• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۸۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
بوشهر » اقتصادی
رئیس کمیته امداد امام خمینی:

تخصیص ۲۵ هزار میلیارد تومان برای ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در بودجه ۱۴۰۱ با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۲۵هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زا برای ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی مددجویان این نهاد حمایتی در نظر گرفته شد.

تخصیص ۲۵ هزار میلیارد تومان برای ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، سید مرتضی بختیاری در حاشیه جشن خودکفایی سه هزار مددجوی کمیته امداد استان بوشهر گفت: از این شمار تاکنون ۳۵۰ هزار شغل برای جامعه هدف ایجاد شده است.

وی افزود: افزون بر این ۱۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه نیز در این مدت به مددجویان کمیته امداد در کشور پرداخت شده است.

بختیاری بیان کرد: همچنین براساس نشستی که با بانک‌های عامل برگزار شد با همکاری آن‌ها قرار است ۶ هزار میلیارد تومان دیگر تسهیلات جذب و پرونده‌هایی که برای اشتغال به بانک‌ها معرفی شده وارد مدار اجرا شوند.

وی اظهار داشت: امسال یکی از سال‌های خوب کمیته امداد در عرصه اشتغال و درآمد باثبات برای جامعه هدف است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی در باره تامین مسکن مددجویان زیر پوشش اضافه کرد: یکی از بحث‌های کمیته امداد توانمند سازی مددجویان در بخش مسکن است که در این راستا سال گذشته تفاهم نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی منعقد شده است.

بختیاری افزود: تلاش می‌شود با ساخت ۳۶۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد، هیچ مددجوی مستاجری در کشور نداشته باشیم در همین ارتباط ۲۴۰ هزار واحد مسکونی در شهر‌ها و ۱۲۰ هزار واحد در روستا‌ها ساخته می‌شود.

وی گفت: در روستا‌ها نیز باید ۴۰ هزار واحد مسکونی تا پایان سال آینده ساخته شود که امید می‌رود تا پایان سال جاری ۱۰ هزار واحد و مابقی تا پایان سال ۱۴۰۲ تحویل جامعه هدف می‌شود.

بختیاری همچنین  گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده تلاش می‌شود سال آینده ۵۰ تا ۶۰ هزار پنل خورشیدی با مشارکت مددجویان کمیته امداد راه اندازی شود.

وی اظهار داشت: نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی با هدف توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های زیر پوشش کمیته امداد انجام می‌گیرد.

بختیاری با بیان اینکه ۶۰ پهپاد برای استفاده در امور کشاورزی در اختیار مددجویان کمیته امداد قرار گرفته است گفت: زنجیره تولید در حوزه مددجویان زیر پوشش این نهاد حمایتی در حال تکمیل شدن است.

وی کمک‌های مردمی به مددجویان کمیته امداد در استان بوشهر در ۱۰ ماه امسال را ۳۰۹ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: اکنون در این استان ۲۱۴ مرکز نیکوکاری در بخش‌های مختلف ایجاد شده است.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر هم گفت: کمیته امداد یکی از نشانه‌های اسلامیت، انقلابی و ولایی بودن نظام جمهوری اسلامی است.
 
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: وجود کمیته امداد برای دستگیری و حمایت ار مددجویان به عنوان یکی از مولفه‌های قدرت برای نطام جمهوری اسلامی است.

وی اظهار داشت: کمک ۳۳۰ میلیارد تومانی خیران به مددجویان کمیته امداد، پرداخت ۶۴ میلیارد تومان زکات و اجرای طرح‌های مختلف اشتعال‌زایی از جمله اقدامات انجام شده است.

آیت الله صفایی بوشهری با تاکید بر ضرورت ایجاد بازار ثابت برای فروش محصولات مددجویان کمیته امداد افزود: باید از ظرفیت این نهاد برای اقتدار ایران در عرصه‌های مختلف اقتصادی استفاده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر هم گفت: امروز اشتغال‌زایی از رویکرد‌های مهم کمیته امداد است و همواره تلاش شده مددجویان عزتمندانه روی پای خود بایستند.

اکبرپورات افزود: جشن خودکفایی سه هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد متأثر از تلاش‌های جهادی این نهاد است که تداوم این اقدامات در کنار آگاهی بخشی ضروری است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاهان دو - الاهلی دو: برد مثل آب‌خوردن از دست رفت!
هشدار زرد هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع رگبار، رعدو برق و مه
قهرمانان هاکی «طلای سبز» تجلیل شدند
قدردانی فرمانده انتظامی خوزستان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به دوحه
قدردانی استاندار از حضور گسترده مردم استان در راهپیایی ۲۲ بهمن
انسداد ۵ حلقه چاه غیرمجاز در روستای دهشاوردی راین
جامعه ورزش استان البرز با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد
خروش دریای غیرت گیلانیان در فجر دشمن شکن
بازتاب حماسه حضور در رسانه‌های خارجی
افتتاح پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر چترود
ترک فعل مدیران در حوزه سرمایه‌گذاری به‌طور جدی پیگیری می‌شود
لبیکتان به ندای رهبری، شنیدنی بود
افتتاح فاز اول و کلنگ‌زنی فاز دوم مجتمع گلخانه‌ای صولان در قلعه‌گنج
اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
۲۲ بهمن، روز تجلی اراده ملت بزرگ ایران
ورزشی‌های بیست و دوم بهمن ماه در استان سمنان
حضور باشکوه نسل‌ها در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
نمایش اتحاد و همبستگی مردم مهاباد در جشن چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
توسعه و اصلاح بیش از ۳ کیلومتر شبکه آبرسانی در روستاهای بندر ماهشهر 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)