• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۱۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
سیاسی » مجلس

تخلیه محموله ۳۲ کشتی حامل نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی تا پایان سال

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: در جلسه اخیر هیات دولت رئیس جمهور دستور ویژه‌ای را صادر کردند و پیش بینی ما این است که تا پایان سال ۳۲ کشتی که در بندرگاه هستند و به آن‌ها هزینه دموراژ (خسارت دیرکرد) تعلق می‌گیرد تخلیه شوند.

تخلیه محموله ۳۲ کشتی حامل نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی در بندرگاه‌ها تا پایان سالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست اخیر خصوصی اعضای این کمیسیون با رئیس جمهور، گفت: نشستی را با رئیس جمهور برگزار کردیم و مباحثی را که در گذشته رخ داده بود را به صورت جداگانه مورد بحث بررسی قرار دادیم و از رئیس جمهور درخواست کردیم تا برای حل مشکلات به صورت ویژه دستوراتی را صادر کند.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: یکی از موارد مطرح شده در زمینه تامین نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی بود که در بنادرخصوصا بندر امام خمینی (ره) دپو شده اند و برخی از محموله‌ها در کشتی هستند و باید هزینه دموراژ (خسارت دیرکرد)‌ پرداخت کنیم. تعدادی از این محموله‌ها از مردادماه در بنادر هستند و به دلیل رطوبت بالا کیفیت خود را از دست داده اند مقرر شد رئیس جمهور دستور حمل و تخلیه‌ای محموله‌ها را صادر کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در جلسه اخیر هیات دولت رئیس جمهور دستور ویژه‌ای را صادر کردند و پیش بینی ما این است که تا پایان سال ۳۲ کشتی که در بندرگاه هستند و به آن‌ها هزینه دموراژ تعلق می‌گیرد تخلیه شوند، افزود: مقرر شده است دستگاه‌هایی مانند سازمان راهداری پای کار بیایند و کالا‌های اساسی مورد نیاز استان‌ها را در اختیار آن‌ها قرار دهند تا در ایام نوروز تولید گوشت سفید و گوشت قرمز دچار مشکل نشود.

وی تصریح کرد: با توجه به تقارن ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان میزان مصرف کالا‌های اساسی افزایش زیادی پیدا می‌کند که مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی به زودی گزارشی را در این خصوص ارائه و دستگاه‌های نظارتی پای کار بیاییند تا محصولات با قیمت مناسب و به موقع توزیع شود.

عسکری گفت: در خصوص اعتبارات مرتبط با پرداخت خسارت سرمازدگی سال گذشته نیز که دغدغه کشاورزان است در نشست با رئیس جمهور به صورت جدی پیگیری‌هایی را انجام دادیم که مقرر شد در راستای پرداخت خسارت‌های وارد شده دستگاه‌های متولی پای کار بیایند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: در زمینه کود‌های شیمیایی علی رغم نشست‌هایی که با وزیر و معاونین وزارت جهاد کشاورزی داشته ایم کماکان برخی از تولیدکنندگان گلایه‌مند هستند، مقرر شد رئیس جمهور دستور دهند کود اوره با قیمت مناسب در اختیار تولید کنندگان قرار بگیرد.

وی ادامه داد: طبق احکام دائمی برنامه پنجم و ششم توسعه دریافت تعرفه از صادرات محصولات کشاورزی ممنوع بوده و در بودجه سال ۱۴۰۱ نیز این موضوع آمده است مگر اینکه دستگاه‌های متولی از شش ماه قبل تصمیم خود را اعلام کرده باشند، که مقرر شد رئیس جمهور این موضوع با جدیت پیگیری کند.

عسکری تصریح کرد: مکاتبات زیادی با رئیس جمهور در خصوص مسائل مختلف داشته ایم، در نشست با رئیس جمهور گلایه کردیم که مکاتبات انجام شده خروجی خوبی ندارد، رئیس جمهور نیز مسئولین دفتر و معاونین مربوطه را مامور کردند نامه‌های که از سوی کمیسیون ارسال می‌شود به موقع پاسخ داده شوند تا بتوانیم مسائل را پیگیری کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، گفت: مقرر شد ماهیانه اعضای کمیسیون کشاورزی با رئیس جمهور نشست برگزار کنند و مسائل و مشکلات این حوزه را احصاء و رئیس جمهور دستور دهند تا دغدغه کشاورزان برطرف شود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه‌هایی که بلندترین شب را برای کودکان کوتاه می‌کنند
تقویت توان مدیریت بحران در حوزه گردشگری
براثر واژگونی کامیون حمل بتن در محور بیستون یک نفر جان باخت
مه غلیظ صبحگاهی در برخی محور‌های خراسان جنوبی
پروژه قطار شهری باید فعال و دارای روزشمار باشد
وزیر راه و شهرسازی: لباس راهداری نماد ایثار و آرامش است
دورهمی علمی
اجرای طرح خطر سنجی بیماری های غیرواگیردار در دامغان
تأکید بر جایگاه آیین‌های کهن ایرانی
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
یک فوتی و یک مصدوم حادثه گازگرفتگی در فلاورجان
رونمایی از ناوگان جدید راهداری با حضور وزیر راه و شهرسازی
نقش رویداد‌های فرهنگی در توسعه گردشگری
ادامه بارندگی در کشور
اجرای کنسرت «واگویه‌ها» در تالار وحدت
عقیل کشاورز مأمور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج در مراغه
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
ایران مذاکره برمبنای احترام به حقوق خود را رد نکرده است
وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۳۶ پهپاد اوکراینی خبر داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
۲۰ هزار نفر جذب وزارت بهداشت می‌شوند
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)