• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۰۲۴۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷
خراسان رضوی » سیاسی

امام جمعه مشهد: بی‌حجابی، مصداق قانون‌گریزی

امام جمعه مشهد گفت: در جمهوری اسلامی ایران، حجاب، قانون است و بنابراین بی‌حجابی، مصداق قانون‌گریزی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که با حضور زائرانامام جمعه مشهد: بی‌حجابی، مصداق دین شکنی و قانون‌گریزی و مجاوران در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به تقارن روز طبیعت با ماه مبارک رمضان، از زائران و مجاوران رضوی خواست حرمت دین را در روز طبیعت حفظ کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: بی‌حجابی و روزه خواری در ملأعام، مصداق لگد زدن به سفره ضیافت‎الله است و اگر این عمل صورت گرفت، دیگر نمی‌توان در شب‌های قدر «بِکَ یا الله» گفت.
وی امر به معروف و نهی از منکر را بهترین عمل در نزد پروردگار دانست و تاکید کرد: اگر شما در منظر خود، تجاهر به فسق مشاهده کردید، به‌عنوان یک عبادت ارزشمند در ماه مبارک رمضان به فرد تذکر دهید؛ حتی اگر با شما برخورد بدی شد و رنج بردید.
امام جمعه مشهد با اشاره به فرارسیدن دوازدهم فروردین ماه و روز جمهوری اسلامی، گفت: فردا دو خصوصیت دارد که یکی از آن‌ها، روز جمهوری اسلامی و سالگرد مناسبتی است که در آن، بیش از ۹۸ درصد از مردم، به این نظام رأی دادند.
آیت الله علم الهدی افزود: در این باره ذکر یک نکته خطاب به جوانان، ضروری است؛ این‌طور نیست که جوانان ما مقهور اراده پدرانشان باشند که در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ به جمهوری اسلامی رأی دادند.
وی ادامه داد: نظام اسلامی متحجر نیست که همه‌چیز را محدود به نسل گذشته انقلاب بداند، بلکه در قالب حکمرانی مدبرانه و مدیریت قاطع و مصلحت‌اندیش برای جامعه، اگرچه به اصول خود پایبند است، اما با همه موقعیت‌هایی که برای او پیش می‌آید، خود را وفق می‌دهد.
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه در رأس این نظام، به جای مزدوری برای استکبار، توجه به خواست مردم قرار دارد، افزود: جمهوری اسلامی آن است که فقط در یک سال، نعمت برق را به بیش از ۸۰ هزار روستای کشور رساند، این نمونه‌ای از خاصیت نظام جمهوری اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، خطاب به جوانان و قشر نخبگانی جامعه تأکید کرد: شما تحصیل‌کرده و اهل فکر و اندیشه هستید و برمبنای مطالعه و تحقیق، می‌توانید دستاورد‌های این نظام ۴۵ ساله را با دو هزار و ۵۰۰ سال نظام شاهنشاهی مقایسه کنید؛ بنابراین اگر شما جوانان‌هم بخواهید در عصر حاضر به نظامی رأی بدهید که منطبق با خواسته‌هایتان باشد، بازهم به این نظام رأی خواهید داد.
 
وجوب حجاب نشانه اهمیت جایگاه زن در اسلام است
 
امام جمعه مشهد با اشاره به فرارسیدن سالروز وفات حضرت خدیجه (س) و تقارن آن با دوازدهم فروردین امسال، گفت: دومین مناسبت روز ۱۲ فروردین، تقارن آن با سالروز وفات حضرت خدیجه (س) است، بانویی که بر همه مردان پیشی گرفت و ارزش زن را در همه واقعیت‌های خود نشان داد.
آیت الله علم الهدی گفت: خدیجه کبری (س) زودتر از همه به نور نبوت در سیمای رسول خدا (ص) پی برد؛ آن‌هم نه در زمان بعثت، بلکه از سال‌ها قبل و زمانی که ثروت خود را به پای امانت‌داری و درستکاری نبی مکرم اسلام (ص) ریخت.
وی ابراز کرد: به برکت ایمان حضرت خدیجه (س)، عظمت مقام زن قابل‌درک است و به‌قدری که زن در اسلام عزت دارد، در هیچ مکتب بشری این عزت نمونه ندارد؛ لذا، اگر اسلام می‌فرماید که زن باید پوشش داشته باشد تا خود را از دید و لذت جویی مرد محفوظ بدارد، این حکم بر مبنای همان تأکیدی است که بر اهمیت جایگاه زن دلالت دارد.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
یکی از این آقای محترم بپرسه دزدی و اختلاس هم قانون شکنی هستش چرا تا حالا ایشون نظر نداده اند فقط مشکل همینه؟
نظر شما
آخرین اخبار
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)