• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۸۱۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

آزادی ۳۹۶ زندانی با کمک ستاد دیه استان البرز

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با کمک ستاد دیه استان، از ابتدای سال تاکنون ۳۹۶ زندانی با بدهی‌ای بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد ریال از زندان آزاد شده‌اند.

آزادی ۳۹۶ زندانی با کمک ستاد دیه استان البرزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه ستاد دیه استان البرز، به ریاست حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز و دیگر اعضای هیات امنای این ستاد در حوزه ریاست دادگستری کل استان البرز برگزار شد.
در این نشست رئیس کل دادگستری استان البرز با تبریک اعیاد شعبانیه و قدردانی از عملکرد ستاد دیه استان گفت: در طول ۱۱ ماه گذشته، ۳۹۶ نفر زندانی محکوم مالی و جرایم غیرعمد با بدهی بالغ بر دو هزار و ۵۵۲ میلیارد ریال شامل ۶۶ میلیارد و ۷۵۵ میلیون ریال گذشت شاکی، یک هزار و ۵۴۳ میلیارد ریال با استفاده از احکام اعسار دادگاه‌های استان و پرداخت ۱۶۶ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال از طرف ستاد دیه استان، از زندان آزاد شده‌اند.

حسین فاضلی هریکندی در ادامه به همزمانی ایام سال نو شمسی با ماه مبارک رمضان اشاره و تصریح کرد: این ایام، بهترین فرصت برای یاری رساندن به همدیگر خصوصا محکومان مالی و زندانی است؛ در این زمینه، صدا و سیمای استان البرز که تاکنون همکاری خوبی داشته می‌تواند پیام ستاد دیه را به خیرین و افرادی که تمایل به کمک دارند برساند.

متولی آزادی زندانیان جرایم غیر عمد، ستاد دیه است
وی با اشاره به برگزاری جشن‌های گلریزان جهت آزادی زندانیان غیرعمد در سطح کشور و استان در ایام ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: متولی آزادی زندانیان جرایم غیر عمد در سطح استان، فقط ستاد دیه است بنابراین جهت اجتناب از سوءاستفاده‌های احتمالی، همچنین بررسی و پرداخت جهت آزادی زندانیان واجد شرایط، لازم است همه دستگاه‌ها، مراکز، انجمن‌ها و کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی که تمایل به کمک دارند باهماهنگی ستاد دیه، نسبت به جمع آوری کمک‌ها به منظور آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اقدام کنند.

بخش دیگری از سخنان رئیس هیئت امنای ستاد دیه البرز به موضوع مهریه اختصاص داشت که وی در این باره متذکر شد: در این خصوص حتما باید مدنظر قرار داد که زوج اگر توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد و مالی هم از وی شناسایی نشود، مطابق مقررات نباید در زندان باشد گرچه حقوق زوجه نیز باید با صدور احکام اعسار متناسب رعایت شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز با تاکید بر اینکه یکی از برکات ماه مبارک رمضان، کمک به آزادی زندانیان غیر عمد است بیان کرد: امیدواریم هم در سال جاری و در سال آتی، با برنامه‌ریزی ستاد دیه استان و برگزاری جشن گلریزان به مناسبت نیمه شعبان و هم در ماه مبارک رمضان، بتوانیم با کمک خیرین تعداد بیشتری از زندانیان نیازمند مالی را آزاد کنیم.

در ابتدای این نشست، مدیرعامل ستاد دیه البرز گزارشی از عملکرد ستاد دیه در سال جاری ارائه و از حمایت رئیس کل دادگستری استان البرز در این مسیر قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام بخش‌های نمایشگاه بین المللی قرآن به حذف غرفه‌های غیرمرتبط
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران
صحنه تماشایی خیابان‌های ایلام، پیش از آغاز راهپیمایی
همه می آیند
لاریجانی: مذاکرات چارچوب‌مند موفق خواهد بود
هوشمندسازی بیش از ۵ هزار کنتور در نیشابور
۴ تالاب مهم کشور در آستانه آبگیری مجدد
حضور مردم یاسوج در خیابان پیش از آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن
امروز، ایران جان در قلب زنجانی‌ها
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
دلنوشته های دانش آموزان برای شکوه و آبادانی ایران اسلامی
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان مازندران
رونمایی ازکتاب چه غریبانه در چهارمحال و بختیباری
نمایشگاه مجازی تصاویر روز‌های انقلاب ۵۷ کهگیلویه و بویراحمد
حضور گسترده اهالی روستای سنجر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
جشن انقلاب در گیلان؛ زیر باران های نقره ای
نصب و راه اندازی ۴۷ نیروگاه کوچک خانگی در تکاب
راهپیمایی مردم خرمشهر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه ۲۲ بهمن؛ طنین وحدت مردم در خیابان‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)