• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۰۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴
اجتماعی » انتظامی و حوادث

محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی مازندران

رئیس پلیس راه استان مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۱۲ ظهر سه شنبه ۱۶ اسفندماه تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۱ در محور‌های مواصلاتی استان خبر داد.

محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی مازندرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ "یدالله جهان تاب" در تشریح این خبر، گفت: به منظور ارتقاء ایمنی و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۱۲ ظهر امروز سه شنبه ۱۶ اسفند تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ اسفند در محور‌های مواصلاتی استان مازندران به اجرا در خواهد آمد.
 
رئیس پلیس راه استان مازندران، افزود: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به غیر از موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز ترافیک، در تمامی محور‌های مواصلاتی استان ممنوع است.
 
سرهنگ جهان تاب با اشاره به ممنوع بودن تردد تریلر، کامیون و کامیونت در محور "کرج- چالوس" و بالعکس، اظهار داشت: تردد انواع وسایط نقلیه از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۲۴ روز‌های سه شنبه و چهارشنبه از مرزن آباد به سمت کرج ممنوع بوده و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل تردد انواع وسایط نقلیه از ساعت ۴ بعد از ظهر تا ساعت ۲۴ از میدان امیرکبیر کرج و آزاد راه تهران- شمال به سمت مرزن آباد به صورت یک طرفه خواهد بود.
 
وی ، خاطرنشان کرد: تردد انواع وسایط نقلیه از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۲۴ روز هلی پنج شنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اسفند ماه نیز از کرج ابتدای آزاد راه تهران- شمال به سمت مرزن آباد ممنوع بوده در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل تردد انواع وسایط نقلیه از ساعت ۴ بعد از ظهر تا ساعت ۲۴ همان روز از مرزن آباد به سمت کرج و تهران به صورت یک طرفه خواهد بود.
 
سرهنگ جهان تاب با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی و ممنوع بودن تردد کلیه تریلر‌ها در محور هراز، گفت: تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۲۴ امروز سه شنبه و چهارشنبه ۱۶ و ۱۷ اسفندماه و از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۴ روز‌های پنج شنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اسفندماه از این محور ممنوع است.
 
رئیس پلیس راه استان مازندران همچنین اذعان داشت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۲ بعد از ظهر تا ساعت ۲۴ روز‌های پنج شنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اسفند ماه از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و از ساعت ۴ بعد از ظهر تا ساعت ۲۴ همان روز در صورت اعلام ماموران پلیس راه مستقر در محل به صورت مقطعی از آب اسک به رودهن (محدوده مشاع) به صورت یک طرفه است.
 
سرهنگ جهان تاب از ممنوعیت تردد برای انواع تریلر‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های پنج شنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اسفندماه از مسیر جنوب به شمال محور "تهران – فیروزکوه و قائم شهر" و بالعکس خبر داد.
 
وی همچنین یادآور شد: اجرای محدودیت‌های مذکور منوط به افزایش حجم تردد در محور‌ها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد با هماهنگی اجرای این مدودیت‌های کان لم یکن تلقی خواهد شد.
 
رئیس پلیس راه مازندران در پایان از رانندگانی که قصد تردد در محور‌های مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، همراه داشتن زنجیر چرخ و سایر تجهیزات زمستانی، ضمن مدیریت سفر خود در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
برخورد دستگاه قضایی خوزستان با فساد در طرح‌های فاضلاب
بسته خبر‌های کوتاه ۵ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
واگذاری زمین باید باتوجه به ملاحظات زیست محیطی انجام شود
توسعه فیبرنوری گامی به سوی ارتقای زیرساخت شبکه ارتباطی خوزستان
اوقات شرعی اهواز، ۶ اسفند ۱۴۰۴
ممنوعیت تردد شناور‌های خودروبر از بنادر چارک و آفتاب به کیش، فردا از ساعت ۱۳
اجرای طرح آسفالت معابر شهر دوگنبدان
درخشش تیم موی تای بانوان زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)