قبیلهای که به شیوه قبایل ۶۰ هزار سال قبل زندگی میکنند
جزیره سنتینل شمالی واقع در خلیج بنگال و اقیانوس هند، با گذشت ۶۰ هزار سال، هنوز هم محل زندگی قبیلهای است که همچون انسانهای نخستین زندگی میکند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ جزیره سنتینل شمالی واقع در خلیج بنگال و اقیانوس هند، با گذشت ۶۰ هزار سال، هنوز هم محل زندگی قبیلهای است که همچون انسانهای نخستین زندگی میکند.
به گزارش خبرگزاری الجزیره، ساکنان جزیره سنتینل (North Sentinel) مردمی منزوی از جوامع انسانی هستند که زنان و مردانش لباسی بر تن ندارند و حتی آتش را نمیشناسند. یکی از ویژگیهای اعضای این قبیله این است که به هر فرد یا گروهی که بخواهد به آنان یا محل زندگیشان نزدیک شود، رحم نمیکنند.
این قبیله که از آن به عنوان (نگهبانان) یاد میشود، شیوه زندگی ۶۰ هزار سال پیش آباء و اجدادیشان را حفظ کرده است، اما هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است، زیرا زبان اصلی اعضای آن شناخته شده نیست. ساکنان سنتینل شمالی مردمانی تیره پوست، با موهای فر و کوتاه قامتند که تا به امروز لباسی را نمیشناسند و برهنه زندگی میکنند.
فرزندان این قبیله با شکار خوک، لاک پشت و پرنده غذای مورد نیاز خانواده را تامین میکنند و ابزار شکارشان همچنان نیزه، کمان و دیگر ابزارهای انسانهای بدوی است.
دولت هند در سال ۲۰۱۱ میلادی ۳۹ نفر از اعضای این قبیله را شناسایی کرد، اما کارشناسان میگویند آمار جمعیتی این قبیله بیش از ۲۵۰ نفر است.
در سال ۲۰۰۶ رسانهها از کشته شدن دو ماهیگیر هندی خبر دادند که قایقشان گم شده و به اشتباه به جزیره نورث سنتینل رسیده بود. ساکنان جزیره، ماهیگیران را با چوب و تبر کشتند و زمانی که دولت هند برای بازگرداندن اجسادشان بالگردی را اعزام کرد، اعضای قبیله با تیر و کمان به بالگرد حمله کردند و به همین سبب خلبان بدون دستیابی به اجساد ماهیگیران مجبور به فرار شد. هنوز به این پرونده قتل در هند رسیدگی نشده است.
گفته میشود ساکنان جزیره نورث سنتینل از قدیمیترین قبایلی هستند که تا به حال مشاهده شده اند حتی ادعاهایی مبنی بر آدم خوار بودن اهالی این جزیره وجود دارد، البته ادعاهای مخالفی هم در این خصوص وجود دارد، به عنوان مثال برخی مدعی شدند توانستند به این جزیره بروند و بی آنکه آسیبی ببینند از جزیره خارج شوند، اما شواهدی برای تایید هیچ یک از این ادعاها وجود ندارد.
کشور هندوستان از سال ۱۹۴۷ این جزیره را جزئی از کشور هند اعلام کرد. دولت پس از آن تلاش کرد با مردم این جزیره ارتباط برقرار کند، اما با واکنش بسیار خشن آنها روبرو شد، از همین رو اعلام کرد هیچ کس جهت ماهیگیری و گردشگری حق نزدیک شدن به مسافت بیش از ۳ مایلی این جزیره را ندارد.
طی سالهای متمادی، افراد زیادی برای برقراری ارتباط و دوستی با ساکنان این جزیره و دعوت از آنها به ادیان مختلف وارد جزیره سنتینل شدند، ولی با استقبالی نظیر انسانهای اولیه روبرو شدند، به همین سبب این جزیره به باغ وحش انسانی مشهور شده است.