• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۵۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

برگزاری ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک پژوهشگاه رویان؛ اسفند

ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک، اسفند سال جاری به صورت مشترک توسط دو کشور ایران-ترکیه و با سخنرانی اساتید برجسته ملی و بین‌المللی در محل سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار می‌شود.

حاج آقایی// ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک پژوهشگاه رویان برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک پژوهشگاه رویان، با پشتوانه تجربه و تخصص اساتید و متخصصان این حوزه، با هدف آگاهی رساندن درباره علم کرایوبیولوژی و نقش آن در حیطه پژوهش و درمان؛ همچنین با هدف آشنایی متخصصان عرصه درمان ناباروری و تولیدمثل با نقش انجماد در روش‌های کمک‌باروری، برای پزشکان و متخصصان با رشته‌های مرتبط، اساتید دانشگاه و دانشجویان رشته‌های مرتبط، روز چهارشنبه ۳ اسفندماه ۱۴۰۱ به صورت حضوری در محل سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار می‌شود.
مفاهیم پایه کرایوبیولوژی؛ رویکرد‌های بین‌رشته‌ای در انجماد؛ چالش‌ها در بیوبانک‌های انسانی؛ جنبه‌های تجاری کرایوبیولوژی، سرفصل‌های این سمپوزیوم اعلام شده است. دکتر علیرضا علیزاده مقدم ماسوله، دبیر علمی و سید محمد جواد طاهر مفرد، دبیر اجرایی ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک هستند.
از ویژگی‌های برجسته این دوره از سمپوزیوم کرایوبیولوژی، برگزاری این برنامه به صورت مشترک میان کشور‌های ایران و ترکیه و همچنین سخنرانی اساتید برجسته ملی و بین‌المللی از کشور‌های ایران، ترکیه، دانمارک و ایتالیا است.
همزمان با برگزاری ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک، یک نشست علمی، یک وبینار دانش‌آموزی و پنج کارگاه آموزشی (جداسازی فولیکول از تخمدان منجمدشده انسانی؛ انجماد تخمک و جنین؛ انجماد اسپرم انسانی و ارزیابی‌های پس از ذوب؛ انجماد و ذوب بافت تخمدان موشی و پیوند تخمدان مصنوعی به موش؛ انجماد و کشت سلول) نیز برگزار می‌شود که فرصتی بی‌نظیر را برای آموزش روش‌های آزمایشگاهی در حیطه انجماد و ناباروری برای علاقمندان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان از سراسر کشور فراهم می‌کند.
نشست علمی با موضوع «نقش میکروفلوئیدیک در انجماد و انتخاب اسپرم و درمان ناباروری مردان» روز سه‌شنبه ۲ اسفند با سخنرانی و بحث و تبادل نظر میان اساتید این حوزه برگزار خواهد شد. همچنین سومین وبینار دانش‌آموزی با موضوع زیست انجماد با هدف آشنایی دانش‌آموزان با موضوع انجماد در روز پنج‌شنبه ۴ اسفند برگزار می‌شود. از دیگر برنامه‌های جانبی این سمپوزیوم، انتخاب برترین عکس‌ها با موضوع کرایوبیولوژی است.
علاقمندان برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات تکمیلی درباره این سمپوزیوم و همچنین نشست علمی و کارگاه‌های جنب سمپوزیوم می‌توانند به وب‌سایت معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی مراجعه یا با شماره تلفن ۲۳۵۶۲۱۷۷-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.
ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک پژوهشگاه رویان و همچنین نشست علمی جنب سمپوزیوم، به صورت جداگانه دارای امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.
این سمپوزیوم دارای امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (۵ امتیاز: متخصص ارولوژی، زنان و زایمان، دکترای بیولوژی تولیدمثل؛ ۳.۵ امتیاز: دکترای هماتولوژی، دکترا بیوشیمی بالینی، دکترای ایمنی‌شناسی، دکترای ژنتیک پزشکی، دکترای علوم تشریح، خون و سرطان بالغین؛ ۲.۵ امتیاز: کارشناس و کارشناس ارشد و دکترای مامایی، دکترای حرفه‌ایی علوم آزمایشگاهی، تخصص علوم آزمایشگاهی) است.
متقاضیان جهت کسب امتیاز بازآموزی باید از طریق سایت اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور به آدرس www.ircme.ir ثبت‌نام خود را در ششمین سمپوزیوم بین‌المللی کرایوبیولوژی و بیوبانک تکمیل  کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)