• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۱۰۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۸
سیاسی » عمومی

عید حقیقی ملت ایران امروز تجسم عینی پیدا کرد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: مردم امروز مثل همیشه خوب امتحان پس دادند عید حقیقی ملت ایران که امام فرمود امروز تجسم عینی پیدا کرد.

 

حماسه آفرینی مردم در جشن ۴۴ سالگی انقلاببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما: رادیو انقلاب با حجت الاسلام و المسلمین محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفتگویی انجام داده اشت که به شرح ذیل می باشد.

سوال : چه دیدید ؟

محمودی : واقعا باید بگوییم مبارک باشد و این عید حقیقی ملت ایران که امام فرمود امروز تجسم عینی پیدا کرد و واقعا به این مردم دست مریزاد گفت باید به این مردم آفرین گفت به این زمان شناسی و به این وظیفه شناسی و به این ایران دوستی و آفرین به این مردم و تشکر می کنم از شما و همکاران شما .

سوال : آنچه که دیدید بفرمایید و تفسیر کنید ، الان چقدر بعضی ها حالشان بد است .

محمودی : من آنچه که خودم در میدان آزادی دیدم به جرات عرض می‌کنم طی سال‌های اخیر ندیده بودم  خدا به من توفیق داده و خادم این مردم در مراسم دهه فجر و ۲۲ بهمن هستم سالهاست که در جایگاه مراسم در کنار آقای رئیس جمهور حضور پیدا می‌کنم و از ابتدا تا پایان مراسم صحنه‌ها و برنامه‌ها را رصد می‌کنم بر اساس وظیفه ذاتی خودم.
آنچه که باید عرض کنم طی سال‌های اخیر از زمانی که من آنجا حضور پیدا کردم صحنه امروز را تا امروز ندیده بودم و این شکوه، این انسجام و نشاط و این واقعا حماسی برخورد کردن با این مراسم واقعا امروز برای ما خیلی زیبا بود و برای هر کس که دید و هر کس این صحنه‌ها را ببیند که قطعا رسانه ملی پوشش داده و پوشش خواهد داد، ولی تصاویر هرگز نمی‌تواند آن واقعیت و آن صحنه‌های زیبا را آنگونه که هست به تصویر بکشد فقط می‌توانم در یک جمله بگویم که جز عظمت، جز شور و شعور انقلابی که خار چشم همان دلقک‌های ماهواره‌ای، همان مزدور‌هایی که فکر می‌کردند با این چند ماه به آشوب کشیدن مملکت مردم را خسته کردند و می‌توانند مردم را از امام و رهبری جدا کنند امروز این حرکت خاری شد در چشم آن‌ها و اربابان آمریکایی شان؛ آن‌هایی که می‌خواستند بیایند تهران و بیایند اینجا دنبال اهداف شان و دیدند و جواب را از ملت گرفتند و جواب را از خود ملت گرفتند فقط بگوییم آفرین به این مردم صبور، انقلابی، وظیفه شناس و ولایتمدار.

سوال: در این راهپیمایی آن بخشی که شما خودتان حضور داشتید آنچه که ما البته سر کار بودیم و مسئولیت اجرا داشتیم و حضور شما پررنگ بود در میان مردم بودید و آنچه که ما لمس می‌کردیم این بود که آنقدر جمعیت زیاد است که حتی به نظرم که بلندگو هم کم آورده بودیم برای انعکاس این جمعیت یعنی ماشاالله صدای مردم از صدای بلندگو‌ها بلندتر بود.

محمودی: بله الحمدالله به گونه‌ای بود که پیش بینی نمی‌شد من آخرین رصد‌هایی که دارم خدمت شما عرض بکنم ...

سوال: می‌خواهم عرض کنم که همه شنوندگان رادیو گفتگو هم شنونده این برنامه هستند.

محمودی: من سلام عرض می‌کنم به همه شنوندگان عزیز هم رادیو انقلاب و هم رادیو گفتگو که غرفه هایتان فعال بود من رفتم و در این غرفه‌ها بعضا حضور پیدا کردم شنوندگان عزیزی که دنبال می‌کنند و خودشان هم قطعا بودند و دیدند و آنچه که می‌گوییم مشاهده عینی خودشان است من سلام و عرض ادب و متواضعانه در برابر این ملت عزیز، این ملت پرشور و وظیفه شناس و زمان شناس تواضع می‌کنم و عرض ادب می‌کنم.

سوال: از حضور دهه هشتادی‌ها و دهه نودی‌ها بگویید. خیلی زیاد بودند بچه‌ها هزار ماشاالله.

محمودی: واقعا موج می‌زد در میان مردم کودکانی که به همراه والدین شان آمده بودند گروه‌های سرودی که تمام دهه هشتادی و دهه نودی زیباترین سرود‌ها را اجرا کردند و به نوعی اداره کننده مراسم به جرات می‌گوییم که در تمام صحنه‌ها خود جوانان بودند و با یک نشاط و خلاقیتی و با یک شوری حضور پیدا کرده بودند و این‌ها کاملا محسوس بود در مسیری که می‌رفتیم در خود میدان آزادی و در واقع این مقاطع مختلف و چند نسل کنار هم قرار گرفتن، چه آن‌هایی که فجر را آفریدند و چه آن‌هایی که امروز درگام دوم انقلاب بناست که پرچمدار این حرکت باشند این کنار یکدیگر قرار گرفتن و این شکوهی که ایجاد شد واقعا مثال زدنی بود.
خبر‌هایی که من از شهرستان‌های استان تهران هم دارم همین طور وضعیت مشابهی که همه‌ی ناظران برایشان این حضور باشکوه اعجاب برانگیز بوده و حقیقتا برای همه مایه‌ی غرور و افتخار بود. در تهران می‌خواستم بگویم که شاید برای شما هم جالب باشد از چند مرکز که ما رصد کردیم که آیا چه تعداد از مردم عزیزمان در راهپیمایی امروز در تهران حضور پیدا کردند عزیزانی که ارزیابی کردند فقط تهران بین سه تا سه و نیم میلیون جمعیت تخمین زده شده جمعیت امروزی که در تهران آمدند و با این عظمت پاسخ دشمن را دادند و نشان دادند که همچنان ثابت قدم ایستادند.

سوال: چقدر قشنگ گفتید که نسل‌ها در کنار هم بودند من فکر می‌کردم که چقدر جای شهدا و جای حاج قاسم سلیمانی خالی بود و چقدر جای دیگر شهدای مدافع حرم عزیزمان و دیگر شهدا و شهدای امنیت چقدر جایشان خالی بود و مردم با آن هیجان شان و با آن عشق شان و با آن وحدت شان، با آن یکدلی شان، با آن زبان خوششان و آن معرفت شان واقعا حماسه آفریدند و برگ زرین دیگری ورق خورد. اما به نظر شما که در سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران فعالیت می‌کنید علیرغم این حضور باز هم به نظر شما آن ور آبی‌ها رویشان می‌شود حرفی بزنند و حرف از براندازی بزنند؟

محمودی: البته آن‌ها آنقدر بی شرم و بی حیا هستند که ممکن است حرف‌های دیگری را مطرح کنند و آن‌ها در دروغگویی و ندیدن واقعیت‌ها شهره هستند و اگر بخواهند واقعا منصفانه برخورد کنند دیگر باید بدانند حرفی برای گفتن ندارند و نخواهند داشت. من این فرمایش شما را تکمیل کنم که من به جرات عرض می‌کنم درست است حضور فیزیکی شهدا جایشان خالی بود، ولی من دست عنایت الهی را به واسطه فیض شهدا امروز احساس کردم. تمام اطراف میدان آزادی تصاویر شهدا بود. یک مسیر راهپیمایی در تهران با عنوان و مسیر شهید علی وردی بود، دست بسیاری از مردم تصاویر شهدا بود برحسب ظاهر نبودند، اما روحشان حاکم بودو آن شهدا بودند که این جمعیت را آوردند و آن امام عزیز و شهدا بودند که این صحنه را خلق کردند و ملت عزیز ما نشان دادند که از شهدا هرگز جدا نخواهند شد.

سوال: آفرین بر این گردهمایی ملی که باز هم در ۲۲ بهمن به وقوع پیوست در سال ۱۴۰۱ و برگ زرین دیگری رقم خورد و این برگ زرین افتخاری است برای مردم ایران زمین، ملت ایران زمین، مسئولیت هم مسئولان سنگین‌تر شده هم مسئولیت مردم به نوعی و الان شما اگر بخواهید تعبیر و تفسیر کنید که آینده این انقلاب را چگونه می‌شود ارزیابی کرد و چه باید کرد که این پیروزی همچنان ادامه داشته باشد و این همیت و این وحدت و همدلی ادامه داشته باشد به نظر شما چه کار باید کرد؟

محمودی: دو نکته را باید عرض کنم اول مردم امروز مثل همیشه خوب امتحان پس دادند و رسالت مسئولان سنگین‌تر شد مسئولینی که امروز خیلی هایشان کنار مردم بودند میز خدمت تشکیل دادند و از همه شان هم باید تشکر کنیم باید بدانند در حوزه خدمت به مردم رسالتشان مضاعف شد و وظیفه شان خطیر‌تر شد باید به این مردم خدمت کرد و باید برای نوکری برای مردم افتخار کرد و دست این مردم را بوسید این یک نکته و نکته دوم این که آنچه که می‌خواهم عرض کنم این است که ملت عزیز ما خودشان می‌دانند و این باور همه است و وعده قرآن و وعده اهل بیت هم هست این انقلاب اسلامی مسیرش را طی می‌کند آن‌هایی که مقابل این انقلاب فکر می‌کنند می‌توانند بایستند آب در هاون می‌کوبند و این انقلاب اسلامی بدون شک، بدون شبهه انشاالله به آن سرمنزل مقصود خواهد رسید و آن اتصال به قیام جهانی حضرت بقیه الله الاعظم است و مردم تا آن روز همچنان پای انقلاب خواهند بود ممکن است ناراحتی از بعضی از عملکرد‌ها داشته باشند و گله مندی‌هایی داشته باشند و باید حرف هایشان شنیده شود، ولی مردم به این رشد و شعور و باور رسیدند که بین برخی عملکرد‌ها و اساس انقلاب و نظام اسلامی کاملا تفاوت قائلند و هر کجا لازم باشد از این انقلاب و نظام اسلامی پاسداری می‌کنند و زیر پرچم ولایت هرگز ولایت را تنها نخواهند گذاشت.

سوال: انشاالله مردم ایران زیباترین واژه وحدت و مایه سربلندی ایران هستند و خالق حماسه‌هایی هستند که با وجودشان خلق کردند و می‌کنند خانواده‌های جوانان این آب و خاکی هستند که با عشقشان و با عرق شان رفتند و به شهادت رسیدند مردم از انقلابشان دست نخواهند کشید و می‌بایستی که جهان چشمش را باز کند و ببیند که این مردم چقدر عاشقانه انقلاب خودشان را دوست دارند و از آن حراست و پاسداری می‌کنند.

محمودی: صمیمانه تشکر می‌کنم و از خدا می خواهم که بهترین‌ها را برای مردم ما رقم بزند و مردم عزیز ما و جوان‌های این سرزمین با امید به آینده و انشاالله افتخاراتی که دارند این راه را ادامه خواهند ا شادروانداد و تمام توطئه‌های دشمن را خنثی خواهند کرد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام
خداقوت به شما و به بچه های خوب رادیو انقلاب؛ دست خوش. خبرهاشون عالیه. سایت رادیو انقلاب رو توصیه می کنم دوستان برن ببینید. کلی محتوای انقلابی عالی تولید میشه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)