• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۷۸۲۲
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
عین‌اللهی:

موج هشتم کرونا مراجعه به مراکز درمانی را افزایش داده است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه شاهد موج هشتم ویروس کرونا در کشور هستیم، گفت: موج هشتم ویروس کرونا موجب افزایش مراجعه به مراکز درمانی شده و مهم ترین مسئله برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، تزریق واکسن است.

افزایش ۵۸ درصدی ماموریت‌های اورژانس از آغاز سالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در بازدید از مرکز کنترل عملیات اورژانس کشور و در نشست با رئیس، معاونان و مدیران سازمان اورژانس کل کشور ضمن تبریک سال نو و قدردانی و تشکر از زحمات شبانه روزی کارکنان این سازمان گفت: نیرو‌های خدوم اورژانس در سراسر کشور، بی ادعا مشغول خدمت رسانی به مردم شریف کشورمان و مصداق واقعی مدافعان گمنام سلامتند. 
وی از رسانه‌های جمعی و خبری خواست تا خدمات اورژانس را به نحو شایسته‌ای پوشش دهند؛ چون کارکنان خدوم اورژانس، شبانه‌روز و در حوادث مختلف همواره همراه مردم بودند و هنوز هم هستند. 
 
دکتر عین‌اللهی اظهار امیدواری کرد: در آینده شاهد به تصویر کشیده شدن زحمات بی‌وقفه کارکنان خدوم اورژانس در رسانه ها، سینما‌ها و سریال‌های تلویزیونی باشیم. 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متوسط زمان حاضر شدن اورژانس در صحنه حوادث به ویژه در تصادفات جاده‌ای حدود ۱۴ دقیقه، در شهر‌های کوچک ۸ دقیقه و در شهر‌های بزرگ ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است. 
وی با بیان اینکه ماموریت‌های اورژانسی از آغاز سال جدید تاکنون ۵۸ درصد افزایش یافته است، علت این افزایش را بیشتر شدن تردد‌های جاده‌ای و مسافرت‌ها برشمرد. 
دکتر عین‌اللهی افزود: در ایام نوروز حدود ۴۴ هزار و ۴۰۰ درمان در محل انجام شده است و همچنین ۵ هزار و ۶۷۱ اعزام به مراکز درمانی صورت گرفته است که حدود ۷۶ اعزام با پرواز هوایی بوده است. 
به گفته وزیر بهداشت از آغاز سال جدید تاکنون مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی رشد ۵۹ درصدی داشته و حدود ۲۷ هزار پزشک متخصص و ۴ هزار و ۵۰۰ پزشک فوق تخصص در این ایام مشغول به فعالیتند که این آمار، فقط مربوط به ۶۶۴ بیمارستان دانشگاهی است و حال آن که مجموعا هزار و ۶۶ بیمارستان در ایام نوروز و تعطیلات آماده خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به مردم هستند. 
وی در ادامه اظهار داشت: از آغاز سال نو تاکنون مردم عزیز کشورمان در سراسر کشور بیش از ۵۶۰ هزار تماس با سامانه ۱۱۵ داشتند که نیرو‌های خستگی ناپذیر اورژانس، پاسخگوی تماس‌های ایشان بودند و راهنمایی‌های لازم را صورت دادند و در صورت لزوم نیز آمبولانس و تکنسین به محل اعزام شده است. 
دکتر عین‌اللهی گفت: از ابتدای نوروز بیش از ۱۴۴ هزار و ۸۶۱ ماموریت اورژانس انجام شده است که از این تعداد ماموریت ترافیکی با حدود ۲۷ هزار و ۴۶۴ مورد ۱۹ درصد رشد داشته است.
وزیر بهداشت با اشاره به مسائل و مشکلات بهداشتی برخی صنوف در ایام نوروز، گفت: همکاران ما مراقبت‌ها و بررسی‌های خود را در تعطیلات نوروز افزایش دادند تا مردم ما دچار مشکلات بهداشتی نشوند؛ به طوری که بیش از ۷۸ هزار و ۶۴۷ مسافر در پایانه‌های مرزی مورد مراقبت‌های بهداشتی قرار گرفتند و ۴۳ هزار و ۵۴۶ آزمایش در حوزه واگیر از این مسافران انجام گرفته است. 
دکتر عین‌اللهی افزود: همکاران ما در تعطیلات نوروزی،  ۳۷۳ هزار و ۹۷۰ بازرسی از اماکن اقامتی، هتل‌ها و رستوران‌ها داشتند که در این بازرسی ها، متاسفانه ۸ هزار و ۹۹ متخلف به مراجع مربوط معرفی و هزار و ۴۹۶ پلمپ صورت گرفته است و ۳۶۱ هزار و ۵۵۵ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی فاسد معدوم شده اند. 
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که انتقال خون و بانک خون در تعطیلات نوروز مثل دیگر روز‌های سال فعالند، گفت: حدود ۵۷ هزار و ۲۵۲ واحد خون بین مراکز درمانی توزیع شده است. 
 
وی در ادامه با بیان اینکه در این مدت،۷۶ ماموریت اورژانس هوایی در کشور انجام شده است، گفت: در این ماموریت‌ها بیماران بدحال با بالگرد به مراکز درمانی منتقل شده اند.
وزیر بهداشت، خاطر نشان کرد: ۷۱۳ نفر در این ایام دچار ایست قلبی شدند که ۶۴۶ نفر از این بیماران در مراکز درمانی احیا شدند و ۶۷ نفر را هم تکنسین‌های اورژانس در همان محل احیا کردند.
دکتر عین‌اللهی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون مراجعه به اورژانس مراکز درمانی ۵۸ درصدو اعمال جراحی اورژانسی ۸ درصد افزایش داشته است گفت: بیماران گوارشی ۴۲ درصد، بیماران قلبی ۲۶ درصد و مصدومان ترومایی ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته اند و اقدامات درمانی لازم برای آن‌ها انجام شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در حوزه بهداشت محیط نیز اقدامات لازم در خصوص کلرسنجی و بهداشت آب آشامیدنی صورت گرفته که از همین حیث حدود ۱۵۲ هزار و ۵۹۰ مورد بررسی سلامت آب را گروه  سلامت بهداشت محیط انجام داده اند .
وی با اشاره به وقوع حوادث مختلف از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون گفت: ۷ زمین لرزه در کشور در ۸ روز گذشته به وقوع پیوسته است. شاهد ریزش سنگ از کوه در جاده‌های استان مازندران بودیم که به ۱۳ نفر آسیب وارد کرد و در سه استان کشور شاهد وقوع رعد و برق بودیم که به ۷ نفر آسیب رسید. 
دکتر عین‌اللهی از عنایت ویژه مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی به حوزه سلامت قدردانی کرد و گفت: قدردانی رهبر معظم انقلاب از نیروها، دانشمندان و کادر بهداشت و درمان، لوح افتخاری بر ضمیر آحاد جامعه سلامت و مایه قوت قلب و دلگرمی آنهاست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه شاهد موج هشتم ویروس کرونا در کشور هستیم، گفت: موج هشتم ویروس کرونا موجب افزایش مراجعه به مراکز درمانی شده است و مهمترین مسئله برای پیشگیری از ابتلا به کرونا تزریق واکسن است؛ بنابراین از آن دسته از مردم شریف کشورمان که از مدت تزریق آخرین واکسنشان ۶ ماه می‌گذرد، تقاضا داریم که برای تزریق مجدد به مراکز بهداشتی مراجعه کنند. 
وی افزود: لازم است آن دسته از مردم عزیز کشورمان که بیماری‌های زمینه ای، قلبی و دیابت وکهولت سن دارند حتما برای تزریق واکسن اقدام کنند. 
دکتر عین‌اللهی از مردم شریف ایران خواست در دید و بازدید‌های نوروزی حتما از ماسک استفاده و اگر دارای علائم سرما خوردگی هستند؛ از تردد در اجتماع خودداری کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید ایران بر پایان دائمی تجاوز به غزه شد
­ساپینتو: پادیاب برای غافلگیری استقلال به زمین می‌آید
دیدار و گفت‌وگوی هیئت پارلمانی کشورمان با شیعیان تایلند
پشتوانه اصلی نظام مردم هستند 
روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است
هشدار معاون وزیر درباره کمبود زمین در لنجان
قطعنامه جدید شورای حکام، تلاش آمریکا و تروئیکا برای جبران شکست اسنپ‌بک است
اعلام اسامی آثار راه‌یافته به بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان
سوگواره فاطمی ام‌ابیها در بیدخون
معرفی الگو‌های برتر مدیریتی در نهادینه سازی فرهنگ قرآن، عترت و نماز در مدارس آذربایجان غربی
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان و میربیزینس بانک روسیه
۲۹ آبان روزی ماندگار در تاریخ ساری
سازمان ثبت استاد پاسخگو و متولی اصلی حدنگاری است
برگزاری همایش تربیت فرزند در دولت آباد
ادای احترام مردم بوکان و سلماس به شهید مدافع امنیت ، شهید رحیم صحابی
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در کرمانشاه
جهادگران فاطمی وارد میدان شدند
تاکید بر ساماندهی فوری محلات حاشیه‌نشین مراغه
اهدای ۴۰۰ جلد کتاب به دانشگاه پیام‌نور سقز
واکنش‌ها به طرح جنجالی دولت انگلیس علیه مهاجران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)