• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۳۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۲
اقتصادی » صنعت

حضور بیش از ۳۰۰شرکت در نمایشگاه ساخت داخل صنعت پتروشیمی

دبیر اجرایی چهارمین نمایشگاه ساخت داخل در صنعت پتروشیمی گفت:بیش از ۱۸۰ قرارداد با ارزش بیش از ۹ هزارمیلیارد تومان برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در این رویداد به امضا خواهد رسید .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، اقای مهندس عظیمی - دبیر اجرایی چهارمین نمایشگاه ساخت داخل در صنعت پتروشیمی مهمان برنامه نمودار رادیو ایران بود.حضور بیش از ۳۰۰شرکت در نمایشگاه ساخت داخل صنعت پتروشیمی


سوال : در خبرها در مورد چهارمین نمایشگاه ساخت داخل درصنعت پتروشیمی شنیدیم . بشنویم اتفاقی که امروز افتاده چه بوده است ؟
عظیمی : بله بحمدالله در جزیره زیبای کیش که به حق یکی از ظرفیت های جذاب اقلیم کشور است از امروز بعد از ظهر ساعت ۱۷ رسما چهارمین دوره از نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل و دانش بنیان در صنعت پتروشیمی ، پالایش و پتروپالایش به لطف خدا آغاز به کار خواهد کرد؛ این دوره ، دوره چهارم است و در این نمایشگاه بیش از 300 شرکت موفق داخلی حضوردارند در مساحتی به ابعاد 22 هزار متر مربع و در یک بازه سه روزه از امروز ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه انشاالله و از مهم ترین ظرفیت های این دوره ، رونمایی از بخش حوزه پایین دست پتروشیمی و شرکت های دانش بنیان است که با حضور مقامات عالی کشوراست که در این مسیر همراه ما بودند، معاونت محترم علمی ، فناوری و ستاد دانش بنیان ریاست جمهوری ، انجمن صنفی کارفرمایی و ساخت صنعت نفت و پتروشیمی که در این مسیر همراه بودند و جزو اجزای برگزار کننده این رویداد مهم هستند .
بحمدالله ما در اواخر آذرماه در هفته پژوهش، یک نمایشگاه و همایش پتروفن را برگزار کردیم که در آن زمان و آن ایام بخش خصوصی و دانش بنیان فعال در صنعت پتروشیمی حضور داشتند و خودشان را معرفی کردند و توان خودشان را عرضه کردند. امروز در ابعاد خیلی بزرگ تر و هم در قالب هم همایش و هم نمایشگاه، انشاالله ظرفیتی وجود خواهد داشت که هم شرکت های موفق ، شرکت های دانش بنیان، بدون واسطه ، بتوانند با مدیران ارشد ، شرکت های ما در حوزه پتروشیمی ارتباط برقرار کنند و توان خودشان را به صورت عیان و آشکار معرفی کنند.
فرصتی است برای علاقمندان و نخبگان و دانشجویان فعال در این حوزه که می خواهند از آخرین دستاوردهای این صنعت مطلع شوند، انشاالله بتوانند با بازدید از این نمایشگاه در واقع آگاه بشوند از آخرین وضعیت این صنعت موفق و پیشرو .
همچنین در این دوره انشاالله بیش از ۱۸۰ تفاهم نامه و موافقتنامه و قرارداد انشاالله به امضا خواهد رسید با ارزش ریالی بیش از ۹ هزارمیلیارد تومان،که بتوانیم یک نقش حمایتی فوق العاده و ممتازی از شرکت های خصوصی و بخش دانش بنیان داشته باشیم.

 
سوال : تفاوت و مزیت این دوره نسبت به دوره های قبل چیست ؟
عظیمی : اشاره شد این دوره بخش ویژه اش به لحاظ فرم و محتوا سعی کردیم که در بعد ارتباط جهانی و ارتباط جهانی برگزار شود همایش ها و نمایشگاههای موفق دنیا را ارزیابی کردیم، هم به لحاظ فرم نمایشگاهی و هم به لحاظ محتوایی که در این نمایشگاه ارائه خواهد شد سعی کردیم در حد استاندارد جهانی باشد .
دوم این که متناسب با شعار سال این دوره علاوه بر افتتاح عمومی نمایشگاه، یک افتتاح ویژه بخش دانش بنیان را خواهیم داشت که اختصاصا به شرکت های موفق و شرکت هایی که در قالب شرکت های دانش بنیان توانمندند و امروز بعنوان همکار ما هستند؛ ما امروز افتخار داریم که اعلام کنیم بیش از ۱۸۰ شرکت دانش بنیان در قالب۳۰۰ پروژه ، با مجموعه هلدینگ خلیج فارس که واقعا بعنوان مجموعه پیشرو در صنعت پتروشیمی کشور هست توفیق همکاری ما داریم، این نمایشگاه بخش ویژه اش این بخش خواهد بود که این ها باز هم بیشتر خودشان را معرفی کنند و مقامات عالی کشور این ها را ببینند و توانشان را از نزدیک مشاهده کنند و فرصتی باشد که بی واسطه خودشان را بیشتر برای جامعه هدف ، مسئولین ، نخبگان و صنعت پتروشیمی خودشان را معرفی کنند .
 علاوه بر این ما در کنار این نمایشگاه و همایش ۳۶ پنل تخصصی را خواهیم داشت که در این پنل ها اساتید مجرب ، مدیران توانمند صنعت پتروشیمی ، مسئولین ، اساتید دانشگاه ، نخبگان ، مدیران شرکت های موفق خصوصی ما و دانش بنیان ما بعنوان مدرس در این پنل ها حضور دارند و نکاتی را ارائه خواهند داد که انشاالله علاقمندیم که این که خروجی این پنل ها هم کمک کند به توسعه صنعت پتروشیمی .
سعی کردیم که از بستر رسانه این دوره یک بهره ویژه ای ببریم، تشکر می کنیم از شما عزیزان و همکاران خوبم در رسانه ملی، رادیو ایران و برنامه خوبتان و برنامه نمودار که برنامه موفقی است.
در همین ایام هم ما انشاالله ۴ استودیوی رادیویی و تلویزیونی پیش بینی شده در این بازه زمانی که انشاالله ما سعی می کنیم که برای مخاطبان عزیز ارائه کنیم .


سوال : بفرمایید که دستاورد این نمایشگاه انشاالله منجر به صادرات این خدمات هم خواهد شد یا نه ؟
عظیمی : بله مستحضرید که ما در یک ماه گذشته تقریبا، بحمدالله در همایشی که برگزار شد شرکت پتروشیمی خلیج فارس رتبه اول بازار بورسی و رتبه اول صادرات و فروش معرفی شد و همه اتفاقات باید منجر به این شود که ما هم تولیدمان و هم صادراتمان همانطور که ممتاز است به نحو شایسته ارتقا پیدا کند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)