• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۶۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
خوزستان » سیاسی
خطیب نمازجمعه اهواز:

حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری از مولفه‌های مهار تورم +فیلم

امام جمعه اهواز : حمایت از تولید ، سرمایه‌گذاری ، پرداخت انواع تسهیلات ارزی و معافیت‌های مالیاتی مهترین راهکارهای مهار تورم است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، حجت الاسلام سید محمدنبی موسوی‌فرد امروز در خطبه‌های نماز جمعه ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و ماه مبارک رمضان در محل مصلای مهدیه امام خمینی (ره) بیان‌کرد: باید به گونه‌ای به بخش تولید پرداخته شود که مردم رشد در این حوزه را احساس کنند.


حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری از مولفه‌های مهار تورمنماینده، ولی فقیه در خوزستان ادامه‌داد: مسئولان به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا مردم و دولت ضمن عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب برای ایجاد امنیت و رشد در تولید و اقتصاد تلاش کنند.

وی افزود: از جمله راهکار‌های کنترل تورم و رشد تولید، تعیین اولویت‌های اصلی تولید، افزایش انگیزه تولید، بهبود زیر ساخت‌های بانکی و اصلاح ساختار‌های بانکی است؛ متاسفانه بهره‌های سنگینی از سوی برخی بانک‌ها اعمال می‌شود که نوعی ربا است و باعث فلج شدن اقتصاد و تولید می‌شود.

امام جمعه اهواز اظهارکرد: تامین امنیت برای افزایش سرمایه‌گذاری، ایجاد رقابت، کنترل قاچاق و مدیریت واردات جهت حمایت از تولیدکنندگان داخلی و رونق تولید بسیار اهمیت دارد؛ لذا مردم با خرید کالای تولید داخل می‌توانند به صنعت استان و کشور کمک کنند.

حجت الاسلام موسوی‌فرد با بیان اینکه برای سال جدید باید برنامه‌ریزی لازم انجام شود تا مسئولان در کنار مردم برای ساختن سالی پر برکت تلاش و کوشش کنند افزود: توصیه به رعایت حرمت ماه رمضان را دارم و مردم در کنار گرفتن روزه دیگران هم به روزه گرفتن دعوت کنند و از مردم و مسافران درخواست دارم در سطح شهر روزه خواری نکنند.

وی تاکیدکرد: اصنافی که غذا طبخ می‌کنند باید بعد از نماز مغرب و عشاء فعالیت کنند؛ دادستانی و نیروی انتظامی در صورت مشاهده هنجار شکنی در این ماه پر برکت باید برخورد کنند.

وی گفت: پیمانکاران از کارگران بخواهند تا در شب فعالیت کنند تا به دلیل روزه گرفتن کارگران اذیت نشوند.

امام جمعه اهواز بیان‌کرد: فضای مصلای اهواز نیز تا چند ماه دیگر متحول می‌شود و برای استقبال از نمازگزاران فضای بهتری ایجاد می‌شود.

وی افزود: همه افرادی که به شکلی معیشت مردم را تامین می‌کنند و در بازار فعالیت دارند با مردم مدارا کنند و در ماه رمضان قیمت کالا‌ها را مناسب‌تر ارائه دهند و در صورت امکان در این ماه سود کمتری را دریافت کنند.

نماینده، ولی فقیه در خوزستان ادامه‌داد: متاسفانه برخی اصناف هر کالایی که احساس کردند نیاز مردم است قیمت آن را افزایش می‌دهند و یا احتکار می‌کنند، از دستگاه‌های مربوطه درخواست دارم که برخورد لازم را با این اصناف داشته باشند و مردم باید برخورد قاطع مسئولان را ببینند و امیدوار شوند در ماه رمضان بی عدالتی‌ها کاهش می‌یابد.

وی در ادامه با اشاره به اقتدار نظام در سیستم دفاعی کشور افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی بنیه نظامی کشور ضعیف بود، اما در انقلاب اسلامی به گونه‌ای در حوزه نظامی پیشرفت کردیم که دشمنان از سیستم نظامی ایران وحشت دارند؛ در دل تحریم‌ها در حوزه دفاع بسیار پیشرفت کرده‌ایم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
ضرورت تعیین حساب بانکی هزینه انتخاباتی داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)