• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۶۹۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

اختتامیه سی و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی، ۹ اسفند

آیین اختتامیه سی و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی و اولین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی روز سه‌شنبه نهم اسفندماه جاری با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، آیین اختتامیه جشنواره‌های خوارزمی برای معرفی و تجلیل از برگزیدگان این جشنواره‌ها سه‌شنبه این هفته (۹ اسفند) ساعت ۱۰ صبح در مرکز همایش‌های صداوسیما برپا می‌شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره خوارزمی، طرح‌های برگزیده سی و ششمین جشنواره بین المللی خوارزمی شامل پنج طرح است. طرح‌های توسعه‌ای در گروه تخصصی مهندسی برق و کامپیوتر، هوافضا و زیست‌فناوری رتبه اول و دوم ندارد و یک نفر رتبه سوم را کسب کرده است.

در پژوهش‌های بنیادی گروه تخصصی زیست فناوری، فناوری نانو، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو نیز به ترتیب یک ایرانی مقیم سوئد و دو نفر از جمهوری خلق چین رتبه آورده اند.

بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی نیز چهار برگزیده دارد که در طرح‌های کاربردی گروه تخصصی مهندسی مکانیک، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو به ترتیب در مهندسی مکانیک دو نفر و در دو گروه دیگر هر کدام یک نفر در پژوهش‌های بنیادی در گروه تخصصی فناوری‌های شیمیایی نیز یک نفر برگزیده شده‌اند.

اولین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی نیز ۴ برگزیده داشت. در گروه‌های تخصصی مهندسی برق و کامپیوتر و فناوری‌های نو هر کدام یک نفر و در مهندسی مکانیک دو نفر برگزیده شدند.

جشنواره خوارزمی از سال ۱۳۶۶ بنیان گذاشته شد و سی و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و بیست‌وچهارمین جشنواره جوان خوارزمی امسال برگزار می‌شود. جشنواره بین‌المللی خوارزمی با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی دانش‌بنیان و تجاری‌ساری نتایج تحقیقات، ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران و نوآوران و فناوران کشور و فراهم کردن بستر مناسب برای همکاری‌های علمی در سطح جهان اردیبهشت گذشته فراخوان داد و علاقه‌مندان تا شهریور ماه فرصت داشتند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ارسال کنند.

طرح‌های قابل پذیرش باید در ۱۷ گروه تخصصی شامل فناوری‌های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک و طرح برگزیده موفق در تولید ملی در پنج محور پژوهشی و فناوری شامل پژوهش‌های بنیادی، پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار به جشنواره بین‌المللی خوارزمی ارائه می‌شد. همچنین بیست و چهارمین دوره جشنواره جوان خوارزمی نیز از اردیبهشت فراخوان داد و تا پایان تیرماه علاقه‌مندان طرح‌های ارسالی خود را در ۱۶ گروه تخصصی به دبیرخانه ارسال کردند.

طرح‌ها در گروه‌های تخصصی شامل فناوری‌های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و رایانه، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو و زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات و مهندسی مکاترونیک پذیرفته می‌شد.

همچنین در پنج محور پژوهشی و فناوری شامل طرح‌ها و پژوهش‌های بنیادی، طرح‌ها و پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار قابل پذیرش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)