• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۹۸۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

رشد شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک صندوق نوآوری در سال مهار تورم

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تقویت صندوق نوآوری می‌تواند تسهیلگر رشد پرشتاب شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «مهار تورم، رشد تولید» باشد.

رشد شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک صندوق نوآوری در سال مهار تورمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی وحدت با اشاره به نام گذاری سال ۱۴۰۲ اظهار امیدواری کرد که این صندوق امسال که از سوی مقام معظم رهبری به نام «مهار تورم، رشد تولید» مزین شده است، بتواند گام‌های موثرتری را در مسیر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان بردارد و خدمات بیشتری را به زیست‌بوم نوآوری کشور ارائه کند.
 
به گفته وی در طول سال‌های گذشته روزانه بر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان افزوده شده است و سهم این شرکت‌ها از اقتصاد کشور نیز رو به افزایش است.
 
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، آقای وحدت درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان در سال «مهار تورم، رشد تولید» نیز گفت: محصولات دانش‌بنیان به دلیل برخورداری از فناوری‌های پیشرفته از ارزش افزوده بالاتری نسبت به محصولات سایر کسب‌وکار‌های سنتی و متعارف بهره‌مند هستند، بنابراین اگر بگوییم شرکت‌های دانش بنیان یکی از موتور‌های رشد پایدار اقتصادی کشور هستند، پربیراه نگفته‌ایم.
 
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به رشد تعداد شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ که به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» نامگذاری شده بود، این رشد را خوب، اما ناکافی دانست و گفت: افزایش معنادار شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی بیشتر آن‌ها در اقتصاد کشور هدف راهبردی ما است که امیدواریم در افق نزدیک به آن دست یابیم. اگر به سیاست‎‌های کشور‌های منطقه و فراتر از آن یک نگاهی اجمالی بیندازیم می‌بینیم که راه را در توسعه اقتصاد دانش بنیان به درستی شناخته‌ایم، بنابراین غفلت از این هدف بزرگ، اقتصاد کشور را با خسارت‌های جبران‌ناپذیری مواجه خواهد کرد.
 
وی سال ۱۴۰۱ را از دو جهت برای صندوق نوآوری و شکوفایی حائز اهمیت خواند و گفت: در سال گذشته صندوق نوآوری توانست با وجود محدودیت منابع و با اینکه ریالی به سرمایه این صندوق افزوده نشد، همه رکورد‌های قبلی خود در خدمت‌رسانی به شرکت‌های دانش‌بنیان را بشکند. همچنین با تصویب هیات امنای صندوق نوآوری و تایید رئیس‌جمهور قرار است سرمایه صندوق طی پنج به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یابد که می‌تواند منشأ تحولی بزرگ در تامین مالی حوزه نوآوری در کشور باشد.
 
آقای وحدت با اشاره به اینکه امروز پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه علم و فناوری باعث تقویت اقتدار ملی و قدرت نرم کشور شده است، تاکید کرد: امروز صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یک نهاد تخصصی در زمینه تامین مالی حوزه نوآوری در کشور مشغول به فعالیت است، لذا تقویت این صندوق می‌تواند تسهیلگر رشد پرشتاب شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.
 
وی تاکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان با بهره‌مندی از تخصص خود می‌توانند به مهار تورم و رفع معضل بیکاری در میان دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها کمک کنند.
 
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی «تقویت سرمایه‌گذاری» را به عنوان یکی از اولویت‌های امسال یاد کردو گفت: مقام معظم رهبری نیز در کنار تولید بر آن تاکید کردند.
وی گفت: خوشبختانه مسئله سرمایه‌گذاری در محصولات دانش بنیان، در قانون «جهش تولید دانش‌بنیان» که در سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید، مورد تاکید قرار گرفته است. امیدواریم این مسئله که طلیعه‌های آن از نیمه دوم سال گذشته پدیدار شد، بتواند آینده‌ای متفاوت را از منظر سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های دانش‌بنیان با سرازیرکردن منابع غیردولتی به حوزه فناوری و نوآوری رقم بزند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)