• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۸۸۷۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

پایش لیزری ۷۰ هزار کیلومتر روکش راه‌های کشور

­مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: این شرکت با در اختیار داشتن دانش روز و فناوری بهره گیری از تجهیزات اسکنر‌های لیزری، امسال بیش از ۷۰ هزار کیلومتر از راه‌های درون شهری و برون شهری و روستایی را پایش و راهکار‌های مختلفی را برای نگهداری و کاهش مشکلات و خرابی راه‌ها ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجید کیانپور با بیان اینکه این شرکت دارای توان و ظرفیت فوق‌العاده‌ای در ارائه خدمات آزمایشگاهی و حتی فراتر از نیاز کشور است اظهارکرد: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با توجه به گستردگی که در کشور دارد و استقرار بیش از هزار و ۲۰ شعبه و واحد آزمایشگاهی در سراسر کشور، آمادگی دارد در کمتر از ۲ ساعت آزمایشگاه‌های تخصصی و مهندسی خود را در پروژه‌های عمرانی مستقر کرده و به ارائه خدمات با کمترین انحراف از استاندارد‌های داخلی و بین المللی اقدام و نتایج مطالعات و آنالیز آزمایش‌ها را در اختیار کارفرما قرار دهد.
وی با اشاره به جایگاه اصلی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ادامه داد: شرکت آزمایشگاه به عنوان یک مهندس مشاور امین در کنار وزارت راه و شهرسازی با کارفرمایان و پیمانکاران در بخش کنترل کیفیت ایفای نقش می‌کند و پس از بهره‌برداری از پروژه نیز، در بخش نگهداری از محور‌های مواصلاتی موجود، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل و شرکت فرودگاه‌ها و سازمان بنادر و شرکت آزادراه‌ها و ... همکاری‌های لازم انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با بیان اینکه این شرکت توانمندی منحصر به فردی در حوزه مطالعات بهسازی و بهینه سازی روسازی معابر و راه‌ها دارد، گفت: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با در اختیار داشتن دانش روز و فناوری بهره گیری از تجهیزات اسکنر‌های لیزری موفق شده که سال جاری بیش از ۷۰ هزار کیلومتر از راه‌های درون شهری و برون شهری و روستایی را پایش کرده و راهکار‌های مختلفی را برای نگهداری و کاهش مشکلات و خرابی راه‌ها ارائه کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهم اقدامات مدیریتی انجام شده طی دو سال اخیر در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: نخستین اقدام تلاش برای خروج نام شرکت از فهرست واگذاری و همزمان پیگیری بهبود جایگاه شرکت، بر اساس اساسنامه جدید و ارتقای وضعیت شرکت به سازمان کنترل پایش طرح‌های عمرانی کشور، برنامه ریزی رشد متوسط سالیانه ۴۰ درصدی بودجه شرکت، توسعه فعالیت‌ها و حضور مستمر و گسترده در پروژه‌های عمرانی سراسر کشور و توسعه بازار، انجام تکالیف قانونی، احیا ظرفیت و تملک دارایی‌های تخصیص یافته، اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی منحصر به فرد برای ارائه خدمات منحصر به فرد و رشد ۱۲ برابری نسبت به سال‌های قبل از جمله اقدامات اولیه شرکت بوده است.
کیانپور ادامه داد: بازسازی تجهیزات و ناوگان حمل و نقل و برنامه ریزی برای خرید بیش از ۱۰۰ دستگاه خودرو، تعامل گسترده با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها و نهاد‌ها در سراسر کشور و وصل مطالبات، اخذ گزارش حسابرسی مطلوب برای نخستین بار برای سال‌های مالی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، زمینه سازی برای صدور خدمات فنی و مهندسی، افزایش ظرفیت همکاری با سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی مانند سازمان ملی استاندارد در راستای قانون تقویت، توسعه نظام استاندارد و تدوین استاندارد‌های فنی و مهندسی مورد نیاز کشور، مشارکت جهادی برای مشارکت و موثر و نقش آفرینی ویژه در انجام مطالعه و کنترل کیفی پروژه‌های تولید و عرضه مسکن (نهضت ملی) و توسعه زیر ساخت‌های حمل و نقل کشور از دیگر اقدامات مهم مدیریتی در طی این دو سال بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امیدوارم هر چه زودتر شاهد ارتقا این شرکت به سازمان باشیم تا مرجعی تخصصی برای نظارت بر عملکرد آزمایشگاه‌های بخش خصوصی بوجود آید که متاسفانه هیچ نظارتی بر عملکرد آنها وجود ندارد.
نظر شما
آخرین اخبار
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
انهدام باند سارقان قطعات خودرو‌های سنگین در تبریز
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
مراجعه به مراکز درمانی تنها در صورت شدت علائم آنفلوانزا ضروری است
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
استقلال با پیروزی مقابل فولاد به صدر جدول رفت
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)