• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۰۰۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
اقتصادی » صنعت

صرفه جویی ۳۷ میلیون دلاری فولاد خوزستان

­مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: با بومی‌سازی ۲۵ هزار قطعه مورد نیاز در صنعت فولاد در ۵ سال اخیر از خروج ۳۷ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شده است.

صرفه جویی ۳۷ میلیون دلاری فولاد خوزستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای امین ابراهیمی در نشستی خبری در حاشیه سومین نمایشگاه تخصصی بومی‌سازی قطعات، تجهیزات و مواد مصرفی صنعت فولاد کشور در اهواز افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن صادرات داشته‌ایم که برنامه ما برای سال آینده صادرات یک و نیم میلیون تن فولاد خواهد بود.
 
وی با اشاره به چالش‌های پیش‌روی صنعت فولاد گفت: در صنعت فولاد با چالش‌های بسیاری روبه‌رو هستیم و ما در مجموعه فولاد خوزستان یک جامعه ۱۶هزار نفری داریم که تحت تاثیر تحریم‌های شدید دشمن قرار دارد حتی یک‌بار نیز با هک مجموعه روبه‌رو شدیم. در کنار همه این مسائل، چالش‌های انرژی را از سر می‌گذرانیم. 
 
ابراهیمی مهم‌ترین چالش‌های شرکت فولاد خوزستان را کمبود گاز و برق برشمرد و افزود: سال گذشته در فولاد خوزستان ۶۳۷ هزار تن تولید شمش فولادی برنامه‌ریزی شده بود که به‌واسطه محدودیت‌های برق این میزان از دست رفت و خسارت ۶ هزار میلیارد تومانی را به دنبال داشت.
 
وی با بیان اینکه ۱٠ درصد برق کشور در شرکت‌های فولادی مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با توجه به اینکه صد درصد برق شرکت از شرکت توزیع برق اهواز تامین می‌شود، مهم‌ترین طرح ما احداث نیروگاه هزار مگاواتی برق است که در فاز نخست، ۵۲۰ مگاوات آن کلید خورده است. قرارداد این طرح در قالب BOT منعقد شده که امیدواریم تا ۳۶ ماه آینده به نتیجه برسد. با راه‌اندازی این نیروگاه امیدواریم که تناژ از دست‌رفته این شرکت جبران شود.
 
مدیرعامل فولاد خوزستان همچنین به چالش واحد‌های فولادسازی در زمینه تامین سنگ‌آهن اشاره کرد و افزود: در افق سال ۱۴۰۴ رسیدن به ۵۵ میلیون تن فولاد برنامه‌ریزی شده که نیازمند ۱۶۷ میلیون سنگ آهن است. ذخایر سنگ آهن موجود نتیجه ۷ درصد اکتشاف سرزمین ایران است که حدود ۳/ ۳ میلیارد تن است که حدود ۱۳ تا ۱۵ سال دیگر کفاف وضعیت فعلی صنعت فولاد را می‌دهد، از همین‌رو تامین سنگ آهن یکی از چالش‌های اصلی این صنعت به‌شمار می‌رود. 
 
هدف گذاری برای اجرای ۱۴۰۰ طرح در حوزه محیط زیست
 
وی با بیان اینکه در زمینه محیط زیست نیز اقدامات مختلفی در این شرکت انجام شده است، گفت: سال گذشته بیش از ۱۴۰۰ طرح در حوزه محیط زیست تعریف شده است و در کنار ایجاد ۲۴ هکتار کمربند سبز، به دنبال احداث پارک کوهستانی نیز هستیم. 
 
 ۶/ ۱۳ میلیون تن فولاد تا افق ۱۴۱۰
 
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان افزود: اگر بخواهیم در بازار‌های صادراتی حضور داشته باشیم، حتما باید نگاه توسعه‌ای خود را تسری بدهیم. در فولاد خوزستان در افق ۱۴۱۰ برای رسیدن به ظرفیت تولید ۶/ ۱۳ میلیون تن فولاد برنامه‌ریزی شده است که برای رسیدن به چنین ظرفیتی طرح‌های مختلف زیرساختی و توسعه‌ای تعریف کرده‌ایم. 
 
وی اضافه کرد: از سال گذشته تاکنون توانسته‌ایم ۳۳ طرح را به نتیجه برسانیم و ۲۸ هزار میلیارد تومانبرای طرح‌های زیرساختی هزینه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)