• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۸۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی

مردم برای شکایت از گرانفروشی با ۱۳۵ تماس بگیرند

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت : مردم می توانند موارد تخلف ازجمله کم فروشی و گرانفروشی را از طریق سامانه ۱۳۵  گزارش دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  آقای دکتر اسفنانی ، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در مصاحبه با رادیو گفتگو درباره گشتهای سازمان تعزیرات توضحیاتی داد. او  گفت : مردم می توانند موارد تخلف ازجمله کم فروشی و گرانفروشی را از طریق سامانه ۱۳۵  گزارش دهند.

سوال : سازمان تعزیرات در ایام پایانی سال و همچنین برای ایام نوروز طرح نظارتی که دنبال خواهد کرد چگونه است و برچه پایه ای استوار است ؟

اسفنانی : ما هرسال در ایام پایانی سال یک طرح ویژه ای را اجرا می کنیم برای نظارت بر بازار ، امسال هم همان منوال را به سبک دیگری پیگیری کردیم،  البته امسال ماه مبارک رمضان را هم داریم ، در ایام تعطیلات عید معمولا از ۱۵ اسفندماه طرح های ما شروع می شد. امسال یک هفته زودتر شروع کردیم حدود هشتم اسفندماه کار شروع شد و در حال حاضر در حدود ۵۰۰ واحد گشت در هر روز در سراسر کشور داریم به محل های مختلف اعزام می کنیم . معمولا مراکزی که بیشترین مراجعه کننده را در ایام عید دارد و به نوعی بازار هدف برای ما محسوب می شود یکی مراکز مسافرتی و اخذ بلیت های هواپیمایی ، قطار و اتوبوس ها است همین طور بحث حضور در میهمان سراها ، هتل ها ، محل های پذیرایی بین راهی مواردی است که حتما مورد رصد و بازرسی هم بازرسان و هم همکاران ما در شعب رسیدگی کننده است که به عنوان گشت سیار حضور پیدا می کنند. گشت سیار ما یعنی یک شعبه سیار و یک شعبه رسیدگی کننده کامل با تمام توانش حضور می یابد در محل و بعد از رسیدگی ،  حکم صادر میکند همان جا نسبت به تخلفی که یا قبلا گزارش شده یا همان زمان تخلف را مشاهده می کند. ما در کل کشور در حال حاضر ۵۰۰ واحد گشت هر روزه اعزام می کنیم در خود تهران ما ۱۰۰ واحد گشت داریم این یعنی حدود ۴ برابر در مقایسه با گذشته تعداد گشت ها افزایش پیدا کرده است. نکته مهم این است که ما امسال حدود ۸۰ نفر از نیروهای تازه نفس را به عنوان قاضی ویژه تخلفات حوزه به  گشت ها دادیم و آن ها کارشان را شروع کرده اند هم مباحث مربوط به کالا و خدمات و هم مباحث مربوط به بهداشت و درمان و احیانا مباحث مربوط به قاچاق کالا و ارز را رصد می کنند. آماری که امروز صبح گرفتم از تاریخ ۱۸ اسفندماه تا امروز حدود ۵ هزار و ۵۰۰ واحد گشتی اعزام شده حدود ۲۴ هزار واحد را بازرسی کردند و از این ۲۴ هزار واحدی که بازرسی شده است ، حدود ۷ هزار مورد تخلف گزارش شده ، مابقی دارای تخلف نبودند. این خبر خوبی است به اعتقاد من که تقریبا حدود یک سوم یا یک چهارم مواردی که گزارش و بررسی شده دارای تخلف بودند و بقیه همان طور که همیشه گفتیم و بارها روی این نکته تاکید کردیم که کسبه و بازاریان ما افراد دین دار و منصفی هستند آن معدود تخلفاتی هم که صورت می گیرد حتما با آن ها برخورد جدی می شود . در تمام ایام تعطیل سال یعنی چه روزهای پنجشنبه  و جمعه ای که احیانا در تهران و در برخی مراکز ادارات تعطیل هستند و در ایام تعطیل نوروز و بعد از آن همکاران ما به صورت شیفت در محل حضور دارند و گشت ها را مدیریت می کنند و آن عزیزانی که به عنوان ضابط سازمان تعزیرات انجام وظیفه می کنند و زحمت می کشند مثل سازمان حمایت، سازمان صمت ، سازمان جهاد کشاورزی ، دامپزشکی استاندارد این ها هم کسانی هستند همین طور زحماتی که عزیزان در اتاق اصناف و اتحادیه ها می کشند این ها ماحصلش گزارش های تخلفی است که آن ها تهیه می کنند و برای ما ارسال می کنند و ما هم رسیدگی می کنیم و حکم صادر می کنیم. امیدواریم که اولا اصلا تخلف نبینیم در سطح شهر واگر تخلفی هم دیدیم مطمئن باشند عزیزان که به نحوی برخورد می شود که اثربخش باشد .

سوال : مردم چه نوع مواردی را به عنوان تخلف و چگونه می توانند به اطلاع شما برسانند ؟

اسفنانی : تخلفاتی که در حوزه صلاحیت ما است ، کم فروشی، گران فروشی ،عدم عرضه کالا، عرضه خارج از شبکه کالا، احتکار ، تقلب این ها از جمله مواردی است که حتما جزو صلاحیت های ما است و مردم عزیز ما اگر از طریق سامانه ۱۳۵ مراتب را اعلام کنند هم می توانند در قالب شکایت شخص اعلام کنند و هم می توانند در قالب گزارش تخلف به ما اعلام کنند و کد رهگیری دریافت کنند و ما رسیدگی می کنیم حتی این ظرفیت وجود دارد که از محل تخلف عکسبرداری کنند و با تلفن همراه آن را در سامانه ۱۳۵ بارگذاری کنند .

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم غبار روبی و عطرافشانی قبور شهدا
کرمان میزبان جشنواره بین‌المللی ستاره‌های صحنه
امام جمعه کرمانشاه:
برتری دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان در هفته دوم لیگ برتر واترپلو
مهار آتش‌سوزی باغ‌های چای مخروبه در کومله
بهسازی مدرسه شهید نارویی روستای سرتپه رامیان با کمک گروه جهادی
بهسازی و ترمیم راههای روستایی فیروزکوه
تأکید بر اجرای مصوبات کاهش آلودگی و بی‌اعتمادی به آمریکا
توزیع هزار بسته لوازم التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان شمالی
سی و ششمین جشنواره تئاتر کردستان
نقش تربیتی معلم امروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد 
ذوب آهن و خیبرخرم آباد
فصل جدید همکاری‌های ایران و سازمان جهانی دریانوردی
تکذیب شایعه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در روز شنبه ۸ آذرماه
ترافیک سنگین شبانه و یک طرفه شدن دو محور ارتباطی مازندران 
تیم ملی وزنه برداری، قهرمان مسابقات بین المللی جام فجر
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
گردهمایی ارکان فعال مساجد شاهرود
اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی در اسلامشهر
اعلام برنامه های سومین روز جشنواره جهانی فیلم فجر شیراز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)