• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۳۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۲
اقتصادی » صنعت

افزایش ۲ برابری صدور ضمانت نامه برای واحد‌های صنعتی کوچک

­معاون فنی و برنامه‌ریزی صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک از افزایش دو برابری صدور ضمانت‌نامه‌ها در سال ۱۴۰۱، در مقایسه با پارسال خبر داد.

رشد ۲ برابری صدور ضمانتنامه برای واحد‌های صنعتی کوچکبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از وزارت صمت‎؛ آقای محبوب پناهی با بیان اینکه محور اصلی فعالیت صندوق صدور ضمانت‌نامه برای واحد‌های کوچک با اشتغال تا ۵۰ نفر بوده است، گفت: از بدو تاسیس صندوق تا پایان آذرماه امسال، هزار و ۳۳۰ فقره به ارزش حدود ۹۰۰ میلیون تومان صدور ضمانت نامه داشتیم و برای نخستین بار در سال ۱۴۰۱، تعداد ۴۸ فقره به ارزش حدود ۱۸ میلیارد تومان مصوبه برای پرداخت تسهیلات به صنایع کوچک صادر شده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و افزایش سرمایه چند برابری در صندوق، با بانک‌ها وارد مذاکره شدیم و در نهایت چندین تفاهم‌نامه منعقد شد تا نسبت به اعطای تسهیلات برای نخستین بار در صندوق اقدام عملی کنیم و با توجه به نرخ ارز و تورم موجود در جامعه، سطح ضمانتنامه‌های خود را از ۳ میلیارد تومان به ۵ میلیارد تومان و ضما‌نتنامه‌های پیمانکاری خود را از ۳ میلیارد به ۱۰ میلیارد رساندیم؛ یعنی تقریبا به سه برابر؛ همین موضوع موجب شد که جامعه مخاطب ما در حوزه صنایع بیشتر شود و بتوانیم متقاضیان بیشتری را جذب کنیم.

عضو هیئت مدیره صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک افزود: از ابتدای سال تاکنون ۴۲ فقره ضمانت‌نامه صادر کردیم که در مقایسه با سال گذشته ۱۸۰ درصد افزایش صدور داشتیم. در حدود منفی ۲۹ درصد کاهش تمدید داشتیم یعنی اینکه واحد‌ها توانستند خوب فعالیت کنند و درخواست تمدید کم بوده است. چراکه زمانی به تمدید نیاز است که شخص نتواند به تعهداتش عمل کند.

افزایش ۴۰۰ درصدی صدور ضمانتنامه برای دانش بنیان‌ها

وی با اشاره به ارائه تسهیلات به دانش بنیان‌ها گفت: فعالیت‌های خاص در حوزه دانش‌بنیان‌ها و امتیازات ویژه برای شرکت‌های صنایع کوچک دانش‌بنیان از اتفاقات جدید در سال‌جاری است.

پناهی با بیان اینکه دانش‌بنیان‌ها جز اولویت‌های ما هستند، و اینکه با شرایط سهل‌تری و با اخذ چک و سفته به آن‌ها ضمانت‌نامه می‌دهیم افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون توانستیم درخواست‌های ۱۷۴ شرکت دانش‌بنیان را مورد بررسی قرار دهیم و همگی آماده صدور ضمانت نامه هستند و در مقایسه با سال‌های گذشته ۴۰۰ درصد افزایش صدور ضمانتامه در حوزه دانش‌بنیان داشتیم.

بودجه صندوق صنایع کوچک نیازمند توجه ویژه مجلس و دولت

معاون فنی و برنامه ریزی صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک با اشاره به قرارداد با یکی از بانک‌ها گفت: براساس این قرارداد تا سه برابر منابع خودمان یعنی چیزی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان آماده پرداخت تسهیلات برای واحد‌های کوچک تا ۵۰ نفر اشتغال هستیم و در صدد هستیم همین مدل را با بانک‌های دیگر نیز اجرا کنیم تا صنایع کوچک کشور حامی معتبری از جهت اخذ تسهیلات داشته باشند و گره مشکلات تولید در این حوزه تا حدودی رفع شود.

وی ادامه داد: البته بودجه فعلی صندوق برای پوشش صنایع کوچک کل کشور همچنان ناچیز بوده و ضروریست نسبت به تخصیص بودجه مناسب با ظرفیت‌های کشوری افزایش داده شود و دولت و مجلس به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

پناهی به روند ثبت درخواست اشاره کرد و افزود: ثبت‌نام صددرصد الکترونیکی است و به‌هیچ عنوان نیاز به حضور متقاضی در صندوق وجود ندارد و علاقه‌مندان با مراجعه به سایت صندوق، نسبت به تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مدارک به‌صورت کامل اقدام کنند و ظرف یک هفته (در صورت کامل بودن مدارک) درخواست‌شان در کمیته فنی و برنامه‌ریزی بررسی می‌شود. اگر درخواست آن‌ها تسهیلات و ضمانت نامه باشد با مصوبه هیئت مدیره به بانک معرفی و نسبت به صدور ضمانتنامه اقدام می‌کنیم.

وی ادامه داد: همچنین برای تسهیل در امر متقاضیان با دو کارگزار قرارداد همکاری منعقد کردیم که این کارگزار‌ها به کمک صندوق آمدند و تشکیل پرونده و ثبت‌نام و به نوعی بررسی مدارک کل متقاضیان هم به وسیله این دو کارگزاری انجام می‌شود.

پناهی افزود: همچنین معاونان صنایع کوچک در شهرک‌های صنعتی صنایع کوچک استان‌ها به‌عنوان نماینده صندوق محسوب می‌شوند و در استان‌ها هم اگر سوال و مشکلی بود که نیاز به بررسی داشت، به این معاونان صنایع کوچک به‌عنوان نمایندگان صندوق مراجعه می‌کنند و مسائل و مشکلاتشان را از این طریق رفع می‌کنند و آن‌ها هم به عنوان بازو‌های اجرایی صندوق محسوب می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)