• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۲۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶
سیاسی » مجلس

توافق مجلس و دولت برای دائمی کردن برخی از قوانین

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار نماینده کرمان در خصوص اینکه مالیات بر خانه‌های لوکس نیازمند احکام دائمی است، از توافق مجلس و دولت برای ارائه لایحه جدید برای دائمی کردن برخی از قوانین خبر داد.

توافق مجلس و دولت برای ارائه لایحه جدید برای دائمی کردن برخی از قوانینبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه، محمدرضا پورابراهیمی داورانی در نشست علنی نوبت صبح امروز (چهارشنبه ۱۰ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل (۳) و (۴۰) گفت: ما در خصوص پیشنهاد آقای سلیمی درباره مالیات خانه‌های لوکس تصمیمی که می‌گیریم دارای اشکال است چه در زمان بررسی در تلفیق و چه در زمان بررسی در صحن موارد بیان شد که نشان می‌دهد احکام اینچنینی نیازمند قانون دائمی است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما در بودجه سالانه حکمی را برای یک سال به تصویب می‌رسانیم لذا در خصوص مسائل اینچنینی با توجه به اینکه آثار و تبعات آن برای سال‌های آینده نیز وجود دارد، نیاز است که احکام دائمی برای آن‌ها ایجاد شود.

وی افزود: با توجه به شرایطی که در کشور وجود دارد، نتیجه آثار تورمی ناشی از سیاست‌های اشتباه ارزی چه در دولت فعلی و چه در دولت قبل باعث شده است که دارایی مردم دارای تغییرات شود و با توجه به این تغییراتی که حاصل شده است خواهان این هستیم که آن‌ها را مشمول مالیات کنیم.

پورابراهیمی بیان کرد: این نکته دارای اشکال نیست، اما لازم است که این موارد در احکام دائمی مطرح شود تا مسائل آن به طور همه جانبه مورد بررسی قرار گیرد و ارزش‌گذاری‌های آن بیان شود تا کسی که باید مالیات بدهد، با کسی که نباید مالیات دهد نیز امکان تفکیک وجود داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: ما باید درست تصمیم‌گیری کنیم اینکه بخواهیم با یک حکم سالیانه، حکمی که باید دائمی باشد را اصلاح کنیم این درست نیست. در خصوص پیشنهاد اینکه از خانه‌هایی که مجوز ندارند نیز مالیات اخذ شود، به نوعی با اخذ مالیات با آن‌ها مشروعیت قانونی می‌دهیم که این درست نیست و مجلس با آن مخالف است که به طور قطع برای کشور ایجاد هزینه خواهد کرد.

وی ادامه داد: در خصوص خانه‌های لوکس متنی که کمیسیون تلفیق ارائه کرده است نیز متن کامل و جامعی نیست و نیازمند بازنگری می‌باشد بنابراین لازم است که این موارد به خصوص قانون دائمی مطرح شود و نشود که از طریق قوانین سالیانه، قوانین دائمی تعیین کنیم.

پورابراهیمی بیان کرد: قانون مالیات‌ها، قانون دائمی است و باید به روز شود و لازم است که از روش غلط در مجلس دوری شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این اخطار گفت: ما در خصوص دائمی کردن برخی قوانین معتقدیم که اگر به این صورت باشد به طور قطع بهتر است، اما در این خصوص، یک تصمیم و توافقی بین دولت و مجلس صورت گرفته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت و مجلس در خصوص احکام دائمی و احکام یک ساله بحث کرده اند، حال این موارد از هم تفکیک شده اند و بنا شد آن‌هایی که احکام دائمی هستند، دولت در یک جا به صورت لایحه به مجلس بدهد و تحت عنوان تنظیم الحاق این کار صورت گیرد.

وی افزود: بنابراین اگر بحث مالیات خانه‌های لوکس به این شکل به تصویب برسد، نهایتاً این موارد به صورت الحاق در لایحه دولت برای دائمی کردن بخشی از احکام بودجه ذکر خواهد شد که با توجه به اینکه تصمیمات لازم در این خصوص گرفته شده و دولت لایحه را به مجلس خواهد داد طبیعتا این جنس تصمیمات در آنجا ذکر شده و دائمی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)