• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۰۶۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

بازگشت «شورای عالی تمبر» به شرکت ملی پست

محمود لیایی در نخستین نشست کاری با مدیران مجموعه پست کشور، از بازگشت شورای عالی تمبر به شرکت ملی پست خبر داد و گفت: «ساماندهی صنعت تمبر امسال با جدیت در دستور کار قرار دارد.»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: نخستین نشست کاری مدیران شبکه پستی کشور با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس صبح امروز دوشنبه چهاردهم فر وردین ۱۴۰۲ برگزار شد.

معاون وزیر ارتباطات بر لزوم تلاش مضاعف در تحقق شعار سال با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» در شبکه پستی کشور تاکید کرد و گفت: «بیانات مقام معظم رهبری، رشد تولید در پست کشور به مثابه رشد ترافیک و درآمد و نیز در بحث مهار تورم با کاهش قیمت تمام شده و افزایش و تسهیل خدمت رسانی به هموطنان باید محقق شود.»

لیایی با اشاره بر لزوم حفظ نیرو‌های کلیدی و متخصص در شرکت ملی پست، گفت: «ضروری است مدیران با ارتقای فرایند جانشین پروری استعداد‌های منحصربه‌فرد موجود در بین کارکنان را شناسایی، استفاده و توسعه دهند.»

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پست، سال جدید را سال تثبیت اساسنامه پست خواند و با اشاره به تدوین لایحه جهت ارائه به مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد: «پس از تصویب لایحه، بیشتر از ظرفیت‌های موجود در اساسنامه بهره گیری شود.»

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به کسب رتبه برتر این شرکت در هفدهمین جشنواره شهید رجایی اهمیت کسب این رتبه را یادآور و خواستار تلاش مضاعف در بخش‌های مختلف برای حفظ و تکرار این افتخار شد.

مدیرعامل شرکت ملی پست در ادامه بر لزوم تدوین فرآیندی منظم برای اختصاص پاداش و تقدیر به کارکنانی که به نحو احسن به وظایف محوله و ارتقای امر خدمت رسانی پرداخته اند، تاکید کرد.

وی با اشاره به سقف در نظرگرفته شده هیئت دولت برای افزایش تعرفه ها، ابراز امیدواری کرد که بر همین اساس تعرفه‌های پستی نیز واقعی شود.

لیائی همچنین خواستار برنامه ریزی جدی برای بهره گیری از خطوط بین الملل و نیز واقعی کردن نرخ تعرفه‌های این حوزه شد.

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پست بر نوسازی فضای عملیاتی شبکه پستی و جایگزینی تجهیزات فرسوده با استفاده از منابع خارجی در سال جاری اشاره کرد و از تجهیز ناوگان پستی به تعداد خوبی کامیون، کامیونت و وانت و نوسازی ناوگان موتوری در شهر‌های بزرگ خبر داد.

لیایی ضمن قدردانی از پست استان خراسان رضوی، خواستار تعامل مدیران ادارات کل پست استان‌ها باشهرداری‌ها و راه اندازی مراحل بعدی تجهیز ناوگان موتوری به موتور‌های برقی در سراسر کشور شد.

مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تجارت الکترونیک، شناسه یکتای پستی را چاره حل مشکلات این حوزه خواند.

وی از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه شناسایی و گسترش ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان در مراکز نوآوری پست قدردانی و خواستار بهره گیری بیشتر از تجارب این شرکت‌ها و ارتقای خدمات پستی شد.

لیایی از برگزاری نمایشگاه پست اکسپو به عنوان بزرگترین رویداد بین المللی شرکت ملی پست خبر داد و گفت: «با کمترین هزینه و ضمن درامد زایی، این رویداد باید نشان پست و خدمات ویژه آن را در کشور و درحوزه بین الملل به خوبی در معرض نمایش بگذارد.»

جابجایی مرکز تجزیه و مبادلات پست کشور و تبدیل آن به مرکز ملی تجزیه و مبادلات هوشمند کشور طی دو سال آینده و تکمیل ساختمان‌ها و بروزرسانی مراکز تجزیه و مبادلات سایر استان‌ها دیگر خبری بود که امروز لیایی بر آن تاکید کرد.

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پست، همچنین بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی مناطق آزاد و تجاری با همکاری مدیران مناطق ازاد و ارتقای خدمات پستی را خواستار شد.

ابلاغ ساختار جدید سازمانی تا پایان ماه جاری، برگزاری همایش‌های هم اندیشی مدیران، استمرار دوره‌های آموزشی تحول دیجیتال، برنامه ریزی در خصوص جذب نیروی تازه نفس و جوان در حوزه توزیع با توجه به بازنشستگی کارکنان و تشکیل تعاونی مصرف کارکنان و بازنشستگان از دیگر مواردی بود که لیائی از آن به عنوان برنامه‌های سال جدید برشمرد.

لزوم اهمیت جدی به دستورالعمل‌های گزینش، همچنین توجه به گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در شبکه پست کشور در دعوت به سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از دیگر نکات مطروح و مورد تاکید مدیرعامل شرکت ملی پست بود.

وی به دور جدید بازدید‌های استانی با رویکردی متفاوت اشار ه کرد و افزود: «مدیران استانی باید خود نیز با سفر‌های درون استانی ضمن آشنایی با مشکلات و ابهامات پستی، برای بهبود وضعیت موجود راهکار ارائه دهند.»

حضور پررنگ مدیران برای پاسخگوئی به ابهامات کارکنان در فضای مجازی و پاسخگویی شایسته به سوالات و مشکلات آنان و همچنین برگزاری جلسات مستمر و ارتباط با کارکنان از دیگر نکات مورد تاکید رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پست بود.

مدیرعامل شرکت ملی پست در ادامه برنامه ریزی منسجم در پرداخت‌های مالی حوزه معاونت توسعه و پشتیبانی در قالب جدولی مشخص و اعلام آن به کارکنان به منظور شفاف سازی در این حوزه را مورد تاکید قرار داد.

تکمیل فرایند بیمه تکمیلی و رفع ابهامات، راه اندازی سه سامانه بزرگ نرم افزاری «منابع انسانی»، «حقوقی، قرارداد‌ها و دعاوی» و «مالی»، ابلاغ فوق العاده شغل، شایسته سالاری و پرهیز از انتصابات سفارشی، همکاری ادارات استانی با ستاد ساماندهی املاک مازاد و مولدسازی شرکت، یکسان سازی چهارچوب قر ارداد‌ها و جلوگیری از جذب قرارداد‌های زیان ده، فعال سازی دفاتر استانی و مذاکره با مسولان استانی به منظور جذب منابع عمرانی از دیگر نکاتی بود که امروز مدیرعامل شرکت ملی پست برشمرد.

وی از ساماندهی مهمانسراها در جهت افزایش عدالت اداری، اصلاح پرداخت بر مبنای عملکرد (پی اف پی) موزعین و افزایش مبالغ بن و حق مسکن کارکنان و همچنین یکسان سازی پرداخت‌های مناسبتی با سایر مجموعه‌های وزارت ارتباطات را به عنوان برخی اقدامات سال گذشته اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پست همچنین تشکیل ستاد اربعین را از اقدامات ویژه این شرکت در سال گذشته خواند و افزود: «امسال بنا داریم ضمن درآمدزا کردن این رویداد، خدمت رسانی بهتری توسط پست به زائرین داشته باشد.»

به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین الملل شرکت ملی پست؛ لیائی در پایان با بیان اینکه خدمتگزاری از مولفه‌های مدیریت جهادی است؛ مدیران شرکت ملی پست را خدمتگزاران صدیق مردم برشمرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره آموزشی ویژه ضابطین دادگستری در سیستان و بلوچستان
ضرورت تبیین آرمان‌های شهدا به نسل جوان
ادامه لیگ برتر والیبال بانوان پس از وقفه ۲۴ روزه
برگزاری یادواره ۳۱ شهید دانش آموز شهرستان گتوند
تشکیل «میز قطر» و «میز ایران» برای پیشبرد همکاری‌های دامپزشکی تهران – دوحه
نام نویسی بیش از هزار داوطلب انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها در گیلان
ساختمان‌های حاکمیتی، نماد هویت شهری
اشتیاق قطر برای واردات دام سبک ایرانی و توسعه همکاری‌های دامپزشکی دو کشور
ضرورت آموزش و تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان
اعلام بازنگری طرح توسعه و عمران (جامع) شهر کوهدشت
انتظارات مردم گیلان از نامزدهای انتخاباتی
زر آباد پایتخت تولید موز در ایران
افتتاح نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در ۲۵ مدرسه شهرستان شهربابک
تشریح برنامه‌های قرآنی صدا و سیمای استان در ماه مبارک رمضان
سقف تضمین سپرده‌های بانکی به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدا در سمنان و شاهرود
ابلاغ طرح جامع نظرآباد
شهرکرد میزبان رقابت‌های دانش آموزی جام اقتدار ایران
پیام تبریک امپراطور ژاپن به پزشکیان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)