• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۰۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۲
اقتصادی » آب و انرژی

وضعیت جایگاه های سوخت کشور

سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت گفت : با توجه به احتمال افزایش مصرف سوخت در ایام پایانی سال و نوروز تدابیر ویژه ای در جایگاه های سوخت برای ارائه خدمات به مردم اندیشیده شده است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای نواز سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت کشوردر گفتگو با برنامه نمودار شبکه رادیویی ایران به بررسی وضعیت جایگاه های سوخت کشور پرداخت . متن این گفتگو به شرح ذیل است .

سوال: در حد اطلاع رسانی بفرمایید الان وضعیت جایگاه‌های سوخت کشور به چه صورت است از نظر بحث تامین در جایگاه‌های مختلف کشور به چه صورت است و قطعا می‌دانم برای نوروز هم مراجعه به جایگاه‌های سوخت خیلی بیشتر می‌شود نسبت به رزو‌های عادی سال بفرمایید که چه برنامه ریزی‌هایی داشتید؟

آقای نواز: عرض کنم خدمت شما با توجه به اینکه احتمال افزایش مصرف یعنی پیش بینی صورت گرفته که احتمالا با افزایش مصرف روبه رو خواهیم بود تدابیر ویژه‌ای در این خصوص اندیشیده شده است در سخت افزار و در نرم افزاریعنی در خصوص تجهیزات جایگاه‌های سوخت، پرسنل و همین که در واقع پشتیبانی و ارسال فرآورده به موقع در جایگاه ه‌های سوخت خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شده است .الان وضعیت نسبتا پایداری را در جایگاه‌های سوخت اقصی نقاط کشور داریم حالا شاید برخی از نقاط مرزی با مشکلاتی مواجه باشیم و در صدد هستند همه فعالان تلاش می‌کنند که این مشکلات را رفع کنند از ۱۵ اسفند ماه در واقع عملا جایگاه‌های سوخت وارد فاز اجرایی نوروز شده و بیش از ۴۲۰۰ جایگاه عرضه فرآروده نفتی و ۲۷۰۰ جایگاه سی ان جی با بیش از ۶۰ هزار نفر پرسنل خودشان خدمت رسانی را به مردم انجام خواهند داد و امیدواریم همه تلاش شبانه روزی دارند انجام می‌دهند که هیچ فرد ایرانی در هیچ کجای ایران وقتی که به جایگاه سوخت مراجعه می کند بدون سوخت نماند و حتی برای این موضوع با تدابیری که مسئولان محترم و خصوصا رئیس جمهور محترم انجام دادند این محدودیت‌های سقف سوخت گیری هم در استان‌ها برطرف شده که مردم با کمترین مشکل در جایگاه سوخت بتوانند این خدمات را دریافت کنند. من چندتا توصیه دارم به مردم عزیز با توجه به این که مدیریت مصرف در دست مردم است حالا کلان موضوع همین خودرو و این‌ها بگذریم در این سفرهایشان خواهش ما این است که اقداماتی که مالک خودرو می‌تواند انجام دهد برای کاهش مصرف سوخت نظیر تنظیم موتور، استفاده از مسیر‌های کوتاه‌تر برای رسیدن به مقصد این‌ها را حتما رعایت بفرمایند و این که در جایگاه‌های سوخت به توصیه‌های مسئولان جایگاه سوخت و به تابلو‌های اخباری و ایمنی که در جایگاه سوخت نصب است توجه ویژه داشته باشند.


سوال: شما گفتید مردم مدیریت سوخت داشته باشند کاش خودروسازها این مدیریت راداشته و خودرو‌هایی را تولید کنند که انشالا کم مصرف باشند.

آقای نواز: البته می‌گویید خودروساز داغ دل همه تازه می‌شود.

سوال:بابت سهمیه نوروزی چیزی اعلام نشده است ؟

آقای نواز: فعلا چیزی اعلام نشده است.

سوال: ظاهرا یک سامانه‌ای راه اندازی کردند برای کسانی که کارت سوخت را در جایگاه‌ها جا می‌گذارند این‌ها باید چه کار کنند یک توضیح می‌فرمایید؟

آقای نواز: عرض کنم که سامانه‌ای هست که این سامانه با همت و دلسوزی  مالکان جایگاه‌های سوخت این خدمت دارد به مردم عرضه می‌شود .ما د رچند روز گذشته آمار کارت‌های سوختی که جا مانده به مرور دارد وارد این سامانه می‌شود و طی چند روز آینده فکر می‌کنم انشالا این مراحل تمام شود و مردم می‌توانند با چهار تا المان سرچ را انجام دهند و ببیند اگر کارت سوختشان جا مانده در کدام جایگاه جا مانده با استعلام مالکیت از پلیس به اضافه ۱۰ می‌توانند انجام دهند و سند خودرو  که به نام خودشان هست، چون بعضی‌ها این‌ها را خرید و فروش کردند هنوز سند ندارند این‌ها از طریق استعلام مالکیت باید بروند جایگاه‌های سوخت و این کارت‌ها ده روز در جایگاه سوخت می‌ماند و بعداز ده روز انتقال پیدامی کند به نواحی شرکت‌های وزارت نفت آنجا هم یک دو ماهی نگه خواهند داشت که ما کمتر از چرخه خارج کنیم و اگر یک درصد هم در سامانه یافت نشد، چون شاید مالک جایگاه هنوز در سامانه ثبت نکرده باشد با توجه به آخرین سوخت گیری که مردم یادشان هست ، به همان جایگاه مراجعه حضوری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برتری مس رفسنجان بر طبیعت اسلامشهر در لیگ برتر والیبال
افزایش درآمد گردشگری سلامت در مشهد
پخش زنده دو دیدار از لیگ قهرمانان اروپا در شبکه ورزش
راه اندازی سامانه فوریت‌های اداری (فواد ۱۲۸) در استان زنجان
ملاقات مردمی با استاندار
سفر معاون رئیس جمهور به کرمانشاه
ایمن سازی فرونشست ریفیوژ میانی پل زیرگذر اسلامشهر
اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی همزمان با هفته منابع طبیعی در آذربایجان‌شرقی
بانوی کردستانی خالق بزرگ‌ترین تابلوی معرق جهان با ساقه گندم
دستگیری سارق طلا و جواهر در پایتخت
پیروزی دشوارفولاد سیرجان بر رازین پلیمر در لیگ برتر والیبال
آغاز تمهیدات نوروزی برای میزبانی از مسافران در لرستان
برگزاری پنجمین هفته فیلم و عکس چهارمحال و بختیاری
دستگیری عوامل ربایش یک زن و نجات فرد ربوده شده در خرمبید
عنوان برگزیده جشنواره قصه‌گویی به فارس رسید
هیچ ایرانی توهین به نماد‌های ملی را نمی‌پذیرد
اختلال در ارتباطات تلفن ثابت شهر وحدتیه به علت تعمیرات
رزمایش ترکیبی نیروی زمینی سپاه
توانمندی حرفه‌ای بیش از سه هزار کارشناس شبکه بهداشتی کشور ارتقا می‌یابد
گره مشکلات کامیون‌داران در حال باز شدن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واکنش ایرانیان به درخواست دشمن
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)