• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۰۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹
خراسان رضوی » علمی فرهنگی

تاکید وزیر فرهنگ بر پیگیری موضوع فرهنگ و هنر در پیمان شانگهای

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: موضوع مهم فرهنگ و هنر را در پیمان شانگهای دنبال می‌کنیم که به زودی اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، محمد مهدی اسماعیلی در آیین گشایش پردیس سینمایی مهر در مجتمع تجاریوزیر فرهنگ: موضوع مهم فرهنگ و هنر را در پیمان شانگ‌های دنبال می‌کنیم مسکونی مهر کوهسنگی در مشهد، افزود: سیاست این وزارتخانه، توسعه تبادلات فرهنگی و هنری با کشور‌های دیگر است و در این راستا تفاهمنامه‌های مشترک زیادی با کشور‌های دیگر در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری امضا شده است.
وی برنامه این وزارتخانه را تحول جدی در گسترش زیرساخت‌های فرهنگی و هنری دانست و دلیل آن را نیاز به ایجاد فرصت و بستری برای عرضه کافی محصولات فرهنگی و هنری، به بازار و علاقه‌مندان به این بخش دانست.
اسماعیلی تصریح کرد: با وجودی که بخش زیادی از زیرساخت‌ها در این حوزه طی یکسال اخیر در کشور ایجاد شده و مجموعه‌های فاخری در حوزه سینما و موسیقی در کشور بوجود آمده است، لیکن عقب ماندگی‌های تاریخی وسیعی در حوزه زیرساخت‌های سینمایی وجود دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هرچند طی یک سال اخیر۲۰۰ پرده جدید سینمایی در کشور افتتاح شده است، اما هنوز عدد سالن‌های سینمایی در کشور پایین است و تلاش می‌کنیم که تعداد این سالن‌ها را در یک سال آینده به عدد هزار، برسانیم.
وی ساخت سالن‌های سینمایی مانند پردیس مهر کوهسنگی مشهد که با استاندارد‌های لازم ساخته شده را نویدبخش توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری در کشور دانست و افزود: گشایش ۹ سالن نمایش پوشیده و سه سالن روزباز، کتابخانه و چندین مرکز تفریحی دیگر، مایه مباهات و غرور است که از آن جمله می‌توان به سینما مهر سبزوار که چندی قبل افتتاح شد، اشاره کرد.
اسماعیلی یکی از زیباترین مجموعه‌های فرهنگی و هنری کشور را موردی که اخیرا در اهواز ایجاد شد، ذکر کرد و گفت: این مجموعه از نمونه‌های مشابه در کشور‌های همسایه مانند ترکیه که حدود ۳ هزار سال سینما دارد، بهتر است؛ این زیرساخت‌ها باید در خدمت تولید آثار محتوایی حوزه فرهنگ و هنر قرار گیرد و این دو موضوع باید در کنار هم رشد کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره راه اندازی جشنواره فیلم دریای خزر در رامسر هم گفت: برنامه ریزی جدیدی برای این جشنواره انجام شده که رویکرد خوبی در حوزه انیمیشن سازی است؛ امسال هم یکی از فیلم‌های خوب جشنواره فجر، یک انیمیشن بود و اخیرا نیز انیمیشینی از ایران (پسر دلفینی) در کشور روسیه بیش از ۲.۵ میلیون دلار فروش داشته است.
مجموعه فرهنگی «مهر کوهسنگی» مشهد با بهره‌مندی از ۹ سالن سرپوشیده، سه سالن روباز، فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی، زمین بازی و سالن نمایش کودک، اتاق مادر و نوزاد، پلاتو، گالری، کافه رستوران، سالن VIP و...، طی سه سال توسط مؤسسه بهمن‌سبز در مجتمع تجاری مسکونی "مهر کوهسنگی" مشهد طراحی و ساخته شده است.
این پردیس سینمایی دارای هزار و ۱۸۰ صندلی است که مجموع ظرفیت ناوگان سینمایی حوزه هنری در شهر مشهد را به بیش از سه هزار صندلی افزایش می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید رئیس کل دادگستری لرستان بر کاهش اطاله دادرسی
وضعیت تردد در محور‌های مواصلاتی شمال استان کرمان
تسریع در اجرای شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در مازندران
استمرار اقدامات حفاظتی از اراضی کشاورزی در شهرستان ارومیه
نخستین دوره تبیین و آموزش ویژه نظارت بر انتخابات
تشدید نظارت بر نانوایی‌های میبد برای ارتقای کیفیت نان
آغاز تجهیز چاه‌های آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی در ارومیه
فعالیت ۵ هزار راننده تریلی در اسدآباد
ویژه برنامه‌های سالگرد شهید سلیمانی
گامی به سوی دامپروری دانش‌بنیان: دانشگاه ارومیه و جهاد کشاورزی استان همکاری خود را گسترش می‌دهند
درخشش مستند سازان مشهدی در جشنواره سینماحقیقت در تهران
کوهنوردان در شرایط بارندگی صعود نکنند
زبان خارجی ابزاری برای ارائه گفتمان تمدن ایران است
لزوم پایش مصرف گاز در استان
تقویت پوشش رسانه‌ای کنگره شهدای شهرستان‌های خراسان جنوبی در دستور کار
مسیر جدید صادرات محصولات فناورانه و دانش‌بنیان استان گلستان
برپایی نمایشگاه شب یلدا در بوستان آزادی شیراز
مهمانی آیه‌ها؛ شبی آمیخته با نور آیات الهی
توزیع بیش از ۸۵۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان شوط
شناسایی ۳ هزار مگاوات ظرفیت مولد اضطراری برای افزایش تاب‌آوری شبکه برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
حجم مبنا در بورس حذف شد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
دریادار ایرانی: دشمن باید هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)