش
تشکیل کارگروه هوشمندسازی آبزی پروری در مازندران
سفر وزیر نیرو نقطه عطف تحول در زیرساخت‌های خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)