• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۱۸۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تقدیر از برگزیدگان سومین دوره رقابت علمی کنز؛ اردیبهشت‌

آئین تقدیر از برگزیدگان سومین دوره رقابت علمی کنز، ۲۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۲ در پارک علم و فناوری پردیس و با مشارکت ۱۴ غرفه بین‌المللی برگزار خواهد شد.

تقدیر از برگزیدگان سومین دوره رقابت علمی کنز؛ اردیبهشت‌به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سومین دوره رقابت علمی کنز مانند دومین دوره رقابت میزبان ۱۴ غرفه بین‌المللی یعنی مؤسسات علمی و نهاد‌های فناوری و دانشگاهی ایرانی و جهانی است که هر کدام چالش‌هایی را معرفی کرده‌اند و پژوهشگران می‌توانند برای حل این چالش‌ها راهکار ارائه دهند.
در این دوره ۶ غرفه غیرایرانی شامل فدراسیون جهانی علم، دانشگاه سلطان ادریس (مالزی)، دانشگاه خزر (جمهوری آذربایجان)، دانشگاه کامستس (پاکستان)، مرکز بین‌المللی علوم زیست‌شناسی و شیمی وابسته به دانشگاه کراچی (پاکستان) و پارک ملی علم و فناوری پاکستان، چالش­‌های خود را ارائه کردند.
همچنین ۸ غرفه مستقر در ایران شامل شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی (یوسرن)، شبکه نانوفناوری جهان اسلام، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف، دفتر مطالعات آب و محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف، پارک علم و فناوری سمنان، پارک علم و فناوری مازندران و شبکه پارک‌های علم و فناوری جهان اسلام نیز در این دوره از رقابت علمی کنز مشارکت داشته­‌اند.
این دوره از رقابت علمی کنز در ۶ حوزه مختلف «صنایع غذایی و کشاورزی»، «سلامت و تجهیزات پزشکی»، «آب، انرژی و محیط زیست»، «برق، الکترونیک و رباتیک»، «فناوری اطلاعات، ارتباطات و هوش مصنوعی»، «معدن و صنایع معدنی»، ۸۰ چالش را از پاویون­‌‌ها دریافت نموده است.
این دوره از رقابت علمی کنز مانند دوره‌های دیگر توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) و با همکاری نهاد‌هایی همچون نهاد مردمی رسالت، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، همراه اول و مجموعه‌های فعال در زیست‌بوم علم و فناوری برگزار می‌شود.
بنا بر اعلام ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی (ص)، رقابت علمی کنز، از جمله فعالیت‌های بنیاد مصطفی (ص) با هدف تکمیل زنجیره ترویج و توسعه علم و فناوری برای دانشمندان جوان جهان اسلام تا سن ۴۵ سال برگزار می‌شود. دانشمندان جوان در سطوح مختلف علمی شامل پژوهشگران، محققان، اساتید، فناوران و دانشجویانی که دستاورد‌هایی را در جهت ارائه راهکار برای حل چالش‌های صنایع و اجتماع داشته باشند، می‌توانند در این رقابت شرکت کند.
اولین دوره این رقابت در سال ۱۳۹۷ و در ۵ حوزه سلامت، انرژی، اقتصاد، آب و محیط زیست و فناوری اطلاعات برگزار شد. اختتامیه دومین دوره نیز در اردیبهشت ۱۴۰۱ در دو بخش آزاد و چالش‌ها شامل شش حوزه آب، محیط زیست و انرژی، سلامت و تجهیزات پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد، بانکداری و تأمین مالی، حمل‌و‌نقل، و یک حوزه ویژه، یعنی حوزه معدن و صنایع معدنی برگزار شد.
فراخوان سومین دوره رقابت علمی کنز ۷ آبان منتشر شد و علاقمندان تا ۲۰ بهمن فرصت داشته‌­اند آثار خود را در قالب یک فایل تصویری سه تا پنج دقیقه‌ای از راه حل ابتکاری و علمی خود برای رفع مسائل مهم جهان اسلام برای شرکت در رقابت ارسال کنند.
 
آئین پایانی سومین دوره رقابت علمی کنز، همزمان با آخرین روز دوازدهمین نمایشگاه اینوتکس، در روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در پارک فناوری پردیس برگزار و از منتخبین این دوره تقدیر خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی تازه برای نوجوانان از سیره حضرت فاطمه (س) در کتاب «ریحانه پیامبر»
شعرخوانی شعرای شمال فارس در رثای حضرت زهرا
آیین تشییع شش شهید گمنام در شهرکرد
معرفی فیلم‌های ایرانی جشنواره جهانی؛ روایتی از جنگ، عشق و انسانیت
پخت سمنوی نذری در شهر داران
دیدار مسئولان خوروبیابانک با خانواده شهیدان شمسایی در مهرجان
مالیات‌های مردم کرمانشاه، بودجه ۹ پروژه استان را تامین کرد
نوسازی سالن‌های مطالعه خوابگاه‌های دانشجویی
تداوم محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای گمنام بر دستان مردم شیراز
سازمان برنامه و بودجه در حال تهیه فهرست طرح‌های اولویت‌دار است
پرداخت حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال غرامت خشکسالی به کشاورزان کرمانشاهی
کیفیت هوای تاکستان و محمدیه در وضعیت قرمز/ قزوین ناسالم برای گروه‌های حساس
تشییع ۶ شهید گمنام دفاع مقدس در بوشهر (عکس)
تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه فرهنگیان گرگان
نوجوانان و جوانان اولویت برنامه های آموزشی مقابله با مواد مخدر
چیت سازیان، مردی که تا آخر ایستادگی کرد
پیکر‌های مطهر سه شهید گمنام در اردبیل تشییع شد
شهیدان، شاگردان مکتب امام حسین (ع)
تشییع پیکر ۹ شهید فاطمی همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
ایست به اتلاف انرژی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)