• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۸۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
اقتصادی » اقتصاد کلان

رونمایی بیش از ۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری جدید در نمایشگاه ارس اکسپو ۲۰۲۳

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری ارس در نشست خبری نمایشگاه ارس اکسپو گفت: اکسپو نمایشگاهی برای برندسازی و هویت‌سازی است و گذشته، حال و آینده منطقه آزاد ارس در این نمایشگاه به نمایش در می‌آید.

رونمایی بیش از ۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری جدید در نمایشگاه ارس اکسپو ۲۰۲۳به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از فرینا، علی نوید در جمع خبرنگاران با اشاره به برپایی اولین نمایشگاه دستاوردها، توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ارس، اظهار داشت: فعالین اقتصادی ارس در بخش‌های صنعت، کشاورزی، تجارت، بازار و خدمات در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. 
 
نوید با بیان اینکه علاوه بر نمایش دستاورد‌ها و توانمندی‌های منطقه آزاد ارس، بیش از ۱۰۰ فرصت جدید سرمایه‌گذاری نیز در این نمایشگاه رونمایی می‌شود، عنوان کرد: فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری منطبق بر اهداف برنامه‌ای افق ۱۴۰۸ و بر مبنای تکمیل زنجیره ارزش در منطقه آزاد و شمالغرب است. 
 
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ارس خاطرنشان کرد: از سفرا و تجار کشور‌های منطقه و اعضای اتاق‌های بازرگانی تبریز و تهران و مدیران رده بالای استانی و کشوری برای بازدید و حضور در این نمایشگاه دعوت کرده‌ایم. 
 
نوید با تاکید بر لزوم تبیین و اطلاع رسانی رسانه‌ای و نمایشگاهی دستاورد‌های کشور، گفت: موفقیت‌های بزرگ همچون سرمایه‌گذاری چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری بخش خصوصی از سال ۱۳۸۶ تاکنون، افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات در ۱۰ ماه نخست امسال، وجود ۵۰۵ هکتار گلخانه فعال و در آستانه بهره‌برداری، ۲۴۰ واحد صنعتی فعال و ۱۴۰ واحد صنعتی در آستانه بهره‌برداری، تراز تجاری مثبت در بین مناطق آزاد با ۳۷۰ میلیون دلار، تولید ناخالص داخلی با ۹۴ هزار میلیارد ریال و ده‌ها مورد موفقیت به دست آمده که حاصل مدیریت اقتصاد بدون نفت و بدون بودجه دولتی در منطقه آزاد ارس است؛ باید به عنوان دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در نقطه صفر مرزی به عموم مردم و مدیران و جامعه علمی کشور تبیین و اطلاع‌رسانی شود. 
 
وی با معرفی سیمای این منطقه آزاد و تشریح قابلیت‌های بالقوه و بالفعل ارس در عرصه‌های کشاورزی، صنعتی، گردشگری و تجاری، توضیح داد: این پتانسیل‌ها اهمیت برگزاری نمایشگاهی در سطح ارس اکسپو را ضروری می‌کند تا از رهگذر برگزاری آن گامی برای برندسازی ارس برداشته شده باشد. اکسپو، نمایشگاهی برای بازاریابی نیست بلکه تلاشی برای برندسازی ارس است و می‌خواهد هویتی واحد از این منطقه آزاد به ارائه کند. 
 
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ارس، از هدفگذاری برای تبدیل ارس به قطب گلخانه‌ای خاورمیانه و راه‌اندازی کشت و صنعت مدرن در خداآفرین خبر داد و ابراز کرد: به واسطه تلاش تمام مدیران سابق و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ارس موفقیت‌های بزرگی در بخش‌های مختلف و از جمله در صنعت کشاورزی و تولید محصولات گلخانه‌ای داشته است؛ هم اکنون ۲۲۰ هکتار گلخانه هیدروپونیک فعال و ۲۸۵ هکتار گلخانه در آستانه بهره برداری بوده و زمین‌ها برای آغاز احداث گلخانه‌ها به وسعت ۴۵۵ هکتار در حال آماده سازی است که در صورت بهره‌برداری از پروژه‌های در حال احداث جدید و در دست اقدام، نیم میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جدید در بخش گلخانه‌های شیشه‌ای محقق می‌شود. 
 
نوید، توسعه کشاورزی و شیلات در منطقه آزاد ارس را قابل تامل دانست و گفت: در بخش کشاورزی در محدوده جلفا حدود ۴۵۰۰ هکتار باغات آبیاری قطره‌ای داریم، اما بزرگ‌ترین پروژه کشت و صنعت کشور در ۲۴ هزار هکتار از اراضی محدوده قلی بگلو منطقه آزاد ارس در حال اجراست. اجرای پروژه بزرگ مقیاس کشت و صنعت شهید سلیمانی به مرحله بهره‌برداری از سه هزار هکتار در زراعت و باغداری نوین، شیلات و دامپروری رسیده و با تکمیل این مجموعه، ارس به قطب کشت و صنعت مدرن در کشور تبدیل خواهد شد. 
 
لازم به ذکر است، نشست خبری نمایشگاه ارس اکسپو با حضور اصحاب رسانه در تبریز برگزار و معاون اقتصادی و سرمایه گذاری، مدیر حوزه مدیرعامل و مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ارس پاسخگوی خبرنگاران شد. 
 
این نمایشگاه با حضور فعالین اقتصادی ارس در بخش‌های صنعت، کشاورزی، تجارت، بازار و خدمات از ۲۵ تا ۲۸ بهمن ماه جاری در سالن ۶۰۰۰ متر مربعی پروین اعتصامی نمایشگاه بین‌المللی تبریز برپا خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)