پخش زنده
امروز: -
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیهای از شناسایی ۲۲۲ بیمار جدید کووید۱۹ در شبانه روز گذشته در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۶۸۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۴۷۰ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۲۸ هزار و ۲۸۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۱۹ هزار و ۴۴۴ دُز رسید.
از دیروز تا امروز ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۸۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۶ هزار و ۲۶۵ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۹۳ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۸ هزار و ۵۲۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۲۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۵ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۸۵۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
هم اکنون ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۹۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۵۲ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
آمار مبتلایان داره هر روز بیشتر میشه، قبل از رفتن به بحران، زنگهای خطر را برای مردم به صدا درآورید تا ملاحظه و احتیاط کنند و الا در عید نوروز دوباره مملکت دچار بحران کرونا خواهد شد.