• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۱۹۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۹
ایلام » اقتصادی

شناسایی هشت هزار پروژه نیمه تمام در استان

استاندار ایلام از شناسایی هشت هزار پروژه نیمه تمام در این استان خبر داد و گفت:برای تکمیل این پروژه ها به اعتبار زیادی نیاز است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام نیا با اشاره به ضرورت تامین اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه تمام اظهار شناسایی هشت هزار پروژه نیمه تمام در استانکرد: بیش از هشت هزار پروژه در سطح استان به شکل نیمه تمام بوده که از این میزان ۶ هزار پروژه ملی و مابقی استانی هستند.

وی با بیان اینکه اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی باید شناسایی شوند، افزود:برای این کار همکاری لازم دستگاه های اجرایی ضروری است و رسانه‌ها تبیین و روشنگری لازم را در این زمینه داشته باشند.

استاندار ایلام با اشاره به اعلام برخی دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص نیاز به نیروی انسانی و تاکید بر عدالت در جذب نیروی انسانی، گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مکلف است کمبود نیرو‌های خدماتی و کارشناس براساس نیازسنجی از طریق نیروی مازاد سایر دستگاه‌های اجرایی تامین کند.

بهرام نیا در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت ساماندهی کشتارگاه‌های دام استان گفت: با وجود اینکه هدف اصلی ما اشتغالزایی است، اما بصورت عملیاتی و قانونمند از کشتار‌های غیر مجاز استان جلوگیری و نظارت‌ها بهداشتی بر کشتار‌ها تشدید می‌شود چراکه خط قرمز ما سلامتی و منافع مردم است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره عایدات استان از سهم مالیات آلایندگی‌ها، گفت: کمیته‌ای برای بررسی میزان آلایندگی شهرستان‌های ایلام، مهران چوار و ایوان مشخص شده و محیط زیست متولی اصلی میزان آلایندگی هر شهرستان است که در سه ماه چهارم سال ۱۴۰۱ حدود ۱۱۰ میلیارد ریال سهم آلایندگی استان پرداخت شده است.

وی با اشاره به بحث مولدسازی دارایی‌های دولت، خواستار روشنگری رسانه ها، مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص این موضوع شد و گفت: مولدسازی مصوبه سران سه قوه و تبدیل به قانون شده و از محل فروش اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی است که ما می‌توانیم پروژه نیمه کاره‌ای که سالهاست مردم در انتظار تکمیل آن‌ها هستند را افتتاح کنیم.

بهرام نیا با تاکید بر مزیت‌های مولدسازی دارایی‌های دولت در استان ایلام و کشور گفت: بعنوان مثال حدود ۱۹ پمپاژ کشاورزی نیمه کاره در استان است که سالهاست مردم در انتظار افتتاح آن‌ها هستند که در صورت مولدسازی دارایی‌ها شاهد بهره برداری از این پروژه‌ها هستیم و با بهره برداری از این پروژه ها، سطح محصولات زراعی و باغی استان نیز افزایش می‌یابد و رونق اقتصادی و اشتغال بسیار قابل ملاحظه‌ای را نیز در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به بازدید سرزده از بیمارستان رازی تاکید کرد: یکی از مشکلات این بیمارستان کمبود نیروی خدماتی است که انتظار می‌رود دانشگاه علوم پزشکی به این مطالبه به حق مردمی رسیدگی و نسبت به بکارگیری نیرو اقدامات لازم را انجام دهند.

در این نشست طرح جامع تفصیلی شهر صالح آباد با رعایت کلیه الزامات قانونی و حفظ حقوق بیت‌المال در این نشست با حضور اعضای ستاد بررسی و در نهایت به تصویب رسید.

همچنین در جلسه طرح بازنگری طرح هادی شهر میمه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با توجه به اینکه شهر میمه یک شهر گردشگری است و دفتر فنی استانداری، و شهرداری، محیط زیست و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خصوص بحث زیرساخت‌های گردشگری شهر میمه بررسی‌های لازم صورت دهند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)