• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۶۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۳
اردبیل » سیاسی
امام جمعه اردبیل:

هدف دشمن التهاب آفرینی در اقتصاد ایران است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: تحریم‌های غرب بر علیه افراد و نهادهایی که قبلا تحریم بوده‌اند، نشان می‌دهد ترکش تحریم‌ها خالی است و هدف دشمن التهاب آفرینی در اقتصاد ایران است.

هدف دشمن التهاب آفرینی در اقتصاد ایران استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل، آیت الله عاملی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اردبیل ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: کشور در عزت و اعتلای خود مدیون سپاه معظم است و چه عظمتی بالاتر از اینکه فرعونیان زمان در چندین قطعنامه شورای امنیت به سپاه معظم حمله کرده و اخیراً درصدد قرار دادن این مجموعه در لیست تروریسم هستند، عنوانی که شایسته خود آنهاست.

امام جمعه اردبیل با تاکید بر اینکه کشور ما انواع جنگ‌ها را تجربه کرده است، گفت: اول جنگ نظامی را شروع کردند که آمریکا ، اروپا، روسیه و ارتجاع عرب همه در آن شرکت داشتند. هر چند در این جنگ شکست خوردند اما ۲۳۰ هزار نفر از بهترین‌های ما را شهید کردند.

آیت الله عاملی استفاده از سلاح شیمیایی و ترور۱۷ هزار انسان مظلوم را از اقدامات خصمانه دشمنان علیه انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت: بعد از آن جنگ اقتصادی را شروع کردند و تحریم‌هایی وضع کردند که به تعبیر اوباما در تاریخ بی‌نظیر بود.

امام جمعه اردبیل تحریم نظام بانکی و بانک مرکزی ایران، ممانعت از فروش نفت و صادرات، مسدود کردن نظام سوئیفت برای ایران و اعمال نفوذ در کشورهای مختلف را از جمله اقدامات دشمنان انقلاب اسلامی در دوران تحریم ذکر کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: بر اثر تحریمِ دارویی هزاران بیمار جان خود را از دست دادند در حالی که داروهای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج هیچ تاثیری در جنگ اقتصادی ندارد آنها فروش هواپیما و حتی دادن بنزین به هواپیماهای ایرانی را ممنوع کردند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به جنگ رسانه ای و حمایت مالی از ۲۰۰ کانال ضد ایرانی گفت: دشمنان ملت زمانی که احساس کردند ایران در تامین بنزین وضع وخیمی دارد، به تحریم بنزین روی آوردند ولی احداث پالایشگاه خلیج فارس توسط سپاه آنها را مایوس کرد.

وی افزود: آنها در عرصه تکنولوژی گفتند که ایران باید از تکنولوژی‌های حساس محروم باشد ولی متوجه شدند که ایران موشک نقطه‌زن، هواپیمای جنگی، زیردریایی و پهپادها را ساخته است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در ادامه جنگ نرم و جنگ روانی را از سخت‌ترین حملات دشمن عنوان کرد و گفت: غیر از ملت ایران هر ملتی بود در این نبرد شکست می‌خورد اما آنها نتوانستند قلب، ذهن، عقل و احساس ملت ما را تصرف کنند.

آیت الله عاملی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن گفت: آنها در ادامه ناآرامی‌هایی در ایران به وجود آوردند ولی از ۲۲ بهمن امسال سر درآوردند و دریای جمعیت را در مقابل خود دیدند و حالا بعد از آن همه انواع جنگ و شکست به جنگ دلار رسیده‌اند.

وی با ارائه راهکارهایی برای دولت و ملت در مواجهه با شرایط اقتصادی گفت: وظیفه دولت این است که فکر روز مبادا را کرده و توجه کند که ما در جنگ تمام عیار هستیم. دولت باید پیش بینی کند که زمانی ممکن است دلار به سلاح دشمن تبدیل شود.

امام جمعه اردبیل به مسئولین اقتصادی توصیه کرد در اظهار نظرهای خود دقت داشته باشند و از مردم خواست با عرق ملی و احساس جمعی کشور را در عبور از بحران اقتصادی یاری کنند.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
از فروردین 1405؛ اجرای استاندارد اجباری آبگرمکن و بخاری گازسوز
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
تجلی عشق و ارادت امت اسلام به حضرت ولی عصر (عج)
زلزلۀ ۴.۵ ریشتری در آذربایجان‌شرقی
جشنواره فرهنگی هنری با عنوان از انقلاب تا انقلاب در کیش
جشن و سرور با آذین بندی شهر قم در شب میلاد منجی عالم بشریت
اعزام ۹۰ نفر از زائران حج عمره به سرزمین وحی از کیش
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۵ بهمن
تامین و توزیع ۷۲۱ نهاده دامی در مسجدسلیمان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ بهمن 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)