• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۳۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
خوزستان » اقتصادی

ساخت تجهیزات استراتژیک دریایی به همت دانش بنیان‌ها

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان : در قالب کارگروه‌های تخصصی، نیاز‌های دانش بنیان صنعت دریانوردی برای مجموعه‌های بندری استان شناسایی شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، بهروز آقائی گفت:با هدف تقویت فرآیند بومی‌سازی تجهیزات صنعت دریانودری، در سال ۱۴۰۱ بخش مهمی از تجهیزات مورد نیاز بنادر استان،با کمک دانش بنیان ها در حال ساخت و طراحی هستند.

ساخت تجهیزات استراتژیک بنادر خوزستان توسط دانش بنیان‌ها

وی ادامه داد: برابر با جدول زمان‌بندی تعیین شده مطابق با اولویت‌های درنظرگرفته، نیازسنجی‌های انجام شده در قالب فراخوان‌های صادره در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی قرار گرفت تا فرآیند بومی‌سازی تجهیزات مورد نیاز انجام شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان تصریح کرد: روند همکاری مجموعه‌های بندری استان خوزستان با شرکت‌های دانش بنیان رضایت بخش است و این رویه قطعا در آینده نتایج اثربخشی در صنعت دریانوردی و توسعه تجارت دریامحور برای کشور ایجاد خواهد کرد.

ساخت ۱۲۰ قطعه تجهیزات استراتژیک بنادر خوزستان به همت شرکت‌های دانش بنیان

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان از ساخت ۱۲۰ قطعه تجهیزات استراتژیک ویژه مجموعه‌های بندری استان خوزستان در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

آقائی در این خصوص اظهارکرد: باتوجه به ضرورت ایجاد بهره‌وری در تجهیزات کاربردی بنادر استان خوزستان، فرآیند بکارگیری ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای همکاری‌های لازم مورد بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: همکاری‌های این اداره کل با شرکت‌های دانش بنیان با توجه به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» از شتاب بیشتری نسبت به گذشته برخوردار شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به اینکه بخشی از این همکاری‌ها در حوزه تأمین، طراحی و ساخت ۱۲۰ فقره قطعات و ملزومات تجهیزات استراتژیک بندری صورت گرفته است، ادامه داد: با عملیاتی شدن این قطعات در تجهیزات بندری، فرآیند تخلیه غلات در مجتمع بندری امام خمینی (ره) از شتاب چشم‌گیری نسبت به گذشته همراه گردیده است.

آقائی اضافه کرد: همکاری صورت گرفته این اداره کل با شرکت‌های دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال جاری به کاهش ۲۵ درصدی توقف کشتی‌های حامل کالا‌های اساسی طی سال ۱۴۰۱ منجر شد.

وی با تأکید بر اینکه همکاری با شرکت‌های دانش بنیان در سال آینده نیز با جدیت بیشتری ادامه خواهد داشت، گفت: بکارگیری ظرفیت کاربردی این شرکت‌ها باعث شد تا عمر تجهیزات استراتژیک در بنادر استان به خصوص در مجتمع بندری امام خمینی (ره) افزایش یابد.

ساخت ۱۲۰ فروند بویه پلی اتیلن اقیانوسی در بنادر خوزستان محقق شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان همچنین با اشاره به بخشی از دستاورد‌های حوزه دانش بنیان این اداره کل در سال ۱۴۰۱ گفت: با بکارگیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و همراهی متخصصان داخلی کشور، ۱۲۰ فروند بویه پلی اتیلن اقیانوسی در مجموعه‌های بندری استان خوزستان ساخته شد.

وی اعتبار هزینه شده برای ساخت این تعداد بویه پلی اتیلن اقیانوسی ویژه بنادر استان را ۲۴۲ میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: ارتقاء ایمنی دریانوردی در آبراه خور موسی به عنوان مهمترین اولویت ساخت این تعداد تجهیزات در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه استقرار علائم کمک ناوبری بویه‌ها ضریب ایمنی تردد کشتی‌های حمل کالا را افزایش داده است گفت: در حال حاضر هدایت و راهنمایی کشتی‌ها در شرایط مطلوب‌تری نسبت به قبل انجام می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان همچنین قطع وابستگی به کشور‌های خارجی در زمینه تأمین بویه را یکی از دستاورد‌های برجسته همکاری با شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: این همکاری علاوه بر حمایت از تولید کنندگان داخلی باعث صرفه جویی‌های ارزی نیز شده است.

آقائی با بیان اینکه عملیاتی شدن این تعداد بویه پلی اتیلن اقیانوسی ۲۰ فرصت شغلی مستقیم راایجاد کرده است، گفت: این پروژه زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی غیرمستقیم و تقویت شرکت‌های دانش بنیان شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان یادآورشد: فناوری استفاده شده در ساخت ۱۲۰ فروند بویه پلی اتیلن اقیانوسی را می‌توان سازگار با محیط زیست دریایی دانست.

وی یادآورشد: ساخت این تجهیزات باعث دریافت گواهینامه Type Approval از موسسه رده‌بندی آسیا، کاهش چشمگیر هزینه تعمیر و نگهداری (نیاز کمتر به سرویس‌های ادواری) و همچنین کاهش خطرات جانی و تجهیزاتی ناشی از کار با بویه‌های فلزی سنگین در هنگام تعویض و جابجایی نیز شده است.

آماده بکاری سامانه کنترل ترافیک دریایی مجتمع بندری امام خمینی (ره) ارتقا یافت

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در ادامه از تهیه یک دستگاه واحد دیجیتال کننده و برد CPRC در راستای تأمین قطعات استراتژیک سامانه VTS مجتمع بندری امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: تأمین این دستگاه با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان، زمینه افزایش آماده بکاری سامانه کنترل ترافیک دریایی (VTS) این بندر را بیش از پیش فراهم کرده است.

وی ادامه داد: تأمین این دستگاه از شرکت‌های دانش بنیان داخلی باعث صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی شده و وابستگی این مجموعه بندری به تجهیزات استراتژیک خارج از کشور را کاهش داده است.

آقائی با بیان اینکه برای ساخت دستگاه واحد دیجیتال کننده و برد "CPRC" حدود ۲۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، گفت: خرید این دستگاه از شرکت‌های دانش بنیان داخلی، فرآیند بومی‌سازی تجهیزات استراتژیک مخابرات دریایی را به میزان زیادی تقویت کرده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان یادآورشد: اعتماد به جوانان متخصص حوزه دانش بنیان کشور در ساخت اینگونه تجهیزات، علاوه بر کاهش تبعات حاصل از تحریم‌های ظالمانه در حوزه صنعت دریانودری، هزینه‌های ناشی از توقفات اضطراری کشتی‌ها در مجموعه‌های بندری را به دنبال داشته است.

بر اساس این گزارش، بندر امام خمینی (ره) در ۱۲۰ کیلومتری جنوب اهواز و در ساحل شمال غرب خلیج فارس واقع و یکی از درگاه‌های اصلی صادرات و واردات کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)