• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۵۳۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
خوزستان » اجتماعی

اجرای بیش از یک هزار کیلومتر خط انتقال آب در خوزستان

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان :از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون به یک‌ هزار و ۷۵۳ روستای استان آبرسانی شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، محمد رضا کرمی نژاد یکشنبه در مراسم افتتاحیه آبرسانی به روستا‌های رامشیر با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون به یک‌هزار و ۷۵۳ روستای استان آبرسانی شده است بیان‌کرد: دولت سیزدهم در یک سال اخیر تلاش زیادی برای بهبود کمی و کیفی آبرسانی به مناطق محروم تلاش کرده است. او با اشاره به پروژه آبرسانی به روستا‌های رامشیر افزود: در فاز اول پروژه آبرسانی به روستا‌های رامشیر ۱۰ روستای این شهرستان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند شدند، از این ۱۰ روستا چهار روستا شبکه آبرسانی نداشته و با تانکر آبرسانی می‌شدند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان بیان‌کرد: در فاز اول آبرسانی به روستا‌های هدف در شهرستان رامشیر۷۰کیلومتر خط انتقال آب توسط قرارگاه کربلا اجرا که اعتبار این میزان اجرای پروژه ۲۵۰ میلیارد ریال بوده است.
کرمی نژاد ادامه‌ داد: ۳۰ کیلومتر خط انتقال آب دیگر توسط آبفا اجرا شده که علاوه بر این تعداد روستا، هشت روستای دیگر با اجرای این پروژه آبدار خواهند شد که در مجموع برای آبرسانی به روستا‌های رامشیر ۹۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه خواهد شد.
وی افزود: برای تکمیل این پروژه تصفیه خانه مشراگه در حال ساخت است و تا نیمه اول سال آینده عملیات اجرایی آن انجام می‌شود.
کرمی نژاد جمعیت تحت پوشش فاز اول این طرح را بالغ بر ۲ هزار نفر عنوان‌کرد و گفت: این پروژه با همکاری قرارگاه منطقه‌ای کربلا در خوزستان اجرا شده است.  فرمانده قرارگاه منطقه ای کربلا در این آیین اظهار داشت: توفیق داریم با آبرسانی به ۵۰۰ خانوار از مردم روستاهای فاقد آب شرب شهرستان رامشیر با جمعیت ۲۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهیم.

وی افزود: قرارگاه منطقه ای کربلا با احداث خطوط انتقال و شبکه توزیع آب به طول ۷۰ کیلومتر در این پروژه آبرسانی، به ۱۰ روستای دارای تنش آبی شهرستان رامشیر آبرسانی نماید. سردار خادم سیدالشهدا بیان داشت: این پروژه آبرسانی توسط قرارگاه کربلا و با کمک سازمان آب و فاضلاب استان خوزستان از تیرماه آغاز شد و به فضل پروردگار، اکنون به بهره‌برداری رسیده است. معاون محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه نیز بیان داشت: سرمایه های اصلی این نظام و انقلاب مردم هستند. وی افزود: شما مردم استان خوزستان ، در تمام صحنه های انقلاب نشان دادید مردمی ولایتمدار و در میدان هستید.

سردار حسن زاده اظهار داشت: برنامه رفع مشکل آب در کشور با آبرسانی به ۲۰ هزار روستای مناطق دور دست و فاقد آب شرب سالم و یا دارای تنش آبی در قالب طرح جهاد آبرسانی در دستور کار قرار دارد. وی افزود: قرارگاه کربلا در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام ، اقدامات بسیار برجسته ای در خصوص رفع تنش آبی در استان خوزستان انجام داده است که این فعالیت های جهادی همچنان ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)