• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۰۳۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
اقتصادی » مسکن

پایان بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله مهرماه خوی تا آخر اردیبهشت

معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: پیشرفت فیزیکی واحد‌های در حال ساخت آسیب‌دیده از زلزله خوی در مهر ماه گذشته، ۷۵ تا ۸۰ درصد است که امیدواریم ساخت آن‌ها تا پایان اردیبهشت تمام شود.

مجید جودی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: در زلزله مهر ماه سال گذشته هزار و 100 واحد مسکونی تخریب شد که نیاز به احداث مجدد و ۴ هزار و ۲۰۰ واحد نیاز به تعمیر داشت که بلافاصله تسهیلات و کمک‌های بلاعوض فراهم شد.

وی با اشاره به وقوع ۳ زلزله در مهرماه، دی و بهمن پارسال در خوی، گفت: در زلزله دی و بهمن پارسال ۲ هزار و ۱۵۰ واحد نیاز به ساخت ونزدیک به ۱۸ تا ۱۹ هزار واحد نیاز به تعمیر داشت که بلافاصله برآورد‌ها انجام و هیئت وزیران اعتبارات مورد نیاز را ابلاغ کرد.
وی گفت: از ۱۷ هزار واحد تعمیری بازدید و تعمیر حدود ۱۷۰۰ واحد آن تمام شده و در حال بهره برداری است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون امور بازسازی ومسکن روستایی بنیاد مسکن افزود: از ۲ هزار و ۱۵۰ واحد احداثی، ۱۶۰۰ واحد نیز آواربرداری و ساخت ۶۰۰ واحد نیز شروع شده است.

وی ادامه داد: با همت مردم و مشارکت آسیب‌دیدگان و حمایت مدیران محلی بازسازی خوب پیش می‌رود و امیدواریم تا قبل از فصل سرما مسکن همه کسانی که نیاز به ساخت ویا تعمیر دارد تمام شود ودارای سر پناه شوند.

جودی گفت: هیئت وزیران برای، واحد‌های احداثی شهری ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۵ درصد و باز پرداخت ۲۰ ساله و ۹۰ میلیون تومان کمک بلا عوض در نظر گرفته است.

وی دامه داد: برای واحد‌های مسکونی روستایی نیز ۲۵۰ میلیون تومان وام ۴ درصد وب ازپرداخت ۲۰ ساله و ۹۰ میلیون تومان کمک بلا عوض اختصاص داده شده است.

جودی گفت: پشتیبانی غیر مستقیم نیز از آسیب دیدگان زلزله مانند آواربرداری، صدور پروانه ساخت و حمل مصالح به صورت رایگان نیز انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین بنیاد مستضعفان نیز برای هر واحد احداثی هزار و ۲۰۰ کیلو میلگرد و ۹ تن سیمان رایگان اختصاص می‌دهد.
وی در باره کمک‌های بلاعوض نیز گفت: قبل از این که اعتبارات دولتی ابلاغ شود کمک‌های بلاعوض را از حساب صد امام شروع و مرحله اول کمک را به واحد‌های تعمیری پرداخت کردیم.

معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: بانک پاسارگاد نیز همه در و پنجره, سرامیک مورد نیاز آشپزخانه و سرویس بهداشتی را به صورت رایگان تامین کرده و قرار است از طریق بنیاد در اختیار مردم قرار گیرد که ارزش ریالی این کمک‌های جانبی بالغ بر 100 میلیون تومان برای هر واحد است.

جودی گفت: اعتبارات نیز با کمک دولت و حمایت سازمان برنامه وبودجه تخصیص پیدا کرد و به حساب بنیاد واریز شده که به مرور به حساب مردم واریز می‌کنیم تا بازسازی سرعت بیشتری بگیرد.

وی تاکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ در کشور حوادث مختلفی مانند زلزله و سیل در ۲۳ نقطه کشور رخ داد که ستاد‌های بنیاد مسکن آنجا مستقر و بازسازی شروع شد. جودی گفت: ۴۰ هزار واحد آسیب دیده در حال نوسازی داریم که ۱۱ هزار واحد آن احداثی و ۲۹ هزار واحد تعمیری است.

وی ابراز امیدواری کرد امسال، ساخت و تعمیر همه واحد‌های مسکونی آسیب دیده براثر سوانح طبیعی در سال گذشته به پایان برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهارمحال و بختیاری میزبان چهاردهمین جشنواره ملی دوسالانه مشاعره رضوی
تحصیل در کنار ورزش
دیدار با خانواده شهید مدافع حرم در بوکان
معاملات ۵۱ درصد سهام در محدوده مثبت
تصویب گرایش «هوش مصنوعی کاربردی در علم اطلاعات» در کمیته برنامه‌ریزی
رونمایی از کتاب «شوق خدمت ستاره‌های آسمان نظارت شرعی» در یزد
صدای سیلی روستائیان ایران در مونیخ
اجرای «طرح رمضان بهار قرآن» در دانشگاه آزاد اسلامی
زرآباد قطب تولید موز کشور
معراج شهدای اهواز میزبان پیکر شهیدان تازه تفحص شده
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
پلمپ ۱۱ واحد صنفی متخلف در شهرکرد
میزبانی پرسپولیس از خیبر در پاس قوامین
«به اضافه مردم» به چاپ بیست و دوم رسید رسید
افزایش سقف تسهیلات مسکن روستایی به ۵۰۰ میلیون تومان
اختصاص تسهیلات برای طرح‌های صنایع دستی هرمزگان
خامه‌دوزی سيستان هنری اصیل و بومی
دو جانباخته درتصادفِ محور ِانار ـ یزد
آغاز طرح نظارت بر بازار کردستان
رقابت ۳ فرنگی‌کار خوزستانی در تورنمنت رنکینگ آلبانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)
تعلل وزارت صمت در واردات خودرو  (۱ نظر)
موسیقی ارزشی، عامل تقویت حس مقاومت در جوانان  (۱ نظر)
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در روستای صومعه ترکمانچای  (۱ نظر)