• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۳۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

«جنگ و صلح» به چاپ هفدهم رسید

«جنگ و صلح» نوشته­ لئو تولستوی با ترجمه­ کاظم انصاری به چاپ هفدهم رسید.

«جنگ و صلح» به چاپ هفدهم رسیدبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، رمان «جنگ و صلح» تولستوی سال­‌هاست که بخش جدایی­‌ناپذیر ادبیات روسیه محسوب می‌­شود. این نه تنها یک رمان حماسی است، بلکه دایرةالمعارفی از زندگی مردم روسیه در قرن نوزدهم است.
این رمان دو جلدی که هر جلد شامل دو کتاب می­‌شود، در طول چند دهه امتداد دارد و تاریخ روسیه را از پایان قرن ۱۸ تا یک سوم اول دهه ۱۸۰۰ به طرز ماهرانه‌­ای توصیف می‌­کند. «جنگ و صلح» یکی از طولانی­‌ترین رمان­‌های موجود است که همچنان جزء پرفروش‌­ترین رمان­‌های جهان است.
رمان «جنگ و صلح»بر دو موضوع اصلی تمرکز دارد؛ یکی جنگ‌های روسیه و فرانسه در سال‌های ۱۸۰۵ و ۱۸۱۲ که تولستوی آن را با جزئیات واضح و بسیار دقیق از نقطه‌نظر تاریخی توصیف می‌کند و دیگری جامعه­ والای روسیه در آن زمان. تولستوی همچنین زندگی روستایی روسیه و روابط متقابل بین ثروتمندان و رعیت‌ها را بازنمایی می‌کند، اگرچه او به اندازه­­ی آناکارنینا برای این موضوع هزینه نمی‌کند.
از طرفی «جنگ و صلح» نه درباره­ جنگ است و نه درباره­ صلح، بلکه قبل از هر چیزی درباره مردم است. شاید به همین دلیل است که ارتباطش را همچنان با خواننده­ی مدرن حفظ کرده است.
علاوه بر این، تولستوی در «جنگ و صلح» ایده­‌های فلسفی و علمی منحصری را مطرح می­‌کند. سؤال اصلی بدون شک این است که چه چیزی باعث وقایع تاریخی می­‌شود؟ او مدعی است که آنچه واقعاً تاریخ را تغییر می­‌دهد، ملغمه­‌ای از اعمال انسان است که از هزاران، بلکه میلیون­‌ها تصمیم کوچک، آرزو‌ها و جاه‌­طلبی‌­های مردم ساخته شده است. نسخه‌­ای تاریخی از نظریه­ آشوب.
ایوان تورگنیف رمان‌­نویس روسی زمانی از این رمان انتقاد کرد که شخصیت‌­ها همه افراد متوسط هستند. این به یک معنا درست است. شخصیت­‌هایی که تولستوی به تصویر می­‌کشد، برخلاف داستان‌­نویسان روسی دیگر مانند داستایوفسکی، کاملاً معمولی هستند. ادبیات روسی تمایل بسیار روشنی به شخصیت‌های منحصربه‌فرد دارد که جامعه را به چالش می‌کشند و دوراهی‌های وجودی دیوانه‌وار دارند.
به نظر می‌­رسد «جنگ و صلح» این قالب را از این نظر برای قهرمانانش می­‌شکند. این جنبه از معمولی بودن در واقع یکی از بزرگترین نقاط قوت رمان است. بیشتر ما نسبت به شخصیت‌های ادبی استاندارد روسی معمولی‌تر و پایدارتر هستیم، اما در مواجهه با شخصیت‌­های «جنگ و صلح» خواننده فاصله‌­ای احساس نمی‌کند.
از آن­جایی که رمان بسیار طولانی است، تولستوی این امکان را پیدا کرده است که شخصیت­‌ها را به شکل بی‌نظیری پرورش دهد. ما به‌عنوان خواننده، کتاب را در طیف گسترده­ای از تصاویر و موقعیت‌­ها تجربه می‌کنیم و قهرمانان را در رویداد‌های اجتماعی، سنگر‌های جنگ میهنی، در شادی و غم، جدایی، رنج و عشق می‌­بینیم. در طول رمان بار‌ها پیش می­‌آید که شخصیتی محبوب جایگاهش را برای خواننده از دست می­‌دهد و دوباره به­‌دست می­‌آورد. به یک معنا، خواندن «جنگ و صلح» به خواننده این امکان را می­‌دهد که از طریق مشاهده­ مداوم، با شخصیت‌ها رشد کند.
انتشارات امیرکبیر چاپ هفدهم رمان دو جلدی «جنگ و صلح» را در ۱۵۴۱ صفحه و ۵۰۰ نسخه  منتشر کرده دوره دو جلدی آن با قیمت ۵۸۰ هزار تومن به بازار کتاب عرضه شده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)