• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۶۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵
ورزشی » ساير حوزه ها

مناف هاشمی:۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر به هانگژو اعزام می‌کنیم

دبیرکل کمیته ملی المپیک: ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر به هانگژو اعزام می‌کنیم و برای رقابت در سطح آسیایی و جهانی حداقل بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز داریم.

مناف هاشمی:۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر به هانگژو اعزام می‌کنیمبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک در جمع اعضای مجمع انتخابات فدراسیون شمشیربازی، اظهار داشت:
 از کسانی که در طول سال‌های گذشته در این فدراسیون تلاش کردند از جمله آقای باقرزاده قدردانی می‌کنم. به علیرضا پورسلمان هم تبریک می‌گویم. کمتر این تعداد رای را برای انتخاب رییس فدراسیون شاهد بودیم.
وی در ادامه افزود:
 با توجه به توقعی که از این رشته پرمدال است، همه گونه حمایتی را خواهیم داشت. پورسلمان در جلسات فدراسیون‌های کاندیدای اعزام به بازی‌های آسیایی چند قول دادند و ما توقع ۳ مدال در انفرادی و تیمی از این رشته داریم که مقدمه‌ای برای المپیک پاریس است.
دبیر کل کمیته ملی المپیک یادآوری کرد:
 شاید شمشیربازی در بحث امکانات و تجهیزات در سطح رقبا نباشد، اما وزارت ورزش و جوانان و کمیتهملی المپیک و از آن مهم‌تر بخش خصوصی از این رشته حمایت می‌کنند. در المپیک ریو شاهد تلاش فخری و عابدینی بودم و به مدال نزدیک بودیم. این نشان می‌دهد می‌توانیم برای بازی‌های آسیایی و المپیک روی این رشته امیدوار باشیم. ما توقع مدال طلا و نقره در المپیک نداریم، ولی توقع داریم که در این رشته بدرخشیم و خود را نشان دهیم.
در ادامه مناف هاشمی در حاشیه مجمع انتخاباتی فدراسیون شمشیربازی که امروز (چهارشنبه ۲۶ بهمن) برگزار شد، اظهار داشت:
 همه چیز طبق قانون انجام شد و جا دارد از دوستان در وزارت ورزش تشکر کنم. انتخابات با تک نامزد بود و کسب ۵۰ رای، رای بالایی بود. همچنین به پورسلمان و هیئت رئیسه فدراسیون تبریک می‌گویم. چنین آرایی توقع ما را از شمشیربازی در بازی‌های آسیایی و المپیک بیشتر می‌کند. ان‌شاءالله چنین همدلی و هماهنگی در خروجی‌های کاروان‌های ایران خودش را نشان دهد، چون خوشحالی نهایی برای ملت ایران است و این اتفاق باید از اینجا شروع شود. در واقع ورزشکاران باید از طریق وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و بخش خصوصی حمایت شوند. این فدراسیون جای کار زیادی دارد، به نظر می‌رسد که باید خیلی اقدامات زیرساخت و زیربنایی در حوزه اماکن و سالن‌ها و بخش خصوصی اتفاق بیفتد، باشگاه‌ها باید فعال‌تر شوند و ان‌شاءالله خروجی بهتری داشته باشیم.
هاشمی درباره کمک کمیته ملی المپیک به شمشیربازی گفت:
 
 در جلسات مربوط به بازی‌های آسیایی که با فدراسیون داشتیم، سرپرست فدراسیون که حالا رئیس شده، قول ۳ مدال را به ما داد. مرکز نظارت در حال بررسی دقیق‌تر این مسئله است. اگر چنین چیزی باشد، ما و وزارت همه تلاش‌مان را می‌کنیم تا رنگ مدال‌ها بهتر و به طلا نزدیک‌تر باشد و مردم خوشحال شوند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره برنامه شمشیربازی برای بازی‌های آسیایی عنوان کرد:
 همه فدراسیون‌های مربوطه برنامه‌های خود را اعلام کردند. دوشنبه آینده رشته‌ها و فدراسیون‌هایی را که باید اعزام شوند، انتخاب می‌کنیم، چون ثبت‌نام را شروع کرده‌ایم. خروجی این جلسه را نیز هفته بعد از آن در ستاد عالی بازی‌های آسیایی که با حضور سجادی و خسروی‌وفا برگزار می‌شود، نهایی می‌کنیم. ضمناً جلسات مقدماتی و کارشناسی با حضور فرهادیان و پولادگر و مشاوران وزیر و مدیران و کارشناسان کمیته برگزار کردیم و در حال تجزیه و تحلیل نتایج آن هستیم. به هر حال برای دوشنبه هفته آینده رشته‌ها و تیم‌ها و افراد همه فدراسیون‌هایی که باید اعزام شوند را نهایی می‌کنیم و این در جلسه ستاد عالی مطرح می‌شود.
وی درباره برآورد حدودی کمیته ملی المپیک از اعضای کاروان ایران گفت: جزئیات را اجازه بدهید تا در جلسه دوشنبه و ستاد نهایی شود و بعد اعلام کنیم، ولی پیش‌بینی ما این است که بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر در کاروان خواهیم داشت. کاروان بزرگی است و این طبیعی است. با توجه به اینکه جایگاه ششم را داریم، شرایط سختی نسبت به رقبا داریم و باید تلاش زیادی به لحاظ مالی و بودجه‌ای و امکانات و تجهیزات و سایر اقدامات داشته باشیم که این مسئله در دستور کارمان است. از لحاظ بودجه و هزینه‌ای یک منابعی را سازمان برنامه و بودجه در نظر گرفته، ولی کافی نیست. ما برای رقابت در سطح آسیایی و جهانی حداقل بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد تومان با این گرانی‌هایی که در حوزه ارز و دلار و سفر و دهکده و ... اتفاق افتاده، باید داشته باشیم که امیدواریم مجلس این ترمیم را انجام بدهد. ما در طول ۱۲ سال گذشته از جایگاه چهارم به پنجم و بعد ششم رسیده‌ایم و الان هم با این نمودار باید تبدیل به هفتم یا هشتم شویم و اگر در حوزه فنی و مالی و امکانات خوب تلاش نکنیم، این اتفاق خیلی دور نیست، ولی امیدمان است که جایگاه ششم را حفظ کنیم و آن را به پنجم و چهارم که کار سختی است، ارتقا بدهیم.
هاشمی درباره حضور ورزشکاران روسیه و بلاروس در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو عنوان کرد:
 آخرین اخباری که داریم، این است که یک کاروان ۵۰۰ نفری دارند، ولی در جداول اثرگذار نیستند و حضورشان در رشته‌های تیمی هم کمرنگ‌تر است. به هر حال جزئیات را در جلسه آینده با روسای کاروان‌ها که در عربستان است، مطرح شده و اطلاعات دقیق‌تر داده می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)