• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۵۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
اجتماعی » جامعه و شهری

میدان آزادی از ۲۶ اسفند میزبان "بهار ایران" می‌شود

ویژه برنامه‌های ستاد گردشگری شهرداری تهران برای نوروز ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان با عنوان بهار ایران، اعلام و تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ستاد گردشگری شهرداری تهران در تشریح ویژه‌برنامه‌های نوروز ۱۴۰۲ گفت: ویژه برنامه‌های ستاد با برپایی جشن بزرگ استقبال از نوروز، جمعه ۲۶ اسفند در میدان آزادی به عنوان یکی از نمادهای ملی و مبادی‌های ورودی شهر تهران، آغاز می‌شود.

وی افزود: این مراسم جشن با حضور و اجرای گروه‌های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی و اجرای برنامه توسط عروسک‌های غول پیکر نوروزی برپا می شود. این گروه‌ها پس از حضور در میدان آزادی به سمت مناطق و محلات تهران شروع به حرکت می‌کند تا در طول ایام نوروز به اجرای جشن و برنامه‌های خود برای شهروندان و میهمانان نوروزی بپردازند.

قاسمی در ادامه با اشاره به دیگر فعالیت های ستادگردشگری شهرداری تهران، گفت : با همکاری سازمان بوستان‌ها و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، در مبادی ورودی شهر، بوستان‌هایی برای اسکان مسافران نوروزی پیش‌بینی شده است که در این زمینه می‌توان به بوستان‌های گلابدره، دارآباد، ارم و تندرستی در منطقه یک، مسافر در منطقه ۴، سرخه حصار در منطقه ۱۳، مسافر در منطقه ۱۵، بعثت در منطقه ۱۶، ولایت و افرا در منطقه ۱۹، زائر، دانش و مدرس در منطقه ۲۰، خدیجه (س) در منطقه ۲۱ و چیتگر در منطقه ۲۲، اشاره کرد.

سرپرست ستادگردشگری معاونت امور اجتماعی شهرداری تهران اظهار داشت : همچنین در ایام نوروز برای سرویس‌دهی بهتر به مسافران و مهمانان نوروزی در نقاط پرتردد مناطق ۲۲‌گانه و در مبادی ورودی شهر تهران از جمله پایانه‌های اتوبوس، راه‌آهن، فرودگاه وعوارضی‌ها، ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی و استقبال نوروزی درنظر گرفته‌ شده است که در این ایستگاه‌ها بسته‌های نوروزی و اطلاعات گردشگری به شهروندان و میهمانان نوروزی ارائه می‌شود.

وی افزود: در این بسته‌های نوروزی نقشه شهر تهران قرار داده شده که بر روی آن  اماکن گردشگری و موزه‌ها و باغ موزه ها، بقاع متبرکه و رستوران‌های شهر تهران، مجموعه‌های تفریحی و در پشت نقشه اماکن گردشگری که متعلق به شهرداری تهران هست، معرفی شده است. بلیط‌های تخفیف نوروزی برای بازدید از اماکن گردشگری نیز در این بسته‌ها پیش‌بینی شده است.

قاسمی با اشاره به اجرای تورهای تهران‌گردی از ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۲، تصریح‌کرد: ۱۸ تور تهران‌گردی نیم‌روزه پیش‌بینی شده است، تورهای تهران‌گردی شبانه نیز به صورت رایگان و با استفاده از اتوبوس‌های گردشگری از ایستگاه اراضی عباس آباد به سمت برج میلاد و سپس برج آزادی از ساعت ۱۹ تا ۲۴ انجام می‌شود. همچنین این تورها از حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به سمت اماکن گردشگری منطقه ۲۰ از ساعت ۱۵ تا اذان مغرب برپا خواهد بود.

سرپرست ستاد گردشگری معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران اظهارداشت: در این زمینه ۲۳ مسیر گردشگری پیاده‌روی درنظر گرفته شده که می‌توان به مسیرهای گردشگری هنر تا موسیقی، گردشگری ادبی، گردشگری مقاومت، کن گردی، هنر تا فرش، خیابان ولیعصر، سفر به صرف چای و آهن، میدان حسن آباد، هنر ایرانی، میدان مشق، گذر علا الدوله، میدان امام خمینی، دوران قاجار و همچنین گذر ادیان، بهارستان، پامنار، گذر میرزا محمود وزیر، لاله‌زار، حوالی میدان شهدا، در محضر شیخ صدوق، ری و در محضر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اشاره کرد. در سامانه جامع گردشگری نیز این مسیر و گذرها به شهروندان معرفی شده است.

قاسمی ویژه برنامه‌های نوروزخوانی، تهران در قاب عکس نوروز و گشت و گذار با روزه اولی‌ها در بهار ایران را از دیگر برنامه‌های ستادگردشگری شهرداری تهران برشمرد و گفت: این تورهای گردشگری برای روزه اولی‌های ساکن شهر تهران است که با محوریت محلات در ۳۵۲ محله تهران برگزار می‌شود.

سرپرست ستاد گردشگری معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، اظهارداشت: در روز ۱۲ فروردین که روز جمهوری اسلامی است، ویژه برنامه های مختلف فرهنگی داریم و همچنین تعدادی از موزه‌های منتخب زیر نظر شهرداری تهران تا ساعت ۱۲ شب باز خواهند بود و به مناسبت این روز به اجرای برنامه‌های فرهنگی می‌پردازند. برای روز طبیعت نیز با همکاری مناطق، ستاد محیط زیست، ثمن‌ها و گروه‌های جهادی، اماکن طبیعی و گردشگری مثل رودره‌ها، پاکسازی خواهند شد.

قاسمی با بیان این که در ستاد گردشگری شهرداری تهران، قصد داریم تا تهران را از یک معبر به یک مقصد گردشگری تبدیل کنیم، گفت: سامانه جامع گردشگری شهر تهران نیز یکی دیگر از خدمات ستاد به شهروندان است که در این سامانه اطلاعات تمام اماکن گردشگری، قرار داده شده است. افراد با مراجعه به این سامانه به نشانی  visit.tehran.ir می‌توانند از همه اخبار و رویدادهای گردشگری شهر، باخبر شوند.

ساعت فعالیت موزه‌ها و مجموعه‌های گردشگری شهرداری تهران نیز در این ایام تغییر می‌کند و بر این اساس، موزه‌ها، باغ موزه‌ها و خانه موزه‌های شهرداری تا ساعت ۲۲ و  مجموعه های گردشگری شهرداری تا سحر به شهروندان و مسافران نوروزی خدمات عرضه می نمایند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)