پخش زنده
امروز: -
چهار نماد ماه امید با هدف تکریم ماه مبارک رمضان و بهسازی فضای محیطی منطقه متناسب با این ایام در منطقه سیزده نصب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه با اشاره به اجرای طرح المان ماه امید در محدوده گفت: فضاسازی معابر در مکانهای عمومی و سطح شهر، یکی از برنامههای اداره زیباسازی در طول سال است که در همین راستا و به منظور گرامیداشت ماه مبارک رمضان و به جهت افزایش زیبایی بصری سطح شهر و همخوانی معابر با این ایام، طرح المانهای ماه امید اجرایی شد.
وی افزود: این نمادها از جنس فلز و فایبرگلاس به ارتفاع ۲.۵ متر در بوستان پیروزی، فلکه دوم نیروی هوایی، میدان شهیدکلاهدوز و ترمینال شرق نصب و جانمایی شده است.
شهردار منطقه ۱۳ خاطر نشان کرد: تبلیغات محیطی با محوریت ماه رمضان با چاپ و اکران بنر بر روی سازه پرتابلی در معابر محوری و میادین پر تردد از دیگر اقدامات اداره زیباسازی به مناسبت این ماه پر خیر و برکت است.