• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۷۸۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۸
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

رشد ۱۰ درصدی ترافیک کالاهای تجاری در بنادر کشور در سال ۱۴۰۱

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: به رغم از دست رفتن نظم معمول جهانی در عرضه و تقاضا، در بیشتر کشورها، ترافیک انواع کالاهای خارجی به بنادر بازرگانی کشور در سال جاری، بین ۸ تا ۱۰ درصد- رشد داشته است.

رشد ۱۰ درصدی ترافیک کالاهای تجاری در بنادر کشور در سال ۱۴۰۱به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ‏, معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادرودریانوردی در تشریح عملکرد این سازمان در سال ۱۴۰۱، گفت: با وجود از دست رفتن نظم معمول جهانی در عرضه و تقاضا، تلاطم و بی‌نظمی در بازارهای بین‌المللی و ثبت رشد اقتصادی ۲ تا ۳ درصدی در بیشتر کشورها، ترافیک انواع کالاهای خارجی به بنادر بازرگانی کشور در سال جاری، بین ۸ تا ۱۰ درصد- در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته رشد داشته است.
 علی‌اکبر صفایی در همایش سالانه مدیران این سازمان، با بیان اینکه تا نیمه بهمن سال گذشته، درمجموع، ۲۱۰ میلیون تن انواع کالاهای تجاری در بنادر کشور، تخلیه و بارگیری شد، تصریح کرد: تا پایان سال و با توجه به افزایش تجارت کشور در نیمه دوم سال جاری، عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در بخش‌های صادرات، واردات، ترانزیت از مرز ۲۱۰ میلیون عبور خواهد کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات سازمان بنادر در راستای شفاف‌سازی، تسهیل کسب‌وکار مردم و توسعه اقتصاد دریاپایه به عنوان یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: عمده پروژه‌های توسعه‌ای و زیربنایی تعریف شده دریایی و بندری برای سال ۱۴۰۱، با تاثیر بر اقتصاد ملی و معیشت مردم ساحل نشین، به بهره‌برداری رسید و بخش بزرگی نیز در دست اجراست.
وی با اشاره به افتتاح بخش دوم از فاز سوم طرح توسعه بندر کانتینری شهید رجایی، اعلام کرد: با ایجاد اسکله‌ جدید کانتینری، پهلوگیری ‌کشتی‌های غول‌پیکر کانتینری تا ظرفیت ۱۸ هزار TEU در این بندر مهیا شده است.
مدیرعامل سازمان بنادرودریانوردی با اشاره به ساخت بندر جدید خمیر و بازسازی بندر اروند کنار در راستای توسعه معیشت و اشتغال مردم محلی در استان هرمزگان و خوزستان، گفت: بندر خمیر می‌تواند به یک قطب بزرگ برای صادرات مواد معدنی تبدیل شود.
معاون وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به اقدامات مثبت و مؤثر سازمان بنادر در حوزه بین‌الملل و در سازمان بین‌المللی دریانوردی(IMO) تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای موثر "آیمو" در شکل‌گیری مقررات و قوانین جدید دریایی نقش موثر و سازنده‌ای داشته است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام رشد ۷۰ درصدی ترانزیت از دریا خزر، به تشریح اقدامات این سازمان در حوزه‌ تجارت خارجی پرداخت و گفت: با رایزنی و نشست‌های کاری و هدفمند با کشورهای روسیه، قزاقستان و عمده کشورهای شرق دریای خزر و همچنین توسعه همکاری‌های دریایی و بندری با کشورهای هند، امارات متحده عربی و عمان، در قالب اتصال و ارتباط این کشورها از طریق بنادر ایرانی در شمال و جنوب کشور، سبب شد ترانزیت از دریای خزر تا ۷۰ درصد رشد کند.
صفایی همچنین با اشاره رویکرد سازمان بنادر برای ترغیب کشورهای شمال دریای خزر برای سرمایه‌گذاری مشارکتی در مسیر ترانزیتی شمال- جنوب، از برگزاری جلسه سه جانبه ایران، هند و روسیه در سطح معاونان وزیر راه در تهران، در اسفند، با حضور بخش‌های خصوصی سه کشور، خبر داد و اظهار داشت: سیاست دولت و برنامه‌ریزی سازمان بنادر در حوزه فعالیت‌های ترانزیتی از خزر، علاوه بر افزایش مبادلات ترانزیتی، نهادینه‌سازی این فرایند به صورت بلندمدت و نفع اشتراکی از پتانسیل موجود حمل‌ونقلی، از طریق سرمایه‌گذاری مشترک است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)