• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۲۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

موانع دریافت شناسه ملی سمن‌های جوانان برطرف شد

با توافق معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و سازمان ثبت شرکت های قوه قضائیه موانع دریافت شناسه ملی سازمان های مردم نهاد جوانان برطرف شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل دفتر مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان درباره این توافق نامه اظهار کرد: بر اساس توافق انجام شده، همه سازمان‌های مردم نهاد جوانان که از وزارت ورزش و جوانان مجوز فعالیت می‌گیرند، از این تاریخ به بعد به شکل مستقیم می‌توانند برای دریافت کد شناسه ملی به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه کنند.

مرتضی کامل نواب افزود: طی سال‌های گذشته تا امروز با توجه به شرایطی که وجود داشت تقریباً نیمی از سمن‌های جوانان کشور بعد از دریافت مجوز فعالیت از وزارت ورزش و جوانان باید برای اخذ شناسه ملی به دیگر دستگاه‌ها مراجعه می‌کردند و وارد فرآیندب پیچیده و اضافه می‌شدند که بعضاً تا یک سال به طول می‌انجامید.

وی تصریح کرد: ربر اساس قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان، این وزارتخانه مرجع صدور مجوز فعالیت تشکل‌های مردم نهاد برای جوانان محسوب می‌شود.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان توضیح داد: با هماهنگی معاونت امور جوانان و قوه قضائیه و پیرو جلسات کارشناسی در سطح مدیران که با حضور وحید یامین پور معاون امور جوانان و دربانی رئیس سازمان ثبت شرکت‌های قوه قضاییه انجام شد؛ از این پس سازمان‌های مردم نهاد جوانان با معرفی ادارات کل ورزش و جوانان استان‌های کشور می‌توانند مستقیما به ادارات ثبت شرکت‌های کشور برای دریافت شناسه ملی اقدام کنند و دیگر نیازی به مراجعه به دستگاه‌های دیگر نیست.

کامل نواب اظهار کرد: بر اساس بخشنامه سازمان ثبت شرکت‌ها که به ادارات استانی ابلاغ شده است، ادارات ثبت شرکت‌های استان‌ها موظف به انجام مراحل اداری صدور شناسه ملی سمن‌های جوانان هستند، هم چنین با توجه به توافق صورت گرفته بین دو دستگاه، کارگروه کارشناسی این توافقنامه هم تشکل شده است تا انواع مراودات اداری بین سازمان‌های مردم نهاد جوانان و سازمان ثبت شرکت‌ها را تسهیل کنند.

وی گفت: بعد از گذشت چندین سال که سازمان‌های مردم نهاد جوانان با مشکلات عدیده‌ای در این زمینه روبرو بودند، با پیگیری‌های صورت گرفته و پس از طی مراحل اداری مفصل این مانع برطرف و دریافت کد شناسه ملی سمن‌های جوانان تسهیل شد.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان ادامه داد:همه سازمان‌های مردم نهاد جوانان با دریافت نامه تاییدیه از اداره کل ورزش و جوانان استان خود می‌توانند برای اخذ شناسه ملی به سازمان ثبت شرکت‌های آن استان مراجعه و شناسه خود را دریافت کنند.

کامل نواب با بیان این که وزارت ورزش و جوانان اخذ شناسه ملی را برای سازمان‌های مردم نهاد اجبار نکرده است، توضیح داد: اخذ شناسه ملی برای فعالیت سمن‌های جوانان اجبار نیست، اما هرگونه دریافت کمک مالی از هر بخشی از دولت منوط به داشتن کد شناسه ملی و شماره حساب به نام سازمان مردم نهاد است و، چون تشکیل شخصیت حقوقی، ناظر به دریافت کد شناسه ملی است، سمن‌ها برای هرگونه اقدامی که لازم باشد به نام موسسه خود انجام دهند، ملزم به داشتن شناسه ملی هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی با نظارت مؤثر
تکمیل رینگ شمالی مهمترین تصمیم جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک
کشف انبار احتکار شکر در کنگاور
تشییع مادر شهید در روستای آبگل فیروزآباد
روایت کارگاه و فروشگاهی در تهران که همه کارکنان آن توان‌یاب هستند
ضرورت تشکیل مجمع مشورتی توسعه شهرستان‌ها درآذربایجان‌غربی
دلار توافقی به ۷۴ هزار و ۲۹۳ تومان رسید
پیش‌بینی ثبت حدنصاب جدید تولید نفت خام چین در سال جاری میلادی
مردمی‌سازی حاکمیت راه‌حل عبور از مشکلات کشور
گاز ۱۶ مشترک اداری و عمومی پرمصرف اردبیل قطع شد
دیجیتال‌سازی هوشمند رادیوگرافی صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان
تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر برتر کهگیلویه و بویراحمدی با حضور وزیر
فساد با زندانی کردن مفسد ریشه‌کن نمی‌شود
پژوهش چشم انداز آینده روشن
واژگونی خودرو در آزادراه قزوین - رشت
کتابت حکمت‌های نهج البلاغه در شهرضا
بیست و ششمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار
ارزیابی دلیل مرگ آبزیان در یکی از زهکش‌های اندیمشک
مراسم افتتاح ۷ مدرسه با حضور وزیر کشور در گلستان
 احتمال بارش در روز سه شنبه،چهارشنبه و پنجشنبه دربرخی مناطق استان کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)