• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۷۶۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

اجرای دقیق برنامه‌های سند تحول قوه قضائیه باید در اولویت اول باشد

رئیس کل دادگستری استان فارس در مراسم افتتاح دادگاه عمومی بخش سده شهرستان اقلید تاکید کرد: خدمت به مردم و اجرای دقیق برنامه‌های سند تحول قوه قضائیه در اولویت کار قرار گیرد.

اجرای دقیق برنامه‌های سند تحول قوه قضائیه باید در  اولویت اول باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کل دادگستری فارس با سفر به شهرستان اقلید، دادگاه عمومی بخش سده این شهرستان را افتتاح کرد. حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در این مراسم با بیان اینکه توسعه و گسترش خدمت رسانی در همه حوزه‌ها از سیاست‌های قوه قضائیه است گفت: با خدمت صادقانه، شبانه روزی و بی منت به مردم است که می‌توانیم در عمل از دستاورد‌های انقلاب و خون شهداء صیانت و پاسداری کنیم. وی ضمن تقدیر از همت مردم و مسئولان در تجهیز دادگاه عمومی این بخش گفت: افتتاح دادگاه نباید بهانه‌ای برای تشکیل پرونده و افزایش دعاوی باشد بلکه همچنان مردم تلاش نمایند اختلافات را با کدخدامنشی و تکیه بر فرهنگ صلح و سازش حل و فصل کنند.
رئیس کل دادگستری استان فارس با تأکید بر اینکه دادگاه یک نهاد مستقل است خاطر نشان کرد: استقلال دستگاه قضایی به منزله عدم تعامل با سایر نهاد‌ها و سازمان‌های اجرایی نیست بلکه باید با همکاری‌های نزدیک و متقابل زمینه اجرای بهتر قانون، توسعه امنیت و خدمت رسانی به مردم را فراهم کرد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی به رئیس دادگاه عمومی این بخش ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی و صیانت از سلامت دستگاه قضایی تصریح کرد: رضایتمندی مردم ریشه در برخود مناسب و حُسن خلق دارد و لازم است این موضوع مهم که در سند تحول قضایی نیز بسیار مورد تأکید قرار گرفته است مد نظر قرار گیرد. وی با اشاره به زیرساخت‌های مناسب ارتباطات الکترونیکی در کلیه حوزه‌های قضایی و فراهم بودن برگزاری جلسات رسیدگی غیر حضوری و دادرسی‌های بدون کاغذ بیان داشت: از ابتدای شکل گیری دادگاه در این بخش تلاش کنید مبنای ارائه خدمات قضایی را بر استفاده از امکانات الکترونیکی پایه گذاری کنید تا استفاده از این امکانات به یک فرهنگ و روند معمول تبدیل شود.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی در خصوص توجه به زندانیان نیز تصریح کرد: سرکشی مداوم و مستمر از زندان‌ها و بررسی وضعیت مددجویان زندان‌ها از جمله اولویت‌های کاری قضات در همه ایام قرار گیرد و تلاش شود تا سر حد امکان از معرفی افراد به زندان در جرائم خُرد و قابل گذشت پرهیز شود چرا که زندان جای افرادی است که با ارتکاب جرائم مهم و خشن جامعه را برای مردم نا امن می‌کنند.
رئیس کل دادگستری استان فارس همچنین بر استفاده قضات از احکام جایگزین حبس در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها تأکید و اظهار امیدواری کرد با اجرای سیاست‌های پیشگیرانه، استفاده از احکام جایگزین حبس و همچنین حل و فصل کدخدامنشانه اختلافات بخش سده اولین بخش قضایی فاقد زندانی باشد.
با پیشنهاد رئیس کل دادگستری استان و حکم ریاست قوه قضائیه قاضی احسان کرمی به عنوان اولین رئیس حوزه قضایی بخش سده معرفی و ساختمان دادگاه عمومی این بخش با حضور مردم و مسئولان قضایی و اجرایی استان و شهرستان اقلید افتتاح شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)