• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۵۸۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

معاون دادستان کل آمریکا نسبت به استفاده از تیک تاک هشدار داد

معاون دادستان کل آمریکا باتوجه به نگرانی و مشکلات امنیت داده‌ای تیک تاک درباره استفاده از این شبکه اجتماعی هشدار داد.

معاون دادستان کل آمریکا نسبت به استفاده از تیک تاک هشدار دادبه گزارش خبرگزاري صدا و سيما به نقل از‌ای بی سی نیوز، لیزا موناکو، معاون دادستان کل آمریکا با اشاره به مشکلات امنیتی داده‌ای که در مورد تیک تاک مطرح شده، نسبت به استفاده از این شبکه اجتماعی هشدار داد.

موناکو در نشست فناوری و امنیت ملی در Chatham House در لندن گفت: من از تیک تاک استفاده نمی‌کنم و به دلیل این نگرانی‌ها به کسی توصیه نمی‌کنم که این کار را انجام دهد. شرکت‌هایی که در چین فعالیت می‌کنند باید قوانینی را رعایت کنند که آن‌ها را ملزم به اشتراک گذاری داده‌ها با دولت می‌کند.

او گفت: نکته اصلی این است که چین کاملاً واضح بوده که در تلاش است تا استفاده و هنجار‌هایی را پیرامون فناوری‌هایی که منافع آن‌ها را امتیاز می‌دهد، شکل داده و مطرح کند. دلیلی وجود دارد که باید خیلی نگران باشیم.

تیک تاک که بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در آمریکا دارد، به دلیل ترس از اینکه داده‌های کاربران آمریکایی در اختیار دولت چین قرار گیرد، با نظارت فزاینده‌ای از سوی مقامات ایالتی و فدرال مواجه شده است.

در ماه دسامبر، کنگره استفاده از این شبکه اجتماعی را از همه دستگاه‌های متعلق به دولت فدرال ممنوع کرد. شو زی چو، مدیر عامل تیک تاک، قرار است در ماه مارس در کارگروه انرژی و بازرگانی مجلس نمایندگان در مورد شیوه‌های امنیت داده‌های این شرکت حاضر شود.

بیش از نیمی از ایالت‌های آمریکا اقداماتی را برای ممنوعیت جزئی یا کامل تیک تاک در دستگاه‌های دولتی انجام داده اند.

نیویورک تایمز در ماه سپتامبر گزارش داد که دولت بایدن و تیک تاک یک توافق اولیه برای رسیدگی به نگرانی‌های امنیت ملی ناشی از این برنامه نوشتند، اما موانعی در مذاکرات باقی مانده است. این شرکت قبلاً گفته بود که داده‌های کاربران آمریکایی را در خارج از چین ذخیره می‌کند و هرگز به درخواست دولت چین پست‌های ایالات متحده را از این پلتفرم حذف نکرده است.

اخبار اخیر امنیت داده‌های کاربران را در تیک تاک زیر سوال برده است.

بازفید در ژوئن گزارش داد که مهندسان تیک تاک در چین به اطلاعات محرمانه کاربران آمریکایی مانند شماره تلفن دسترسی پیدا کردند. فوربس در ماه اکتبر گزارش داد که بایت دنس، شرکت مادر تیک تاک، قصد دارد از این برنامه برای دسترسی به اطلاعات برخی از کاربران استفاده کند.

دولت ترامپ در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا تیک تاک را ممنوع کند و در نهایت از بایت دنس خواست تا این برنامه را به یک شرکت آمریکایی بفروشد. با این حال، این فروش هرگز انجام نشد.

موناکو در سخنرانی روز پنجشنبه خود گفت که نگرانی‌ها در مورد تیک تاک نمونه‌ای از درگیری بزرگ‌تر بین آمریکا و سایر کشور‌ها بر سر امنیت دیجیتال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)