• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۷۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۲
سیاسی » عمومی
معاون وزیر کشور خبر داد؛

توافق ایران و عراق در مورد صدور گذرنامه ویژه اربعین

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت:با طرف عراقی بر سر تهیه گذرنامه‌ای ویژه اربعین حسینی(ع) توافق شد.

توافق ایران و عراق در مورد صدور گذرنامه ویژه اربعینبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجید میراحمدی صبح پنجشنبه در حاشیه برگزاری دومین کارگروه مشترک همکاری‌های امنیتی بین ۲ کشور که در مشهد برگزار شد اظهار کرد: با طرف عراقی بر سر تهیه گذرنامه‌ای ویژه اربعین حسینی (ع) توافق شد که از ویژگی‌های آن، ارزان بودن قیمت و سرعت چاپ و تحویل آن است.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور بیان کرد: از دیگر موضوعات مورد توافق در این نشست، می‌توان به موضوع گذرنامه‌هایی که اعتبار آنها تمام شده است اشاره کرد که فقط برای سفر در زمان اربعین حسینی (ع) دارای اعتبار باشد که این موضوع کمک بسیار مهمی در تردد زائران خواهد کرد.

وی همچنین در خصوص زائران پاکستانی که تاکنون امکان ورود به کشور عراق را از مرز زمینی نداشتند گفت: موافقت شد تا زائران پاکستان بتوانند از مسیر ایران به صورت کاروانی از مرزهای مشخصی که اعلام خواهد شد وارد کشور عراق شده و سپس به صورت کاروانی از کشور عراق دوباره به ایران وارد شوند.

میر احمدی ادامه داد: قرارگاه عملیاتی مشترک در موضوع اربعین بین ۲ کشور تشکیل می‌شود و نشست‌های آن به صورت متناوب در خصوص حل و برنامه ریزی مسائل مربوط به زائران تا زمان رسیدن به ایام زیارتی ماه صفر ادامه خواهد داشت.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: در استان‌های مرزی کشور هم، قرارگاهی ذیل این قرارگاه مرکزی مشترک تشکیل می‌شود تا از بروز ناهماهنگی‌های گذشته جلوگیری شود.

لزوم فراهم شدن مسیر ریلی بین ایران و عراق در زمان زیارت اربعین حسینی

وی گفت: عبور زائران حسینی (ع) از مرز چذابه هم اکنون ممنوع است اما توافق شد که زائران ایرانی متقاضی عبور از این مرز، بتوانند به کشور عراق عازم شوند.

میراحمدی در پاسخ به فراهم شدن مسیر ریلی بین ایران و عراق در زمان زیارت اربعین حسینی (ع) افزود: هر ۲ طرف توافق دارند که این کار هر چه سریع‌تر انجام شود و یکی از موضوعات مهمی که وزارت راه و شهرسازی کشور ما و همچنین کشور عراق با جدّیت آن را دنبال می‌کنند همین موضوع است که اجرای آن به ۲ طرف بستگی دارد.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با تشکر از همکاری خوب هیأت عالی رتبه کشور عراق به سرپرستی رئیس ستاد اربعین این کشور ادامه داد: در این نشست موضوعاتی در خصوص امنیت مرزها، مقابله با گروه‌های تروریستی، مقابله با جریان قاچاق سلاح و مواد مخدر و سایر جرایم سازمان یافته نیز مطرح شد که هر موضوع را کمیته‌های مشخص شده مورد پیگیری قرار دادند و امیدواریم ۲ کشور اقدامات مؤثری را در این زمینه‌ها ترتیب دهند.

برگزاری نشست‌ها منجر به همکاری بیشتر و کاهش مشکلات ایران و عراق می‌شود

در ادامه مهدی علی هادی الفکیکی، مشاور وزیر کشور عراق نیز اظهار کرد: بر اساس تفاهم‌هایی که قبلاً بین ۲ کشور صورت گرفت نشست‌هایی برگزار و قرار شد در خصوص مسائل مرزی ۲ کشور، اقامت و به خصوص هماهنگی بیشتر برای برگزاری اربعین حسینی (ع) تفاهم‌هایی شود.

مشاور وزیر کشور عراق افزود: این نشست‌ها منجر به همکاری بیشتر و کاهش مشکلات بین ۲ کشور دوست و برادر خواهد شد و امید است با استمرار این نشست‌ها، شاهد کاهش مشکلات موجود باشیم.

گفتنی است؛ در پایان این نشست امنیتی مشترک که در قالب کمیته‌هایی با موضوعات آموزش، اطلاعات، مرز، جرایم سازمان یافته و مواد مخدر، گذرنامه و اربعین برگزار شد تفاهم نامه‌ای در ۲۸ بند به امضا رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)