• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۸۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

رشد شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک صندوق نوآوری در سال مهار تورم

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تقویت صندوق نوآوری می‌تواند تسهیلگر رشد پرشتاب شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «مهار تورم، رشد تولید» باشد.

رشد شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک صندوق نوآوری در سال مهار تورمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی وحدت با اشاره به نام گذاری سال ۱۴۰۲ اظهار امیدواری کرد که این صندوق امسال که از سوی مقام معظم رهبری به نام «مهار تورم، رشد تولید» مزین شده است، بتواند گام‌های موثرتری را در مسیر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان بردارد و خدمات بیشتری را به زیست‌بوم نوآوری کشور ارائه کند.
 
به گفته وی در طول سال‌های گذشته روزانه بر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان افزوده شده است و سهم این شرکت‌ها از اقتصاد کشور نیز رو به افزایش است.
 
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، آقای وحدت درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان در سال «مهار تورم، رشد تولید» نیز گفت: محصولات دانش‌بنیان به دلیل برخورداری از فناوری‌های پیشرفته از ارزش افزوده بالاتری نسبت به محصولات سایر کسب‌وکار‌های سنتی و متعارف بهره‌مند هستند، بنابراین اگر بگوییم شرکت‌های دانش بنیان یکی از موتور‌های رشد پایدار اقتصادی کشور هستند، پربیراه نگفته‌ایم.
 
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به رشد تعداد شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ که به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» نامگذاری شده بود، این رشد را خوب، اما ناکافی دانست و گفت: افزایش معنادار شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی بیشتر آن‌ها در اقتصاد کشور هدف راهبردی ما است که امیدواریم در افق نزدیک به آن دست یابیم. اگر به سیاست‎‌های کشور‌های منطقه و فراتر از آن یک نگاهی اجمالی بیندازیم می‌بینیم که راه را در توسعه اقتصاد دانش بنیان به درستی شناخته‌ایم، بنابراین غفلت از این هدف بزرگ، اقتصاد کشور را با خسارت‌های جبران‌ناپذیری مواجه خواهد کرد.
 
وی سال ۱۴۰۱ را از دو جهت برای صندوق نوآوری و شکوفایی حائز اهمیت خواند و گفت: در سال گذشته صندوق نوآوری توانست با وجود محدودیت منابع و با اینکه ریالی به سرمایه این صندوق افزوده نشد، همه رکورد‌های قبلی خود در خدمت‌رسانی به شرکت‌های دانش‌بنیان را بشکند. همچنین با تصویب هیات امنای صندوق نوآوری و تایید رئیس‌جمهور قرار است سرمایه صندوق طی پنج به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یابد که می‌تواند منشأ تحولی بزرگ در تامین مالی حوزه نوآوری در کشور باشد.
 
آقای وحدت با اشاره به اینکه امروز پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه علم و فناوری باعث تقویت اقتدار ملی و قدرت نرم کشور شده است، تاکید کرد: امروز صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یک نهاد تخصصی در زمینه تامین مالی حوزه نوآوری در کشور مشغول به فعالیت است، لذا تقویت این صندوق می‌تواند تسهیلگر رشد پرشتاب شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.
 
وی تاکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان با بهره‌مندی از تخصص خود می‌توانند به مهار تورم و رفع معضل بیکاری در میان دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها کمک کنند.
 
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی «تقویت سرمایه‌گذاری» را به عنوان یکی از اولویت‌های امسال یاد کردو گفت: مقام معظم رهبری نیز در کنار تولید بر آن تاکید کردند.
وی گفت: خوشبختانه مسئله سرمایه‌گذاری در محصولات دانش بنیان، در قانون «جهش تولید دانش‌بنیان» که در سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید، مورد تاکید قرار گرفته است. امیدواریم این مسئله که طلیعه‌های آن از نیمه دوم سال گذشته پدیدار شد، بتواند آینده‌ای متفاوت را از منظر سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های دانش‌بنیان با سرازیرکردن منابع غیردولتی به حوزه فناوری و نوآوری رقم بزند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح غربالگری سلامت در روستای اسفهران
رونمایی از کتاب «تمنا دار» کاری جدید از راه یار
توزیع کنسانتره «بامبو» میان عشایر مغان
بررسی آخرین وضعیت بازار رشت؛ از تدوین نقشه تا رفع مشکل چک‌های برگشتی
سیستان و بلوچستان میزبان رویداد ملی ایران جان
وداع باشکوه مردم البرز با جانباز سرافراز حاج حسن سام‌خانیانی
نگاهی به برنامه‌های رادیو سلامت
اهدای یک دستگاه پلاسما جت ساخت داخل به بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
آبگیری تالاب شیمبار بر اثر بارش‌های اخیر
ارتقای بهره‌وری آب، محور اصلی صیانت از حقابه‌های کشاورزی خوزستان
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین خوابگاه متأهلی کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
روایت آذربایجان غربی از «ایران جان»؛ سیستان و بلوچستان
قهرمانی گلاب صواحی ساری در تور ملی والیبال برفی ایران
زندگی و طبیعت در کتابی برای کودکان
علت پوسیدگی دندان‌ها ریشه در پلاک میکروبی دارد
وزش باد شدید از امشب تا پیش از ظهر فردا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
استقبال از ۸۵ شهید تازه تفحص دفاع مقدس
اضافه شدن ۵ هزار و ۳۰۰ لیتر در ثانیه به ظرفیت تأمین آب استان البرز
امضای تفاهم‌نامه همنوا وزارتخانه‌های آموزش‌وپرورش، نفت و کار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
وزش باد در همدان ادامه دارد
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
برگزاری دادگاه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس ساواک در خراسان رضوی
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)