• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۱۲۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال

آخرین اخبار از اردوی ملی پوشان فوتسال امید وبزرگسال

سخنگوی فدراسیون فوتبال: فدراسیون فوتبال علاوه بر برگزاری اردو برای جوانان زیر 20 سال چندین بازی تدارکاتی برای تیم فوتسال در ماههای آینده در نظر گرفته است.

آخرین اخبار از اردوی ملی پوشان فوتسال امید وبزرگسالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای اصولی عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال و سخنگوی فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته فوتسال میهمان برنامه تهران ورزشی رادیو تهران بود و درباره برنامه ریزی ویژه فدراسیون فوتبال برای تیم های ملی فوتسال مطالبی را بیان کرد .
سوال: در مورد فوتسال صحبت کنیم. اول اردوی تیم ملی بزرگسالان و شاگردان آقای صانعی برگزار شد، ولی مثل اینکه شاگردان آقای صانعی فعلا اردو نخواهند داشت درست می‌گویم؟
اصولی: ما یک برنامه ریزی داشتیم که اردوی تیم ملی زیر ۲۰ سال یک روز زودتر تمام شد از آن چیزی که اعلام شده بود. یک روز کاری زودتر، چون روز شنبه تقریباً به پایان رسیده بود اردو و روز یکشنبه به نوعی حذف شد این روز و امروز هم قرار بود اردو تمام شود لذا فقط یک روز این اتفاق افتاد آن هم به خاطر یک سری محدودیت‌هایی که داشتیم و با مذاکره و صحبتی که با آقای صانعی داشتیم و موافقت خود ایشان اردو را یک روز زودتر تعطیل کردیم من دیدم بعضی‌ها جا‌هایی هم زده بودند بی توجهی به فوتسال و بی توجه به تیم‌های پایه، همانطور که مستحضر هستید در بحث تیم‌های زیر ۲۰ سال ما در آسیا هیچ رویدادی نداریم و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی همین ۱۵ ماهه که بنده مسئولیت کمیته فوتسال را دارم آماری که گرفتم ما ۱۲ اردو برای تیم ملی زیر ۲۰ سال داشتیم یعنی تقریباً می‌شود گفت برای تیم ملی زیر ۲۰ سال ماهی یک اردو داشتیم و سر جمع دو تورنمنت بین‌المللی فرستادیم تیم ملی فوتسال زیر ۲۰ سال را، این عدد و این آمار در سطح آسیا من فکر نمی‌کنم کشوری در این حد به تیم پایه فوتسالش و تیم زیر ۲۰ سالش توجه کرده باشد این آمار را مطلع هستم که خیلی از کشور‌ها تیم ملی زیر ۲۰ سال را منحل کردند یا اصلاً تشکیل نمی‌دهند و یا آن‌هایی هم که دارند در این سطح به آن توجه نکرده اند ما تورنمنت کیش کاپ را داشتیم که یک برنامه استعدادیابی سراسری بود که برای همین رده سنی در سراسر کشور آمدند ۳۰ استان شرکت کردند و پانصد ورزشکار در کیش حضور پیدا کردند. ما در ۱۵ ماه گذشته ۱۲ اردو داشتیم یعنی تقریباً می‌شود گفت ماهی یک اردو داشتیم با بهترین امکانات و بهترین شرایط، نمیدانم چرا بعضی‌ها بی انصافی می‌کنند و این‌ها را نمی‌بینند و صحبت‌هایی از این دست می‌کنند به جرات می‌گویم در سطح آسیا ما چنین شرایطی را برای هیچ کشوری ندیدیم یعنی هیچ کشوری برای تیم زیر ۲۰ سالش چنین شرایطی را به وجود نیاورد.
سوال: مشکل اسکان ملی‌پوشان ما در هتل المپیک حل شد؟ چون گفته بودند ظاهراً گفتند باید اتاق هایشان را ترک کنند؟
اصولی: ما چیز پنهانی نداریم که بخواهیم بگوییم اوضاع ما خوب است الان فدراسیون از لحاظ مالی تحت فشار و مضیقه است و داریم مشکلات را حل می‌کنیم و دلایلش را هم بار‌ها توضیح دادم وقتی یکی از منابع مهم درآمدی فوتبال که در دنیا است شاید ۷۰ درصد درآمد فوتبال از حق پخش است، ما نداریم. منابع و اعتبارات نداریم اعتبارات و منابع ما در فیفا بلوکه است و تحریم است نمی‌توانیم بیاوریم و شرایط اقتصادی کشور به گونه‌ای است که اسپانسر‌ها خیلی مثل سابق که بیایند اسپانسر برنامه‌ها و رویداد‌های مهم کشور شوند خیلی مهیا نیست در این شرایط و اوضاع اقتصادی فدراسیون یک مقدار تحت فشار است و گاهی اوقات مسائلی پیش می‌آید که ما با تدبیر حل میکنیم و من واقعا نمیدانم این سطح رسانه‌ای شدن یک موضوع خیلی خیلی پیش پا افتاده که ممکن است برای اشخاص یا افراد معمولی هم پیش بیاید، حالا یک سازمان بزرگی مثل فدراسیون که معمولا خیلی بدیهی و طبیعی است و خیلی از دستگاه‌ها و ارگان‌ها و نهادها، شرکت‌ها و موسسات ممکن است دچار تعویق تسویه حسابی شوند و بعد آن را رفع و رجوع کنند، حالا این قدر بازتاب پیدا کردن و در مورد آن صحبت کردن را من تعجب می‌کنم، موضوعی بود که حل شد و الان هم تیم ملی اردویش را برگزار می‌کند.

سوال: تیم بزرگسالان هم اردو را دارد؟
اصولی: بله این یکی از مزیت‌های فدراسیون فوتبال است یعنی من تعجب می‌کنم دوستانی که میگویند فدراسیون فوتبال به فوتسال توجه نمیکند چگونه را حرف را می‌زنند و همزمان تیم ملی زیر ۲۰ سال در اردو بوده و تیم ملی بزرگسال هم در اردو بوده است و امکانات را فراهم کردیم هر دو داشتند کارشان را می‌کردند و الان هم تیم ملی بزرگسال ما در اردو است، ما در تاریخ ۲۷ فروردین ماه و ۲۹ فروردین ماه با تیم ملی بزرگسالان ازبکستان دو بازی دوستانه خواهیم داشت و خود این نشان دهنده توجه فدراسیون فوتبال است به بحث فوتسال، تیم ملی فوتسال ازبکستان و ایران در گرید a فوتسال آسیا هستند و یک تیم قوی را دعوت کردیم که دارد می‌آید برای تیم ملی فوتسال شرایط مسابقه‌ای را به وجود آوردیم که در این شرایط فیفا دی پیش رو بتوانند با یک حریف خوب در سطح آسیا بازی کنند و شاگردان آقای شمسایی بتوانند محک بخورند در این دو مسابقه‌ای که قرار است برگزار شود.
این همه توجه و تلاش و برنامه‌ریزی و این همه کار موفق، کاری که شاید قبلا هم به این شکل و با این حجم نبوده حتی می‌توانم بگویم در سطح آسیا شما این فیفا دی را ببینید کشور‌هایی که الان برای تیم‌های ملی فوتسالشان بازی دوستانه تدارک دیدند چند تا هستند، ما داریم این کار را انجام می‌دهیم و بعضی‌ها به جای خدا قوت گفتن و تشکر کردن مدام یکسری چیز‌های کوچک را بزرگ می‌کنند و بر طبل ناامیدی و یاس می‌کوبند.
این را هم بگویم فوتسال یکی از رشته‌های پر افتخار و افتخار آفرین برای کشور ما بوده و در فدراسیون فوتبال با توجه به تاکیدات ریاست محترم فدراسیون و جایگاه ایشان در کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی آسیا ما بیشترین توجه را داشتیم، داریم و خواهیم داشت و ایشالا برای این تیم و این رشته همه تلاشمان را خواهیم کرد تا بتواند همچنان بدرخشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
تیراندازی قهرمانی جهان؛ تیم تپانچه مردان ایران یازدهم، فروغی هشتادم
اجرای موسیقی عرفانی در سیستان وبلوچستان
لغو یک دیدار از هفته چهارم لیگ بسکتبال دختران
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
تسویه بدهی ۴۸ میلیارد تومانی جهاد کشاورزی به شرکت‌های تولید کننده بذر خراسان رضوی
نشست بررسی راهکار‌های رفع چالش آبی کشور برگزار شد
هیئت گزیر نحوه فروش سهام سهامداران بانک آینده را تصویب کرد
ششمی کریمی در حرکت یک‌ضرب وزنه برداری بانوان
توسعه خطوط برقی در جنوب پایتخت؛ گامی مؤثر در مسیر حمل‌ونقل
برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی در گرمسار
آزادراه تهران کرج مسدود است
اعزام پیرغلامان حسینی چهارمحال و بختیاری به بیست و دومین اجلاس پیرغلامان
بجنورد شهر کتابخوانی شد
اقامه نماز طلب باران در قزوین؛ نیایش جمعی برای بارش رحمت الهی
سفر به امارات به فردا موکول شد؛ ملی‌پوشان در تهران تمرین کردند
آغاز بهسازی جاده بیله‌سوار - جعفرآباد مغان
دوشنبه‌هایی به رنگ ایمان 
هیچ ناترازی از بانک آینده سابق به بانک ملی منتقل نشده است
هومر عباسی در ۱۰۰ متر کرال پشت هفتم شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)