• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۶۰۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۶
ورزشی » توپ و تور

لیگ برتر والیبال؛ مصاف پیکان با هراز در نیمه نهایی

پیکان تهران با برتری مقابل نیان الکترونیک خراسان به مرحله نیمه پایانی لیگ برتر والیبال ایران صعود کرد.

لیگ برتر والیبال؛ مصاف پیکان با هراز در نیمه نهایی/ انگیزه نیان مغلوب تجربه پیکان شدبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، دیدار سوم تیم‌های نیان الکترونیک خراسان و پیکان تهران در مرحله نخست پلی‌آف لیگ برتر مردان امروز (جمعه پنجم اسفند) در سالن فدراسیون والیبال برگزار شد.
 
در دیدار رفت، شاگردان پیمان اکبری در پیکان سه به صفر به پیروزی رسیدند و در دیدار برگشت شاگردان حامد صمدی در تیم نیان سه به صفر حریف را شکست دادند تا از نظر برد یک به یک مساوی شوند و رقابت دو تیم برای صعود به مرحله نیمه‌نهایی به مسابقه سوم کشیده شود که امروز برگزار شد.
 
شاگردان پیمان اکبری در این مسابقه در ۳ ست پیاپی حریف خود را شکست دادند تا در مجموع با برتری ۲ به یک به عنوان چهارمین تیم، راهی مرحله نیمه‌نهایی شوند.
 
نیان الکترونیک خراسان در این مسابقه با امتیاز‌های ۲۳ بر ۲۵، ۲۱ بر ۲۵ و ۲۰ مغلوب پیکان شد تا به کار خود در لیگ برتر مردان سال ۱۴۰۱ پایان دهند.
 
پیکان تهران این مسابقه را با ترکیب علی شفیعی، حمزه زرینی، فارینا رافائل، محمد طاهر وادی، پوریا فیاضی و محمد فلاح آغاز کرد و در تیم نیان رحمان داودی، سید امین علوی، علیرضا فراهانی، سید محمد موسوی، علیرضا بهبودی و یونس جوان ترکیب شروع کننده مسابقه بودند.
 
در ست نخست این دیدار که بیشترین تعداد تماشاگران را به سالن فدراسیون والیبال کشانده و با تشویق فراوان آن‌ها از تیم‌هایشان آغاز شد، نیانی‌ها از همان ابتدا با کسب دو امتیاز پیاپی مسابقه را پرشور آغاز کردند و با وجود تلاش‌های فراوان پیکان اختلاف امتیاز را به پنج رساندند البته در ادامه شاگردان پیمان اکبری هم پرتلاش‌تر ظاهر شده و فاصله امتیاز با حریف را به عدد یک کاهش دادند. این جدال تنگاتنگ تا امتیاز ۲۰ ادامه یافت تا سرانجام پیکانی‌ها در پوئن ۲۲ از حریف پیشی گرفتند و در نهایت این ست را ۲۵ بر ۲۳ به نفع خود به پایان رساندند.
 
ست دوم هم با تلاش بیشتر شاگردان حامد صمدی آغاز شد و در امتیاز ۶ بر ۲ پیمان اکبری یک بار دیگر تایم استراحت گرفت تا به شاگردانش نکته‌های لازم را منتقل کند تا این اختلاف را کاهش دهند. این تایم استراحت باعث شد پیکانی‌ها به امتیاز حریف نزدیک شده و در نهایت در امتیاز ۹ با نیان مساوی شوند. البته نیانی‌ها بیکار ننشستند و یک بار دیگر اختلاف امتیاز را به عدد سه رساندند، اما این پیکان بود که با استفاده از تجربه این ست را هم با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ به پایان رساند.
 
ست سوم هم با برتری شاگردان حامد صمدی آغاز شد و در این ست هم دو تیم جدالی تنگاتنگ داشته و با امتیازاتی نزدیک پیش رفتند. هر چند نیانی‌ها تلاش زیادی برای شکست پیکان داشتند، اما پیکانی‌ها با بهره‌وری از تجربه این مسابقه را با امتیاز ۲۵ بر ۲۰ به نفع خود به پایان رساندند تا فاتح این جدال سخت باشند.
 
امیر طلوع‌کیان و محمد شاهمیری ناظران فنی و داوری این مسابقه بودند.
 
محمدرضا درفش کاویان، مرتضی اعلایی و قادر صادقی به ترتیب به عنوان داور اول، داور دوم و داور ویدئوچک قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند که ۶۰۰ تماشاگر داشت. پوریا فیاضی به دلیل اعتراض به داوری و تیم پیکان برای تاخیر کارت زرد گرفتند.
 
تیم پیکان در مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر مردان که از ۱۰ تا ۱۴ اسفند در سالن فدراسیون والیبال پیگیری خواهد شد به مصاف لبنیات هراز آمل می‌رود.
 
در دیگر دیدار مرحله نیمه‌نهایی تیم پاس گرگان به مصاف شهداب یزد مدافع عنوان قهرمانی خواهد رفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی‌مهری به کتاب، مانع پیشرفت واقعی جامعه است
رقابت درون‌تیمی و تمرین پنالتی بازیکنان تیم نوجوانان ایران
فراخوان جشنواره بین‌المللی «ایران جوان» در زنجان
عناوین برتر دو اثر از کیش در سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
خانه علم زنجان برگزیده ملی ترویج علم ۱۴۰۴
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آذرماه از امروز
تصویب و ابلاغ طرح ویژه توسعه و حفاظت شهر سلطانیه
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
عاقبت مرغ های تریاکی
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)