• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۹۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰
ایلام » سیاسی

حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند

امام جمعه ایلام با شاره به اینکه حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند گفت: به رغم دشمنی های استبکار جهانی ،انقلاب شکوهمند اسلامی فردا چهل و چهارمین سالگرد پیروزی خود را جشن می گیرد .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت الاسلام والمسلمین الله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه با بیان اینکه به حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کندرغم دشمنی‌های استبکار جهانی، انقلاب شکوهمند اسلامی فردا چهل و چهارمین سالگرد پیروزی خود را جشن می‌گیرد گفت: امروز نگاه دشمنان به حضور مردم در راهپیمایی ۲۲  بهمن است که ضرورت دارد با حضور پرشور خود نشان دهیم همچنان پایبند به آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی هستیم.

 
وی با تاکید بر حضور گسترده مردم ایلام در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، بیان کرد: ۲۲ بهمن همانند سال‌های گذشته محل حضور شما عزیزان خواهند بود، مردم ایلام در تهدیدات دشمن و بمباران‌های دشمن بعثی، راهپیمایی ۲۲ بهمن را تعطیل نکردند، به عرصه آمدند، شهید دادند، ولی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند و انشاالله حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به عنوان یک حضور عبادی و سیاسی گسترده و باشکوه خواهد بود.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار ابراز کرد: امروز نگاه دشمن به حضور مردم در خیابان‌های شهر‌های ما است، دشمنان رصد می‌کنند که آیا همان شور و شعور انقلابی در مردم ما وجود دارد یا مردم از اهداف انقلاب فاصله گرفته اند، امام راحل روح آزادی و آزادگی خواهی را در کالبد مرده جامعه دمید و انسان‌های را از بندگی طاغوت و ذلت بندگی ابرقدرت ها، به عزت و بندگی خدواند متعال رساند
 
امام جمعه ایلام یادآور شد: طبیعتا این ایام نیاز به وحدت بیشتری داریم همانطور که دشمنان علیه ما بسیج شده اند، ما هم باید با همدلی و وحدت برای قائق آمدن بر مشکلاتی که وجود دارد کمک کنیم و مشکلات هم قابل حل است.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار یادآور شد: انقلابی که پایبند به شعار‌های اول انقلاب اسلامی بوده است، نه تنها در داخل کشور بلکه در دنیا تاثیرگذار بوده و هست، انقلابی که به دنبال گسترش عدالت، آزادی و پیشرفت در جامعه امروز است، انقلاب ما انفجار نور بود و خدا را سپاسگزاریم که آنانی که تلاش کردند این انقلاب را خاموش کنند خودشان خاموش و به فراموشی سپرده شده و یا خواهند شد.
 
وی عنوان کرد: حرکتی که رهبر فرزانه در بخشش گسترده محکومان در جریان اغتشاشات اخیر انقلاب انجام دادند، بسیار ارزشمند بود، کسانی که خواسته و ناخواسته به عنوان ابرازی در دست دشمنان برای براندازی جمهوری اسلامی اقدام کردند، ولایت فقیه نشان داد که در این عفو گسترده و فراگیر به عنوان پدری که دلسوز فرزندان خود است، لغزش‌های و جرم‌های آنان را نادیده می‌گیرد و دوست ندارد که لکه سیاهی در تاریخ زندگی آن‌ها باشد و سرنوشت آن‌ها را دچار ابهام و تاریکی کند، این کار حضرت آقا موجب شد آن‌هایی که لغزیدند، به خود بیایند تا در دام گرگ‌های گوسفندنما گرفتار نشوند و آن‌ها را تکه تکه نشوند.
 
امام جمعه ایلام مطرح کرد: ولایت فقیه نشان داد خیرخواه مردم و دلسوز مردم است و آنجایی که دشمنان برای تفرقه و آشوب دو دستگی و برادرکشی تلاش کردند، این عفو مقام معظم رهبری مانند باران رحمتی آرامش را به جامعه بازگرداند و اینجا نقش ولایت فقیه با حاکمانی که به دنبال دنیای خودشان هستند بسیار متفاوت است.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار گفت: اگر مشابه این اغتشاشات در هر جای دنیا باشد، شدیدترین مجازات برای اغتشاشگران قائل هستند، قدردان ولایت فقیه باشیم و عزیزانی که فریب خورده اند و احساس می‌کنند تبلیغات مسموم دشمن ذهن آن‌ها را تغییر داده است، به خود بیایند و بدانند که آن‌ها دوست ما نیستند و دشمن اند، خیرخواه ما نیستند آن‌ها دنبال این هستند که مار را گمراه کنند، مسیر حق مسیری است که نایب امام زمان (عج) برای ما ترسیم می‌کند.
 
وی در ادامه تصریح کرد: زلزله‌ای که در خوی آذربایجان غربی آمد و تعدادی از هم وطنان ما آسیب دیده و جان خود را از دست داده اند، زیان مالی دیده اند و بدتر از آن زلزله‌ای که در کشور ترکیه و سوریه آمد و متاسفانه آمار تلفات بالاست، یکی از ویژگی‌ها مردم ما همدلی در شرایطی است که دیگران نیاز به کمک داشته باشند، در این فصل سرما نیاز است هر چه برای مقدور است برای کمک به زلزله زدگان در کشور و مسلمانانی که در کشور ترکیه و سوریه نیاز به مساعدت دارند کمک کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)