• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۰۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱

طرز تهیه دلمه به

دلمه به یکی از خوشمزه ترین دلمه ها می باشد و طعم و مزه خوبی دارد و گزینه خوبی برای ایده یک شام خوشمزه در شب های زمستان و پاییز است.

طرز پخت دلمه بهبه گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما،  دلمه ها انواع و اقسام مختلفی دارند و چه خوب است در تهیه این دلمه ها با کمی ابتکار و تنوع یک غذایی جدید و خوشمزه تهیه کنید. دلمه به بسیار خوش عطر و بو می باشد. میوه به معروف به سیب طلایی است زیرا یک میوه همه فن حریف است و در درمان افسردگی، زخم معده، لاغری و کاهش وزن، کاهش فشار خون و خواص ضد سرطانی که دارد باعث می شود ما این میوه خوشمزه را در سبد غذایی خود قرار دهیم.  در این قسمت دلمه به با گوشت و لپه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای دلمه به
به ۶ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
لپه پخته ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
آلو ۱۵ عدد
سبزی معطر ۲ ق غذا خوری
سیر ۳ حبه
پیازچه ۵ عدد
مواد لازم برای تهیه سس دلمه به
پیاز ۱ عدد
رب ۲ ق غذا خوری
فلفل سیاه، پولبیبر، زنجبیل، پودر پیاز، تخم گشنیز از هر کدام ۱/۲ ق چای خوری
نمک، زردچوبه از هر کدام ۱ ق چای خوری
طرز تهیه دلمه به با گوشت و لپه
مرحله اول: آماده سازی لپه و برنج
ابتدا لپه را از قبل خیس کنید تا راحتر پخته شود سپس به همراه کمی آب نیم پز کنید به طوری که وقتی فشار می دهید مرکز آن کمی سفت باشد. برنج را نیز با کمی نمک خیس کنید و داخل قابلمه ریخته و بگذارید یک جوش بخورد و به اصطلاح نیم پز شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
در ادامه پیاز را به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود در ادامه سیر را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه پیازچه خرد شده اضافه کنید و تقت دهید تا عطر خوب سیر بلند شود.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی دلمه
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تمام ادویه ها را بریزید و گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد به ترتیب سبزی و لپه و برنج را اضافه کنید و با افزودن هر کدام مواد را خوب سرخ کنید و صبر کنید مزه ها به خورد هم بروند.
مرحله چهارم: تهیه دلمه به
در ادامه به ها را خوب بشورید و سر آن را جدا کنید سپس با کمک قاشق داخل به را خالی کنید و با مواد دلمه آن را پر کنید سعی کنید مواد را که داخل به می ریزید کمی با قاشق فشار دهید تا خوب مواد منسجم شوند.

طرز پخت دلمه به
مرحله پنجم: پخت دلمه به
در این مرحله ابتدا باید سس را تهیه کنید برای تهیه سس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل قابلمه تفت دهید تا طلایی شود سپس رب را به همراه ادویه ها اضافه کنید و رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و مقداری آب جوش داخل قابلمه بریزید و به ها را داخل قابلمه فشرده قرار دهید و لا به لای آن آلو انداخته و درب ظرف را بگذارید و حدود ۱ ساعت بگذارید تا دلمه ها پخته و سس غلیظ شود. نوش جان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان پنجمین جشنواره شعر داوار در چهارمحال و بختیاری
حفظ آثار ارزشمند تاریخی و فرهنگی
معیشت مردم اولویت جهاد تبیین و گروه اقتصادی دولت باشد
هشت مصدوم در انفجار نشت گاز بندرعباس
سری آ ایتالیا؛ فردا، یوونتوس به صدر نزدیک می‌شود
افتتاح و کلنگ زنی طرح راه های روستایی کردستان
مهار گرانی و تورّم، مطالبه فوری مردم از مسئولان است
ثبت روزی برای یادآوری کاهش اثرات بلایای طبیعی
تعیین تکلیف اموال تملیکی استان
شطرنج رپید قهرمانی جهان؛ نبرد اندیشه نمایندگان ایران با برترین‌های جهان
ثبت ۳۷۲ حادثه طبیعی در مازندران
انقلاب اسلامی بینش سیاسی مردم را ارتقاء داد
دستگاههای مسئول با تخلفات اقتصادی قاطعانه برخورد کنند
یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی
اراده و ایستادگی ملت ایران دشمنان را ناکام کرد
نهم دی، روز بصیرت و میثاق ملت با ولایت
عملیات استشهادی در شمال فلسطین اشغالی با ۲ کشته
صعود ملوان به رده ششم لیگ برتر فوتبال
۳۰۱۱۰ شماره ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی
دیدار مسئولان شهرستان چرام با خانواده شهدای این شهرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
کتاب «سی شعر رودکی» پُلی میان کودکان و ادبیات کلاسیک
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)