• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۳۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۴
اقتصادی » اقتصاد کلان
معاون وزیر اقتصاد مطرح کرد؛

حمایت از تولید با کاهش ۷ درصدی مالیات

همزمان با دهه فجر و افتتاح چندین طرح صنعتی در استان اردبیل، دکتر ذبیح اله سلمانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر اقتصاد نسبت به حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان و صنعتگران قول مساعد داد.

حمایت از تولید با کاهش ۷ درصدی مالیاتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شادا، دکتر ذبیح اله سلمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی در سفر به استان اردبیل و در مراسم افتتاح سه طرح صنعتی در این استان اظهار کرد: همزمان با ایام‌الله دهه فجر در استان اردبیل ۶۸ طرح تولیدی و صنعتی به بهره‌برداری رسید که سرمایه‌گذاری انجام شده برای این طرح‌ها حدود ۲ هزار میلیارد تومان بوده است.
 
وی تصریح کرد: اکثر این سرمایه از طریق خود کارآفرینان و سرمایه‌گذاران تأمین شده تا شاهد تکمیل و بهره‌برداری از واحد‌های صنعتی باشیم و حدود ۲۰۰ میلیارد تومان نیز تسهیلات بانکی برای صاحبان این واحد‌ها پرداخت شده است.
 
وی گفت: اولین کارخانه‌ای که در اردبیل به بهره‌برداری رسید تولید شکلات بود که با ظرفیت پنج هزار و ۲۰۰ تن و با سرمایه‌گذاری ۵۳ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
 
 معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد میزان اشتغال این واحد را ۳۰ نفر اعلام کرد و افزود: این میزان اشتغال تا ۲۰۰ نفر قابل ارتقا است و سرمایه‌گذار آن ۱۰ میلیارد تومان از تسهیلات بانکی استفاده کرده است.
 
سلمانی اضافه کرد: برای توسعه کارخانه نیز نیاز به حمایت و پرداخت تسهیلات بانکی بود که قول مساعد دادیم در سریعترین زمان این تسهیلات برای کارآفرینان پرداخت شود.
 
وی اضافه کرد: دومین واحدی که امروز در اردبیل به بهره‌برداری رسید، کارخانه تولید پودر لباسشویی است که با ظرفیت سه هزار تن در سال و با حجم سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد تومان افتتاح شد.
 
سلمانی بیان کرد: ما سعی می‌کنیم از سرمایه‌گذاران حمایت‌های لازم را انجام دهیم که قطعا پرداخت تسهیلات بانکی و تسهیلات تبصره ۱۸ در پشتیبانی از این مجموعه‌های تولیدی و صنعتی در اولویت خواهد بود.
 
وی به افتتاح سردخانه ۸۰۰ تنی در اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: حجم سرمایه‌گذاری این مجموعه ۱۱.۵ میلیارد تومان است که سرمایه‌گذار آن یک میلیارد و پانصد میلیون تومان تسهیلات بانکی دریافت کرده است.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد گفت: قرار شد برای طرح‌های توسعه‌ای این مجموعه چهار تا پنج میلیارد تومان تسهیلات نیز تأمین شود که ما از طریق وزارت اقتصاد و دارایی تأمین این منابع و پرداخت آن را از سوی بانک‌های عامل پیگیری خواهیم کرد تا در سال آینده امکان توسعه این طرح‌ها به شکل مناسب فراهم آید.
 
کمک به تولید با کاهش ۷ درصدی مالیات
 
 معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد در ادامه سفر خود به اردبیل و در نشستی با مدیران ادارات تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در این استان گفت: در آستانه یوم‌الله ۲۲ بهمن قرار داریم و وظیفه ما است دستاورد‌های ۴۴ ساله انقلاب اسلامی را به اطلاع مردم برسانیم تا در کنار قدردانی از نعمت‌ها و دستاورد‌های ارزشمند، در مسیر حل مشکلات مردم شایسته‌تر قدم برداریم.
 
وی تصریح کرد: ما امروز در کشور به وحدت، تعامل و همدلی روزافزون نیاز داریم و شایسته است آحاد جامعه حول یک محور حرکت تحولی را انجام داده و به سمت قله‌های پیشرفت حرکت کنند.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد گفت: به دور از هرگونه اسم و رسم، تمام تلاش ما خدمت‌رسانی صادقانه برای مردمی است که در این ۴۴ سال صبورانه ایستادگی کرده و امیدوار هستند در این دولت کار‌ها و اقدامات اساسی و زیربنایی انجام شود.
 
سلمانی افزود: در این شرایط حساس وظیفه و تکلیف ما بسیار سنگین است و باید تمام انرژی خود را صرف خدمت‌رسانی به مردم کنیم تا آثار مثبت خدمات‌رسانی به آحاد جامعه مشهود باشد.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد فعالیت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی را در حوزه‌های مختلف یادآور شد و خاطرنشان کرد: از سال گذشته هدفمندی یارانه آرد و نان آغاز شد و ما در همان اوایل قول دادیم که به هیچ وجه قیمت نان افزایش پیدا نمی‌کند و به رغم همه مسائل حاشیه‌ای مطرح شده، ما به وعده خود عمل کردیم و جلوی پنج تا ۶ هزار تن آرد قاچاق را گرفتیم.
 
سلمانی از راه‌اندازی درگاه ملی صدور مجوز‌ها در حوزه کسب و کار‌ها خبر داد و اضافه کرد: در کنار این امر و صدور مجوز در کمتر از ۷۲ ساعت، تلاش بر این بوده تا بدون مراجعه حضوری فعالیت‌ها و اقدامات مؤثر انجام شود.
 
وی بیان کرد: در قالب درگاه ملی صدور مجوزها، امضای طلایی از بین رفت و خود وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز نسبت به ابطال امضای طلایی خود اقدام کرد.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی این امضای طلایی را مربوط به دوره قبل و اعمال امتیاز ویژه برای صدور مجوز حسابرسی عنوان کرد و ادامه داد این امضای طلایی زمانی ابطال شد که دولت از خود وزرا و مدیران خود کار شفاف‌سازی امور و تسهیل فرآیند‌ها را آغاز کرد.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد و دارایی گفت: در لایحه بودجه سال آینده کاهش مالیات صنعتگران و تولیدکنندگان تا هفت واحد پیش‌بینی شده و امیدواریم با مصوبه مجلس نرخ مالیات بخش صنعت از ۲۵ به ۱۸ درصد کاهش یابد.
 
تفویض ۴۷ اختیار وزارت اقتصاد به مدیران استانی
 
وی از حذف قوانین مخل کسب و کار و تفویض اختیار بیشتر به استان‌ها خبر داد و اظهار کرد: در فروردین امسال ۳۵ مورد و آبان ماه نیز ۱۲ مورد تفویض اختیار به استان‌ها انجام شده و در مجموع ۴۷ تفویض اختیار را در حوزه‌های مختلف وزارت امور اقتصادی و دارایی شاهد بودیم.
 
سلمانی حمایت از تولیدکنندگان را با پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ یادآور شد و تصریح کرد: برای سال آینده کاهش هفت درصدی مالیات پیش‌بینی شده که با تصویب مجلس امیدواریم این حرکت گام حمایتی مؤثر از سرمایه‌گذاران و تولید باشد.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد گفت: ما کمبود نیرو را در ادارات و سازمان‌های زیرمجموعه امور اقتصادی و دارایی به عینه لمس می‌کنیم و به دنبال اخذ مجوز استخدام با تأمین اعتبار مورد نیاز در حوزه‌های مختلف هستیم.
 
وی افزود: برای گمرک مجوز لازم صادر شده و با تعیین تکلیف نیرو‌های مازاد یکی از بانک‌های عامل تجمیع شده کشور، سعی خواهیم کرد تا در حوزه بانک‌ها و امور مالیاتی نیز مجوز استخدام نیرو را به دست آوریم.
 
سلمانی از اصلاح ساختار گمرک و تسهیل‌سازی صادرات و واردات خبر داد و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با اصلاح قوانین و مقررات موانع گذشته برطرف شود.
 
وی ضرورت اصلاح ساختار سازمانی و نیروی انسانی را در مجموعه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی یادآور شد و اضافه کرد: در کنار ساماندهی نیروی انسانی، امکان جذب نیرو و بهبود فرآیند فعالیت‌ها نیز به وجود می‌آورد.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد از پیگیری‌ها برای نصب دستگاه ایکس‌ری گمرک بیله‌سوار و ارتقای وضعیت گمرکات استان خبر داد و بیان کرد: مسئولان استان با تأمین زمین مورد نیاز باید اداره اموال تملیکی را دریابند و اجازه ندهند تا اموال بیت‌المال حیف و میل شود.
 
اردبیل در حذف قوانین مخل پیشرو کشور است
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد و دارایی در جریان سفر خود، در دیدار با استاندار اردبیل با گرامیداشت ایام دهه فجر اظهار کرد: برای افتتاح چندین پروژه اقتصادی و دیدار با فعالان این حوزه سفر یک روزه‌ای را به این استان انجام داده‌ایم.
 
وی تصریح کرد: در نشست با استاندار اردبیل قرار شد از محل تبصره ۱۸ سهم استان بیشتر از سال‌های گذشته تخصیص پیدا کند تا امکان پرداخت تسهیلات حمایتی بیشتر از تولیدکنندگان، صنعتگران و کارآفرینان فراهم آید.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد و دارایی از قول مساعد رئیس سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت منابع مورد نیاز با هدف ارائه خدمات تبصره ۱۸ به تولیدکنندگان و کارآفرینان خبر داد و گفت: این منابع تا چند روز آینده به استان‌ها اختصاص می‌یابد تا زمینه پشتیبانی و حمایت از فعالان اقتصادی با پرداخت این تسهیلات به وجود آید.
 
سلمانی افزود: علاوه بر تسهیلات تبصره ۱۸، مقرر شد تا سایر بانک‌های عامل نیز تسهیلات مورد نظر را در حمایت از طرح‌های عمرانی، زیربنایی و اقتصادی استان پرداخت کنند تا در این زمینه مشکلات و موانع رفع شود.
 
وی از تأمین سه دستگاه ایکس‌ری برای گمرکات استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با هماهنگی رئیس گمرکات کشور، مقرر شد تا شهریورماه سال آینده سه دستگاه ایکس‌ری به استان اردبیل اختصاص یابد.
 
 معاون وزیر اقتصاد در مورد مسائل مطرح شده در باب مولدسازی اضافه کرد: تاکید استاندار اردبیل بر بازگشت منابع حاصل از مولدسازی به پروژه‌های زیربنایی استان بود که قرار شد این موضوع به ستاد مولدسازی ارائه شده و امکان هزینه‌کرد این منابع در پروژه‌های زیربنایی فراهم آید.
 
سلمانی بیان کرد: هر آنچه که در اختیارات وزارت امور اقتصادی و دارایی است، ما سعی می‌کنیم به نفع تولیدکنندگان، صنعتگران و کارآفرینان آن را به کار گرفته و در مسیر توسعه استان پشتیبانی‌ها و حمایت‌های لازم را انجام دهیم.
 
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری استان اردبیل از استان‌های پیشرو کشور است و در حذف قوانین مخل کسب و کار نیز این استان موفقیتی ارزشمند داشته است.
 
سلمانی با قدردانی از مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان و همراهی این مجموعه با استاندار اردبیل تصریح کرد: قرار شد به زودی نشست مسئولان استان با رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران برگزار شده و بر اساس فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان امکان حمایت از طرح‌های تولیدی و کارآفرینی فراهم آید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور با شور و شعور نوجوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
آمادگی جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران برای حضور در انتخابات شوراها
رئیس قوه قضاییه وارد استان اصفهان شد
افتتاح نمایشگاه توانمندی هنرستان‌های مراغه
حقیقت جویی موضوع برگزیده یک جشنواره کتابی
استقبال گسترده مردم فریمان از پایگاه سیار اهدای خون
برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت در لرستان
کتابهای حوزه مقاومت در هفته ای که گذشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سرخه
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
برگزیدگان چهارمین رویداد «مشهد، شهر کتاب‌خوان‌ها» معرفی شدند
آشنایی کودکان با تاریخچه ساعت در یک کتاب
فروش بیش از ۲۵ هزار جلد کتاب در پویش مژده گل
اعلام زمان خاکسپاری پیکر عنایت بخشی
پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی در پی درگذشت عنایت بخشی
جریمه ۲۰ درصدی پرسپولیسی‌ها بابت ناکامی در بازی‌های اخیر
۸ طلا و برنز نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی فجیره امارات
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ بهمن
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)