• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۳۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸

نان خوشمزه‌ای که طعم سیر دارد و بافت کیک + فیلم آموزشی

نان فوکاچیا یکی از نان‌های خوشمزه ایتالیایی با بافتی بی نظیر و کیک مانند است. این نان از دوران روم باستان طبخ می شده.

نان خوشمزه‌ای که طعم سیر دارد و بافت کیک + فیلم آموزشیبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما،طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی خوشمزه و روش تزیین آن با سبزیجات توسط خانم فرانک پناهی را در زیر بخوانید و ببینید.

روش ورز دادن و غلظت خمیر نان فوکاچا با نان های دیگر تفاوت دارد. استراحت های طولانی خمیر باعث ایجاد حباب های زیاد در نان می شود.

طرز تهیه نان فوکاچیا

فوکاچیا از نان‌هایی است که با خمیر ترش پخته شده و بافت داخلی آن شباهت زیادی به نان پیتزا دارد.

تاریخچه‌ این نان به تمدن قدیمی اتروسک و روم باستان برمی‌گردد. در آن زمان این نان را در نوعی اجاق سنگی یا آجری به نام «هارت» (Hearh) می‌پختند.

مواد لازم برای تهیه نان فوکاچیا

آرد /250 گرم

آب / 200 گرم

شکر / 10 گرم

روغن زیتون / 20 گرم

مخمر / 2/5 گرم

نمک / 5 گرم

روغن زیتون / برای رومال

سبزیجات معطر مثل ریحان ،سیر حلقه شده ،گوجه فرنگی حلقه شده ،زیتون حلقه شده

به مقدار لازم

دستور پخت نان فوکاچیا

مایه خمیر را در آب ولرم حل کرده و نیمی از روغن زیتون و نیمی از آرد را اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا مایه یکدست شود.

بیشتر بخوانید:کرامبل چیست؟ +فیلم

بعد از ۱۰ دقیقه حباب های ریزی داخل مایه تشکیل می شود که نشانه فعال شدن مایه خمیر است.

نان خوشمزه‌ای که طعم سیر دارد و بافت کیک + فیلم آموزشی

حالا بقیه آرد و نمک را کم کم و با احتیاط به مواد اضافه کنید تا خمیری یکدست بدست آید.

نکته : خمیر نان فوکاچا باید شل و چسبنده باشد.

کف ظرفی را به روغن زیتون آغشته کرده و خمیر را درون آن قرار دهید.

حالا مانند تصویر خمیر را ورز دهید.

ورز دادن خمیرورز دادن این خمیر با خمیرهای دیگر متفاوت است؛ باید هر بار ظرف را بچرخانید و لایه لایه خمیر را روی هم بیاورید.

حدود ۱۰ بار این کار را تکرار کنید تا خمیر ابریشمی و نرم شود.

بعد از ورز دادن خمیر، روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید.

سپس دوباره خمیر را ورز دهید.

ورز دادن و استراحت خمیر را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید.

پس از اتمام مراحل ورز دادن روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و برای یک شب در یخچال قرار دهید تا خمیر پف کند.

به خمیر استراحت دهیدبعد از استراحت خمیر را از یخچال دربیاورید.

کف قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با دو قاشق روغن زیتون چرب کنید.

خمیر را به آرامی و طوری که حباب‌های داخل خمیر آسیب نبینند به قالب منتقل کنید.

روی خمیر را هم کمی چرب و با دست چرب‌شده سوراخ‌هایی روی آن ایجاد کنید. خمیر را آهسته در قالب باز کنید.

حالا باید خمیر را ۴۰ دقیقه در جای گرم یا داخل فر با دمای ۴۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا استراحت کند و کاملا پف کند.

بعد از استراحت آخر خمیر، سیر له شده را با ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.

گوجه‌ی گیلاسی نصف‌شده، زیتون، آویشن و نمک دریایی را هم برای تاپینگ روی خمیر قرار دهید.

تزیین نان با سبزیجاتخمیر را برا مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد.

در آخر برای طلائی شدن روی نان، ۱۰ دقیقه گریل فر را روشن کنید.

نان را در سینی قرار دهید و بعد از خنک شدن برش بزنید.

برش زدن نانهمانگونه که مشاهده کردید در دستور پخت این نان از ترکیب روغن زیتون و سیر استفاده شده که عطر و طعمی شبیه به نان سیر به آن می‌دهد و برای پیش‌غذا بسیار مناسب است. برای روی این نان می‌توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید. نوش جان .منبع:tasvirezendegi

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)