• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۲۰۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

رونمایی از جدیدترین تجهیزات دفاعی و امنیتی ارتش

معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند ارتش از رونمایی تجهیزات دفاعی و امنیتی بومی در روز ارتش خبر داد.

رونمایی از جدیدترین تجهیزات دفاعی و امنیتی  ارتشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما رادیو اقتصاد در برنامه  روزی نو  با امیر سرتیپ خوش قلب معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند ارتش درباره جدیدترین تجهیزات دفاعی و امنیتی ارتش گفتگو کرد.

سوال: آنچه که در مورد ارتش ما امروز می‌بینیم پیشرفت، درایت و انضباط و کارآمدی است چیزی که بخش مهمی از آن روی دوش ارتشیان است تحت عنوان اقتدار ملی و ارتش حقیقتاً باید این سخن رهبری را بهش توجه ویژه‌ای بکنیم که کلمه طیبه است در میان ملت بزرگ ایران و شاید به جرات گفت عزیز کرده ایران امروز درباره پیشرفت‌ها و نقش آفرینی ارتش در همه ارکان چه می‌توانیم توصیف کنیم؟
خوش قلب: ما هم قدردان محبت‌های شما و مردم عزیز ایران هستیم و واقعاً خودمان را جزء فرزندان قطعی ایران اسلامی می‌دانیم و هر اقدام و هر فعالیتی که انجام می‌دهیم در حوزه ماموریت و مسئولیت ذاتی ما است و افتخار می‌کنیم که به عنوان یک سرباز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داریم خدمت می‌کنیم اگر اجازه بفرمائید من یک بخش خیلی جزئی که قابل ارائه در این مدت کوتاه است من خدمت حضرتعالی و شنوندگان عزیز شما ارائه بدهم تحولات شگرفی که در طول چند سال گذشته خصوصاً در طول سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاده و امروز قصد این را داریم که یک بخش از این تحولات و توانمندی‌ها و دستاورد‌های جدید را اون بخشی را که قابل ارائه است بتوانیم امروز در رژه نیرو‌های مسلح ارائه بدهیم و یک بخشی هم که قابل ارائه نیست با حفظ امانتداری در طی روز‌های آتی وارد چرخه عملیاتی توان رزم نیروپدافند هوایی خواهد شد خدمت حضرتعالی عرض کنم که امروز هم یک بخشی از این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها همانطوری که خدمت شما عرض کردم در رژه توسط عزیزان ما به نمایش گذاشته خواهد شد که همه این دستاورد‌ها با توکل به خداوند متعال با توسل به ائمه معصومه دعای خیر رهبر فرزانه، حمایت‌های بی دریغ فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران و هدایت‌های که فرمانده محترم پدافند هوایی در بخش‌های مختلف داشتند امروز به نمایش گذاشته خواهد شد یک بخشی از این ظرفیت‌ها وارد سازمان رزم ما در چرخه عملیاتی شبکه یکپارچه پدافند هوایی شده که الان داریم استفاده می‌کنیم از این ظرفیت‌ها و بخشی از این ظرفیت‌ها به نظر می‌رسد که طی روز‌های آتی طی مراس‌های خاصی وارد چرخه عملیاتی و شبکه یکپارچه پدافند هوایی بشود. ما تمامی تجهیزاتی که ارائه می‌شود این تجهیزات بومی هستند بخشی از اون‌ها توسط عزیزان دانشمند خودمان در نیروی پدافند هوایی در بخش‌های فنی و جهاد خودکفایی نیرو ساخته شده و طراحی شده بخشی با استفاده از ظرفیت‌های بی نظیر موجود در وزارت دفاع پشتیبانی نیرو‌های مسلح که با مشاوره و با طراحی مشترک با خود عزیزان ما در نیرو طراحی شده ما غافل نبودیم از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان از این عزیزان دانشمند هم در شرکت‌های دانش بنیان در ساخت وطراحی بخشی از نیازمندی‌های دفاعی خودمان استفاده کردیم تعدادی از این تجهیزات که در رژه امروز شرکت می‌کنند تجهیزاتی است که برای اولین بار رو نمایی می‌شوند و تعدادی هم با توجه به نیاز‌های جدید مطرح شده در حوزه‌های دفاعی این‌ها ارتقاء فنی و عملیاتی پیدا کردند.
سوال: درسته این موضوع حالا شاید در چند ماه گذشته خبر‌هایی که منتشر شد امروز چشم همه ما به آسمان است که آیا بیشترین و برجسته‌ترین رژه امروز که متفاوت هم خواهد بود با سال‌های پیش شنیدم که رژه هوایی پرنده‌های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران است درسته؟ آیا این پرنده ها، چون هم بومی هستند و هم ادوات غیر بومی آیا این خبری که چندی پیش شنیدیم یعنی پیشرفته‌ترین هواپیمای جنگنده هم خواهد بود؟
خوش قلب: بله اگر اجازه بدهید این خبر توسط مقامات عالی رتبه رسانه‌ای بشود و امروز حتماً بخشی از اقتدار ما به نمایش خواهد گذاشته شد. این را حتماً مسئولین امر
سوال:، چون خبر‌ها استحضار دارید که منتشر شده و باعث افتخار است؟
خوش قلب: بله من این را با قاطعیت خدمت شما عرض می‌کنم که بخش عمده‌ای ازاین امروز به نمایش گذاشته خواهد شد، ولی بنده شاید در جایگاهی نباشم که بخواهم این را رسانه‌ای کنم اجازه بدهید توسط مقامات عالی رتبه ارتش جمهوری اسلامی ایران قطعاً همین امروز و روز‌های آتی توسط فرماندهان محترم نیرو‌ها این رسانه‌ای خواهد شد من این را خدمت شما عرض کنم ما آن بخشی از تجهیزات و قابلیت‌هایی که امروز در اختیار ما است انصافاً بدون هیچ تعارفی جنبه دفاعی دارد در مقابل تهدید طراحی شده و به روز هستند یعنی با توجه به نیاز‌های عملیاتی ما در حوزه‌های مختلف در مقابل تهدیدات متنوعی که ما امروزه باهاش دست به گریبان هستیم طراحی و ساخته شده و همگی به روز هستند حالا اون‌هایی که باید متوجه صحبت‌های من بشوند می‌دانند که من دارم چی میگم اگر اجازه بدهید من یک توضیحی کوچکی از توانمندی‌های هوایی من خدمت شما عرض کنم، حوزه‌های پدافندی بسیار حوزه‌های متنوعی است که شاید از وقت کوتاه
بنده خارج باشد، اما من بخش بسیار مهمی اش را خدمت شما عرض می‌کنم ما یک بخشی از امکانات و ظرفیت‌های راداری ما را خدمت شما امروز به نمایش می‌گذاریم رادار‌هایی که به عنوان رادار‌های کنترل سه بعدی دقیق دارد استفاده می‌شود رادار‌هایی که جهت کشف ریز پرنده اهداف پنهان کار با سطح مقطع پائین راداری است که امروز به نمایش گذاشته می‌شود که در باند‌های فرکانسی متنوع برد‌های مختلف که قابلیت تلفیق با شبکه فرماندهی کنترل اختصاصی پدافند هوایی کشور را دارند که اون هم یک شبکه اختصاصی کاملاً بومی است تمامی اعضای شبکه می‌توانند با آن در تبادل اطلاعات باشند یک بخشی که امروز به نمایش گذاشته می‌شود من به عنوان نمونه نام ببرم رادار جلیلوند است که یک رادار سه بعدی بسیار دقیق که هم می‌تواند در بحث کشف به ما کمک کند و هم می‌تواند ظرفیت تلفیق با سامانه‌های درگیری را داشته باشند این کار کار بسیار مهمی است رادار کاملاً بومی سه بعدی کنترلی البرز است که این هم جزء افتخارات ویژه ما است که امروز برای اولین بار به نمایش گذاشته می‌شود، رادار کاشف ۹۹ ما است که در حوزه‌های ارتفاع کم برد کم، ولی بسیار دقیق در حوزه‌های ریزپرنده کاملاً یک توانمندی ویژه دارد این سامانه راداری، رادار کاوشی ارتقاء یافته ما است بخش دیگری که می‌خواهم خدمت شما عرض کنم حوزه‌های سامانه‌های درگیری ما است که هم به صورت اکتیو در باند‌های فرکانسی متنوع جهت اهداف در ارتفاع کم، متوسط و بلند و در برد‌های مختلف امروز به نمایش گذاشته می‌شود یک بخش از این ظرفیت‌ها، ظرفیت‌های جدید است که برای اولین بار دارد وارد چرخه ما می‌شود و یک بخشی هم تغییر ارتقاء دادیم ما تغییر ارتقاء فنی و عملیاتی دادیم هم در خود سامانه که این‌ها بسیار متنوع و گسترده هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
کمک میلیونی اهالی گوراب زرمیخ با پرداخت زکات مستحبی
صادرات کالا به ارزش بیش از ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار از استان
افتتاح طرح اشتغالزای پرورش ماهی قزل‌آلا در ماهان کرمان
برگزاری آخرین آزمون کسب پروانه تخصصی مشاوران املاک و خودرو در خوزستان
طرح جامع ترافیک خراسان شمالی تا پایان سال تعیین تکلیف می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)