• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۶۹۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
مرکزی » سیاسی
رئیس قوه قضاییه

هوشیاری ملت ایران، خنثی کننده توطئه دشمنان

رئیس قوه قضاییه گفت: با وجود تلاش بسیار دشمن برای تخریب و تجزیه کشور، هوشیاری ملت ایران و تلاش نیروهای اطلاعاتی و امنیتی همه توطئه های دشمنان را خنثی کرد.

هوشیاری ملت ایران، خنثی کننده توطئه دشمنانبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای صبح امروز در دیدار با کارکنان دستگاه قضایی استان و قضات استان مرکزی افزود: دشمنان و بدخواهان تلاش زیادی کردند تا در کشور مشکلات ایجاد کنند و قصد بهم ریختن و تجزیه کشور را داشتند که با هوشیاری مردم و تلاش نیروهای اطلاعاتی و امنیتی به نتیجه نرسیدند و به یاری خداوند بسیاری از این توطئه‌ها خنثی شد.
او گفت: دشمن امید زیادی داشت که بتواند بیش از این کار‌های دیگری در کشور انجام دهد، اما با تلاش های بی وقفه نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی، دستگاه‌های مختلف و مردم راه به جایی نبردند.
رئیس قوه قضاییه افزود: دشمن تمام توان خود را به کار گرفت، همه ابزار‌های خود را روی میز گذاشت و یک راهبرد ترکیبی را از همه این ابزاره‌ها برای مقابله با این نظام به کار گرفت تا پیام نظام اسلامی از مرز‌های ایران خارج نشود، اما به لطف خداوند بسیاری از این توطئه‌ها خنثی شد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای گفت: دشمن چند سال برای تعلیم و تجهیز نیروی‌ها خود تلاش کرد و انواع و اقسام رسانه‌ها را با پمپاژ دروغ آماده کرد، ولی با هوشیاری مسئولان، دستگاه قضایی و همراهی مردم این تلاش ها بی ثمر ماند.
او افزود: فراخوان‌های زیادی هم از سوی دشمن برای عدم حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن منتشر شد و پیش بینی کرده بودند افراد معاند با مقابله مقابله کنند، اما هیچ اقدامی نتوانست در دهه فجر انجام دهد و به آنچه می‌خواستند نرسیدند.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای گفت: مردم در شرایط سخت و با همه مشکلات اقتصادی، با حضور گسترده خود در راهپیمایی دهه فجر ۲۲ بهمن حاضر شدند و توطئه دشمن را خنثی کردند.
رئیس قوه قضاییه افزود: اکنون لازم است هرکس وظیفه خود را در حد توان و امکانات و متناسب با شرایط به درستی انجام دهد.

او تاکید کرد: باید خود را خادم ملت بدانیم و احساس کنیم مردم شایسته این خدمتگذرای هستند و با این نیت وظایف خود را انجام دهیم که در این صورت مردم اگر احساس کنند مسئولان هرآنچه در توان دارند انجام می‌دهند و بدون شک نگاه بهتری خواهند داشت.
رئیس قوه قضاییه گفت: ما نمی‌گوییم بدون نقص هستیم و نیاز است نقطه نظرات و نکته‌ها بیان شود، اما در مجموع تمام تلاش‌ها و توان‌ها در مجموعه دستگاه قضا بکار گرفته شده است.
محسنی اژه‌ای افزود: در طول ۴۰ سال حضور در قوه قضاییه، تاکنون این نوع ارتباط بین قوه قضاییه و مجلس را مشاهده نکرده بودم؛ همکاری خوبی بین محلس و قوه قضاییه وجود دارد و امید است با کمک خداوند بیش از این موفق شویم.
او گفت: مردم از ما انتظار دارند هر مقداری که می‌توانیم در استجابت خواسته به حق مردم تلاش کنیم؛ آنها از ما برخورد خوب می‌خواهند و تکریم ارباب رجوع باید در دستور کار مسئولان قضایی باشد.
محسنی اژه‌ای افزود: مردم همجنین از دستگاه قضایی عدالت و آرای درست می‌خواهند که این نیز کار سختی است، افرادی که مراجعه می‌کنند خود را محق می‌دانند و کارکنان و قضات در مقابل طرفین قرار دارند و باید بر اساس آنچه انجام شده و بر اساس حق رای دهند، البته ممکن است با وجود تلاش‌ها به حق نرسند که در این خصوص برای ایجاد رضایت و عدالت نسبی باید تا حد ممکن حرف مردم شنیده شود و دقت لازم برای رسیدن به رای قطعی بکار گرفته شود.

هوشیاری ملت ایران، خنثی کننده توطئه دشمنان

هوشیاری ملت ایران، خنثی کننده توطئه دشمنان

هوشیاری ملت ایران، خنثی کننده توطئه دشمنان

هوشیاری ملت ایران، خنثی کننده توطئه دشمنان

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
بازدید جمعی از دانش‌آموزان مدارس از کتابخانه مرکزی یاسوج
پیگیری مشکلات قضایی مردم در سفر استانی رئیس قوه قضائیه به قم
معرفی قهرمانان فوتبال گل کوچک در استان
افزایش ۲ برابری تسهیلات مشاغل خانگی در استان اردبیل
توسعه و تولید انواع کامپاند‌های نانویی پیشرفته در کشور
اعلام نرخ‌های جدید گازبهای خانگی
گازگرفتگی راننده در خودرو در محور گلپایگان
درخشش دانش‌آموزان ایرانی در جشنواره بین‌المللی نقاشی برزیل
۹۰ دانش‌آموز مددجوی البرزی در کنکور سراسری پذیرفته شدند
نوجوانان و تلویزیون
مخالفت شورای‌عالی شهرسازی با مسکونی‌سازی ۱۲ هکتار زمین
مخالفت اکثریت مردم آمریکا با سیاست‌های نظامی ترامپ در کارائیب
هم‌افزایی قرآنی در بافق
تسریع فرسایش خاک با خشکسالی
برخی از فروش‌های نفت با انحراف از معیار محقق می‌شود
تداوم بارش‌ها تا روز دوشنبه در آذربایجان غربی
پیروزی یک طرفه محمدی مقابل هوگوپوش قرقیزستان
۸۶۰ میلیون مترمکعب گاز روزانه به شبکه مصرف تزریق می‌شود
هشدار کم‌آبی در فلات مرکزی؛ صرفه‌جویی تنها راه عبور از بحران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
فینال لیگ سنگنوردی کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)